Casting na uczestników

Zaczęty przez joker, Nd, 16 Gru 2007, 00:20:50

joker

Cytat: antuanet77widac,że jestem wielka i nieurodziwa, chociaż sobie się podobam, :ubaw:
Skoro tak o sobie piszesz to przynajmniej możesz być pewna, że nie obsadzą Cię w roli "prysznicowej panny" ;) W każdym razie trzymam kciuki za Ciebie i za innych z forum do których zadzwonili/zadzwonią i którzy CHCA wejść do domu BB :)

chatiflatt

Cytata ja wypełniłam ankiete byle jak bo się zacinała, :prosi: dostałam telefon od nich z zaproszeniem, ale czemu, :?!: ankieta była nudna, zdjęcia niewyraźne i do dupy
ciekawe ciekawe,
śledze dokładnie ten wątek i powoli wyrabiam sobie pewną teorię. Ale wyrobię ją sobie do końca dopiero wówczas kiedy znajdzie ona potwierdzenie w faktach dotyczących mojej osoby.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

Cytat: antuanet77Jason -
Ja mam jechac w srodę i nie wiem czy pojadę, oni nie szukaja normalnych ludzi więc nie mam szans.A jak tam było?o co pytali? I czym ich zaskoczyłeś, a w ogóle to jakie mieli kryteria wyboru z ankiet, bo jestem w szoku-z moim wyglądem?Może im chodzi o statut materialny, bo biorą tych pracujących=z dochodami? Może powierzchowność=aparycja,mimo grubego tyłka ubieram sie jak te chude=w swoim rozmiarze.Z bliska jak mnie zobaczą to odwalą, to po co jechać.Ja z pomorza to 2stówy na podróż wydam.Szkoda kasy jak i tak ustalili,że gwiazdy mają być i pierwsza edycja full.
pocieszę cię, ze ja tez co do swojego wyglądu mam wiele objekcji i superprzystojniakiem nie jestem ;) A z tuszą to u mnie odwrotnie, bo sama skóra i kości :D hehe. Zadawali mi pytania szczególowe do ankiety, łapali za slowka itd. Ogolnie stwierdzili, ze moja ankieta jest baaaaaardzo dluga :D No i oczywiscie bylo bardzo duzo pytan, wiele co do seksu, seksualnosci. No i standardowe chyba, tak mi sie wydaje przynajmniej, pytanie, czy bedziesz sie myc nago i drugie, czy uprawialbys sex w programie przed kamerami. Te 2 to chyba wszystkim zadają, hehe. W kazdym razie bylo fajnie, stres byl na poczatku ale mnie nakrecal, a po minucie przed kamerą w ogole o niej zapomialem i bylo spox.

slawek

Cytat: chatiflattśledze dokładnie ten wątek i powoli wyrabiam sobie pewną teorię. Ale wyrobię ją sobie do końca dopiero wówczas kiedy znajdzie ona potwierdzenie w faktach dotyczących mojej osoby.

Chatiflatt wybierasz się na casting??
Sławek

chatiflatt

Sławku - wysłałem smsa, wpisałem kod, wypełniłem ankietę, wybrałem jakieś fotki, kliknąłem 'Wyślij' i poszłoooo.

Ale chyba wypełniłem tą ankietę zbyt trudnym językiem, bo moja kom milczy ;) Pewnie gdybym używał co 2 słowo "dupa dupa dupa" albo słów na k pewnie bym teraz nie siedział w necie tylko odpowiadał na pytania "Czy uprawiałbyś sex przed półmilionową widownią?" hehe ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

ja nie wiem. Ciagle tylko negatywne wypowiedzi. To po co sie zglaszasz skoro tak naprawde nie chcesz brac w tym udzialu? Nie czaje. Jak juz sie ktos zglasza to powinien byc pewny tego, czego chce, a juz na pewno pewny, ze chce wejsc do tego programu.
I jakos slowa dupa nie uzylem ani razu, ani na k tym bardziej (chyba ze liczy sie tez kurNa, ktore czesto uzywam ;) :P ) a zadzwonili.
Inna sprawa czy zadzwonią jeszcze raz, ale skoro bylem w szoku za pierwszym telefonem, to moze i bede w jeszcze wiekszym za drugim. Choc wiara i nadzieja jest taka sama to przekonanie juz mniejsze.  Ale przynajmniej wiem juz jak wyglada taki casting. Zawsze cos ;)
I nie generalizuj prosze. Zreszta mogą przeciez jeszcze do ciebie zadzwonic, hehe. Tylko mi by sie np jechac nie chcialo, gdybym w tym programie nie chcial byc. Nie czaje Cię.

