Jakie gwiazdy wystąpią w programie?

Zaczęty przez Don, Cz, 03 Mar 2008, 11:30:13

Don

Moje wiewiórki szepczą, że w BB5 wezmą także udział celeby, do których producenci zaliczają między innymi byłych uczestników tego programu.
Już się cieszę na myśl o kanapie z Agnieszką F., Jolą R. i Agnieszką K. Razem, obok siebie. ...

Rosa

Czy mi się wydaje czy BAR VIP już kiedyś mieliśmy?  :obrazony:

Jason

no Jolka w ostatnim wywiadzie w radio mowila, ze sie cos szykuje i ze ma wejsc w 5 edycji, ale w jakiej roli to nie wiadomo

chatiflatt

bez sensu :plask:

znowu będziemy podziwiać lateks no i do tego sylikonowe usta Fricci? :plask:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Jeśli wejdzie Jolka - nie zdziwię się; żyje chwilowym sukcesem.
Frytka - bez sensu były wobec tego Jej zabiegi o zmianę image'u;
Zołza - nie sądzę, żeby się zgodziła. Jest nieprzekupna.
Casting do 4-tej edycji trwał 3 miesiące. Teraz do rozpoczęcia kolejnej edycji zostały 2 miesiące a póki co, nic się nie dzieje....

chatiflatt

dokładnie to samo chciałem napisac - 2 miechy i ni hu hu nic sie nie dzieje
a to ma być 'jubileusz' przecież
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Don

Cytat: FKJeśli wejdzie Jolka - nie zdziwię się; żyje chywilowym sukcesem.
Frytka - bez sensu były wobec tego Jej zabiegi o zmianę image'u;
Zołza - nie sądzę, żeby się zgodziła. Jest nieprzekupna.
Zobaczymy. W każdym bądź razie - nie bez powodu użyłem inicjałów.

chatiflatt

z podanych osób tylko jedna mogłaby Cię zaskarżyć do sądu 'o stratę godnosci i szarganie dobrego imienia' ;)
Barbara Weston

podmark

Poza tym trzeba pamiętać, że Frytka woli wepchnąć się do popularnego show "Gwiazdy tańczą na lodzie", niźli do niszowego reality show w jeszcze bardziej niszowej (choć powoli rozwijającej się) stacji.

Don

Cytat: chatiflattz podanych osób tylko jedna mogłaby Cię zaskarżyć do sądu 'o stratę godnosci i szarganie dobrego imienia' ;)
Nie zrozumiałeś mnie ... ;) To nie JA się obawiam pozwu ... To wszystkie trzy panie albo mają albo być może będą miały pozwy ... stąd te - żartobliwie oczywiście - inicjały ...

A wracając do castingów: ankiety zamieszczone tutaj https://endemol.pl/casting/ link do nich tutaj https://bb4.tivi.pl/Default.aspx działają !
Zgłosiłem się !
Ale jaja ...

Nerox

Następna "gwiazda"

https://lansik.pl/4466/big-brother-5-z-gwiazdami/

Z Ewą Sonnet BB Extra miałbym 10 razy większą ogladalność niż codzienne relacje z domu o 20.00 ;)

Rosa

To wszystko związane z BB5 wyglada coraz bardziej przerażająco  :plask: . Mam nadzieję :bye:  że to tylko plotki.

Showmag

Gwiazdy w piątej edycji "Big Brother'a"?
Plotkom nie ma końca. Wiele źródeł donosi, że w kolejnej edycji "Wielkiego Brata", która na antenie stacji TV4 pojawi się już w marcu, wystąpią gwiazdy i byli uczestnicy programu.

"W tej chwili prowadzone są rozmowy z gwiazdami. Taką propozycję złożono już Ewie Sonnet" - zdradził "Super Expressowi" anonimowy informator. Artystka zastanawia się nad przyjęciem propozycji, ale ma dużo innych planów zawodowych. Inne źródła mówią, że w programie pojawią się osoby biorące udział w poprzednich edycjach widowiska. "Nic nie wiadomo. To jest jeszcze w planach. Wydaje mi się, że coś będzie" - potwierdziła te informacje Jolanta Rutowicz, która również chciałaby wystąpić w "Big Brother 5". Jola planuje także zgłoszenie się do angielskiej edycji reality show.

Prawdopodobne, że w "Big Brother 5" pojawiłaby się również Manuela Jabłońska. Nie wiadomo jednak, czy w roli uczestnika, czy też może prowadzącej. "Od początku moim założeniem było, że 'Big Brother' to będzie przygoda, przygoda mojego życia. Tak się stało. Teraz mam smak na jeszcze większą przygodę, ale o tym ćśś..." - powiedziała Manuela Jabłońska w wywiadzie dla oficjalnej strony programu.

kryki

Ewa Sonnet. ta kobiete nie potrafi sie nawet wypowiedziec w jakiś sensowny sposob. Zapewne pamietacie Abre, ktora miała wejsc z takim powerem do Baru ze az wyleciała bo krotkim czasie.

Sadze, ze nadchodzaca edycja powinna byc normalna taka jak pierwsze trzy, azeby   nie tylko uczestnicy ale zwlaszcza producenci przestrzegali regulaminu.

Jeżeli producenci pragna wpuscic do domu byłych uczestników i gwiazdy z pierwszych stron  gazet to niech sie wzoruja na innych krajach, gdzie wszystko było, jest robione ze smakiem.I powstaja edycje BB Vip  W polsce prawdziwa idea Big Brother'a  mineła wraz z emisja tego programu w TV 4

Jason

gwiazdy mogą być ale OPRÓCZ podstawowych kilkunastu zwyklych uczestnikow. Bo inaczej po co te castingi?
Jola na 100% bedzie, bo da produkcji oglądalność. Frytka mowila dawno temu, ze nie chce juz byc kojarzona z tym programem. Manueli to mi sie wydaje, ze chodzilo o inną przygodę życia - dziecko. Wątpię, żeby wracala po tylu latach do tego programu, kiedy teraz ma męża. i nie lubi się z nim rozstawać. A Sonnet? no byloby na co popatrzec, gdyby się nago kąpała, ale ona tez chce zerwac z erotycznym wizerunkiem, wiec albo sie zgodzi i bedzie kapala w stroju albo, co bardziej pewne, nie zgodzi sie. Chyba ze za ogromną kase, ale takiej jej tv4 nie da, skoro nagroda glowna w bb 4,1 to tylko 100tys,