Dom Wielkiego Brata

Zaczęty przez joker, Pt, 11 Mar 2008, 02:06:29

joker

Jak myślicie - co zrobią z domkiem?
Nie ma szans na nowy (chyba, że zaczęli go stawiać w połowie 4 edycji), więc obstawiam, że co najwyżej możemy się spodziewać tylko świeżej farby na ścianach :bye: , pewnie nawet meble zostawią te same, bo w końcu na czymś trzeba oszczędzać :ubaw:

FK

Kolory na ścianach bankowo ulegną zmianie. A co do wystroju... Jeśli zostawią te same meble, to przesadzą na maxa. Ja myślę, że wprowadzą nowe elementy wyposażenia.

Showmag

Ciekawe tylko gdzie je poustawiają... :los:  Ten dom jest tak mały, że mało co można w nim zmieścić... Zresztą to tez charakteryzowało produkcje "barowe" - tam uczestnicy musieli przez 3 miechy mieszkac na walizkach, bo brakowało mebli...
Ogólem zdaje się, że jest to jeden z najmniejszych i najgorzej wyposażonych i udekorowanych domów, jakie miałem okazje widzieć. Pozytywniej oceniam nawet nasz dom z BB1-3...

FK

Cytat: AaragornCiekawe tylko gdzie je poustawiają... :los:

Nie więcej - tylko nowe. W zamian za coś, co służyło mieszkańcom w BB4.1.

podmark

Nie będzie aż tak źle. Domek mały, ale nie najmniejszy - Czesi mieli jeszcze mniejszy (tylko ogród był duży, salon to klitka), no i w latach 2000-2001 w sporej ilości państw były malutkie domy.

Kolor ścian na pewno się zmieni - pewnie wymienią też kanapy w salonie, może wzbogacą jeszcze wystrój sypialni, no i przydałyby się płytki na ścianach w łazience (tu jest farsa, bo na zdjęciach, które były przed BB 4.1 dokładnie widać płytki, podczas programu były tylko zielone płyty gipsowe - po co zdejmowali założone wcześniej płytki ?)

chatiflatt

oi, Podmark, czepiasz się szczegółów ;P

Najważniejsze, żeby panel prysznicowy był ten sam - rzecz jasna wyszorowany solidnie Kretem i Domestosem :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

ale Wy macie problemy ;)
a ja bym chciał, żeby wszystkie meble były do góry nogami (przyklejone do sufitu), a w pokoju zwierzeń stan nieważkości i uczestnicy by sobie tam lewitowali :D

Luxis

Mi się marzy jak w USA domek jak u Alicji w krainie czarów, był THE BEST, lepszego domu BB nie widziałem nigdy :P Niektóre przedmioty starsznie duże, inne bardzo małe, pokoje to samo, kapitalny wystrój, wielkie grzyby, super :D

Lenka186

pewnie bedzie podobnie. Wystarczy tylko taka grupa jak w poprzedmin BB i grzyby same urosną ... :D   :P

antuanet77

w poprzednich edycjach dom był ten sam, nic sie nie zmienio, nawet nie pomalowali, tylko posprzatali.

joker

Że co??!! Dom był malowany do każdej edycji i meble wszystkie były wymieniane!

podmark

Koleżanka widocznie nie oglądała dokładnie pierwszych edycji, albo nie pamięta, że zawsze, gdy wprowadzali się uczestnicy, malowali ściany po swojemu :), no i mebelki też były w większości inne (oprócz m.in. krzeseł w jadalni, z których połowa użytych z BB 2 wylądowała w Bitwie  :zabek: , a później w willi Wiśniewskiego w JJJ).

Luxis

najlepszy był stół jadalniany z podświetlanym okiem w BB2, a teraz jest w garderobie Rozmów w toku ;p myślicie, że możnaby go kupić od Drzyzgi?? ;p

podmark

Nic nie stoi na przeszkodzie, by taki sam stół wykonać jeszcze raz :). Ale po co ? Teraz uczestnicy przy stole prawie nie siedzą. Wolą sofy :).

A stół z BB 2 nie znajduje się w garderobie "Rozmów w toku", tylko w sali konferencyjnej, gdzie najczęściej odbywa się kolegium redaktorów programu :)

clubber23

stawianie nowego domu to ogromne koszty, ale wystrój na bank będzie inny