chatiflatt

pisalem o tym w innym temacie i wyżej również. nie bede sie powtarzał. i dla jasności - jestem pewien czego chcę.
CytatTo po co sie zglaszasz skoro tak naprawde nie chcesz brac w tym udzialu? Nie czaje.
rzeczywiscie, nie czaisz ;P
3mam kciuki by ci sie powiodło
Barbara Weston

molko

a ja mam pytanie? czy jest ktoś do kogo się odezwali kto studiuje lub studiował socjologie lub psychologie? czy raczej z zasady do takich osób się nie odzwywają? hmmm?

antuanet77

Cytat: joker
Cytat: antuanet77widac,że jestem wielka i nieurodziwa, chociaż sobie się podobam, :ubaw:
Skoro tak o sobie piszesz to przynajmniej możesz być pewna, że nie obsadzą Cię w roli "prysznicowej panny" ;) W każdym razie trzymam kciuki za Ciebie i za innych z forum do których zadzwonili/zadzwonią i którzy CHCA wejść do domu BB :)

tego to nie jestem pewna, z moim duzym biustem to mogą coś wykombinować.

Cytat: slawek
Cytat: chatiflattśledze dokładnie ten wątek i powoli wyrabiam sobie pewną teorię. Ale wyrobię ją sobie do końca dopiero wówczas kiedy znajdzie ona potwierdzenie w faktach dotyczących mojej osoby.

a co mianowicie?
ze pasztety biorą, lub przeciętniaków? i tak ich dalej nie pchną, to po co?Chociaż Pęczak to też paszkwil. Nic nie zarabiają na castingach, no chyba ze ucza się zachowań ludzkich, aby testować na tych właściwych.

Panterka

No wlasnie witam wszystkich... jade do wawy w poniedzialek na casting i zastanawiam sie po jaka cholere ja sie zglosilam ... tyle ze strasznie mnie korci zeby sie przekonac co beda ode mnie chcieli ;) czy ktos jedzie jeszcze?

romashran

Ja też jadę !!!  ino w piątek na 15.30 :) Kurcze ja taki zwykły człowiek, a tam takich świrów biorą... Byłem wczesniej na castingu do jednej z produkcji ATM i nawet dotarłem do pierwszej setki kandydatów do programu BAR:) Ale wiem jakie to przekrętasy są i dlatego cały czas się waham: jechać - nie jechać :) Jedzie może ktoś z Was w piątek jeszcze? Pozdrowionka.

Jason

ciekawe jak dlugo beda trwac te castingi. Minał tydzien castingow, widac i bedzie drugi caly tydzien (chyba ze robią w okreslone dni tygodnia, a nie caly tydzien, ale raczej watpie) I to wszystko w Wawie? A gdzie te zapowiadane eliminacje regionalne? Nic nie czaję.

FK

Piszecie o tym, że jedziecie na castingi. Z ciekawości zapytam: jaki przedział wiekowy reprezentujecie..? Zastanawiam się nad tym pod kątem średniej przyszłych uczestników do BB5.

romashran

Niom ja tez nie kumam o co kaman z tymi regionalnymi eliminacjami:) W regulaminie napisali ze metodą zgłoszenia jest wysłanie ankiety lub zgłoszenie się na eliminacje regionalne a dopiero po nich kandydat ma być zaproszony do siedziby firemki:) Gdy do mnie dzwonili podawali mi klika terminów, mówiąc że będzie bardzo dużo ludzi...

Jason

Cytat: FKPiszecie o tym, że jedziecie na castingi. Z ciekawości zapytam: jaki przedział wiekowy reprezentujecie..? Zastanawiam się nad tym pod kątem średniej przyszłych uczestników do BB5.
juz za ok miesiac stuknie mi 20stka. Czyli w moim przypadku początek przedzialu :)

Cytat: romashranGdy do mnie dzwonili podawali mi klika terminów, mówiąc że będzie bardzo dużo ludzi...
no patrz a mnie na jeden usadzili termin a wcale mi tak nie pasowal :P
Ale bardzo duzo ludzi tego dnia co jedziesz czy codziennie jest bardzo duzo?

No w takim razie to ja chyba bylem ostatni, bo ludzi nie bylo. Albo to byl ich pierwszy casting i malo zaprosili. Sam juz nie wiem. hehe  Z niecierpliwoscią czekam na Wasze relacje ;)