Casting na uczestników

Zaczęty przez joker, Nd, 16 Gru 2007, 00:20:50

chatiflatt

dobrze powiedziane - najpopularniejsze :D
jesli spodobają się internautom, będą chętnie oglądani w tv, przyciągnął nowych widzów, a to oznacza wzrost oglądalności i przypływ gotówki od reklamodawców.

świetny pomysł z tym castingiem przez net ;>
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

To co jest przebojem w internecie nie zawsze się podoba w telewizji...
Chociaż teoretycznie ten program ma ścisłe powiązania z internetem...
Jeśli wybiorą znowu jakiego człeka typu Outlaw to nie wiem czy będzie się podobał "tylko-telewidzom".

chatiflatt

dokładnie, napisałem przekornie.
Outlawa wybrali internauci bo robił z siebie pajaca w tych filmikach, jego kretynizm był śmieszny. A w tv nie pokazał właściwie niczego.

Czyli uczestników do BB będą teraz wybierać nastolatkowie
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

nastolatkowie? bardziej nastoletnie (i nie tylko) dzieci. Jak już taki casting robią, to chociaż niech pełnoletni głosują. No ale taka magia internetu, że tego się nie da sprawdzić. No ale cóż, małolaty się zglosic do programu nie mogą (a bardzo chcą - wystarczy poczytac komentarze na oficjalnej) to niech chociaz radoche maja, ze wybrac mieszkancow mogą.

molko

taaaaak, wybiorą ziomusia, albo lale z balonami ;)

Jason

W poniedzialek zadzwonili do mnie z endemola i zaprosili na casting na srode, na 16 do Warszawy. Oczywiscie pojechalem :D I bylo zupelnie inaczej, niz to sobie wyobrazalem. Nie znaczy, ze zle, ale po prostu dziwne to. Nie bylo wcale tam ludzi! Chyba poumawiali nas na konkretne godziny, zeby sie nikt nie spotkal ze sobą. Albo po prostu ja bylem pozno i rano juz wszyscy skonczyli. W kazdym razie zadnych kolejek, czekania, nic. Od razu tylko oswiadczenie do podpisania, a potem przyszlo dwoch gosci i poszlismy do innego pomieszczenia. Tam przypieli mi mikroport, zrobili zdjecia, postawili przed kamerą no i jazda.  Ponad pol godziny gadania, odpowiedzi na pytania, czesto chamskie, lapanie za slowka, prowokacje. Ale fajnie bylo :D Teraz czekam na telefon. 3majcie kciuki ;)
Ogolnie to dziwne bo mialy byc castingi regionalne, mialy byc szczegoly wkrotce, a tu tak niespodziewanie casting. Byl ktos z was jeszcze? wczoraj albo wczesniej, albo jest umowiony na najblizsze dni?

podmark

:buzz: - jeżeli tak będzie przeprowadzony cały casting, to chyba można mieć nadzieję na zobaczenie prawdziwego "Big Brothera" - gdzie ludzie się nie znają z castingu (ciekawe, czy będzie też obowiązywał zakaz rozmowy o nominacjach i tajemnica pokoju zwierzeń).

Ciekawe, skąd taki nagły zwrot w sposobie wybierania uczestników (czyżby ktoś z głównego Endemola się przyczepił do jakości wykonania 4.1 ?  :gwizd: )

chatiflatt

Podmark, a może produkcja coraz częściej gości na naszym Forum po prostu :gwizd: :D

Jason - coś mi się wydaje, że przejdziesz do kolejnego etapu, tak mi mówi moja "męska intuicja". A może nawet zobaczymy cię w programie ;)
Barbara Weston

lenorboss

No przed chwila do mnie zadzwonili.
Mam byc w poniedzialek ciekawe co to bedzie bo wogole to ja tak dla picu wyslalem zgloszenie pytaja sie o powody dlaczego chce wystapic itp a mnie to wali w sumie.
i zatanawiam sie czy wogole jechac bo nie wiem czym ich zaskoczyc hehe.
a wogole oni kazdego biora na cating kto sie zglosil czy wybieraja pewne osoby z pierwszych zgloszen?

FK

Cytat: chatiflattmoja "męska intuicja"

Zabrzmiało dwuznacznie  :hmm:

Być może, że ten casting będzie takim z prawdziwego znaczenia. Przy wejściu w link z informacją "Casting rozpoczęty" pojawiała się prośba o pozostawienie adresu mailowego. Teraz już jest bezpośrednio odniesienie do ankiety.
Jason - trzymam kciuki :)

chatiflatt

jak zaskoczyć - jeżeli powiesz że jesteś bi z silnym wskazaniem na płeć brzydką, założysz lateksowe majtki no i obowiązkowo królicze uszy i ogonek - zapewne będziemy cię ogladać w programie, zapewniam ;)
Barbara Weston

lenorboss

nie no takich rzeczy nie zrobie
moge ich ugrysc w noge albo spytac sie czy poliżą mi język ?
takie rzeczy potrafię :)

chatiflatt

a jeżeli dostałbyś na boczku [bez kamer, mikroportów, ludzi] propozycję "spotkania" z producentem w zamian za wejście do programu i wygraną głównej nagrody? bo akurat jesteś baaardzo przystojny, do tego inteligentny i sie spodobałeś. Rzecz jasna nie musisz zmieniać preferencji swoich - mówi ci producent - chodzi tylko o ten jeden raz. A profity pozostaną na całe życie.

Jak byś zareagował?
Barbara Weston

FK

A jak zareagowałbyś Ty..? Może napisz, co Ty zaprezetowałbyś podczas castingu - zgłosiłeś się, przecież ;)

Jason

ja zadnych propozycji na boku nie mialem. Jesli chodzi o to kogo biorą na te castingi, to powiedziano mi, ze nie wszystkich. No i jeszcze uslyszalem, ze moja ankieta byla baaaardzo dluga, hehe myslalem, ze wszyscy duzo pisali. Czekam z niecierpliwoscia na relacje innych z castingow i oczywiscie zycze powodzenia.

Cytat: FKchatiflatt napisał/a:   
moja "męska intuicja"

Zabrzmiało dwuznacznie :hmm:

no tez nie czaje

Cytat: lenorbossi zatanawiam sie czy wogole jechac bo nie wiem czym ich zaskoczyc hehe.
zaprosili cie do Warszawy?
moja rada - jedz. Nic nie tracisz a chociaz bedziesz wiedzial jak to jest. A nie jest zle. No chyba ze naprawde nie myslisz o udziale w tym programie. Bo trzeba byc przede wszystkim zdecydowanym i pewnym tego, czego sie chce. Tak mi sie wydaje. No przynajmniej ja jestem ;)