Manipulacje producentów

Zaczęty przez Showmag, Pt, 14 Gru 2007, 21:45:19

Kokaina

Postrzegaj jak zechcesz:) Mam tylko prosbe nie "Kokainkuj " mi zbytnio skoro mnie postrzegasz jak postrzegasz bo mam wrazenie ,ze siedze z Wisniewska w jednym pokoju i znowu proboje mi wejsc w d*** bez wazeliny,zebym tylko nie powiedziala co wszyscy wiedza a boja  sie powiedziec...

Ps.Admin-dzieki za poprawienie posta:) jestem Ci  "dzwieczna" :D

Lenka186

Kokaina. Daj spokoj. Szkoda Twoich slow i cennego czasu na te prostacke posty! Oni tylko czekaja na Twoja odpowiedz. Zeby tylko znow cos powiedziec I Cie zdenerwowac:] Nie warto. Pozdro

Kokaina

Lenka Slonko:) mnie naprawde nie moze byle kto wyprowadzic z rownowagi :) Ale proponuje laluni naswietlic facjate :)
Szczekanie za monitorka jest zalosno smieszne:) Wchodzenie po cichaczu i czytanie postu takze;)
Sciskam Cie serdecznie:)

Showmag

Zico

Aż postanowiłem się zarejestrować i napisać coś na ten temat.
Więc tak-to,że wyniki były przekręcane nie ulega wątpliwości.Chwyt,aby zgarnąć jak najwięcej kasy z smsów,tylko przy pierwszych nominacjach(Paulina,Kasia,Ewelina)nie pokazano twarzy przy wynikach cząstkowych i nie zmieniły się one prawie wcale,to producenci wpadli na pomysł,który da im większe zyski.Ale sprawa ważniejsza,słysze tu,że z  Peczaka kozła ofiarnego zrobili.Ale kto mu kazał wchodzić ponownie do domu BB,brać udział chyba w czterech,pięciu BB Show,to samo z Mirkiem,przecież od początku było widać,że to jest chwyt marketingowy,te jego zwierzenia  względem Kasi.Wziął sporą sumkę w łape,żeby zrobić show i poszło.Czy to wina producentów,że ludzie potrafią sk***ić się tak za kasę?Fajnie,że Agnieszka co nieco nam tu ujawnia,ale też zapewne za udział w dwóch programach BB Show zainkasowała ładną sumkę.Po pierwszym programie zauważyła w jaki syf wchodzi i mogła dać sobie spokój chociaż w to już ja nie wnikam,nie wiem co kim kieruje,pisze o swoich odczuciach,Tyle ode mnie.

Pudelek

A ja z tego co wyczytałem z postów Agnieszki wnioskuję, że drugi program Show z Jej udziałem był po to by tym razem przeciwstawić się produkcji i nikogo nie besztać pomimo ogólnych oczekiwań wszystkich.

Kokaina

Pudelku :) chyle czoła przed Toba...Powiedziales wszystko....
Pozdrawiam serdecznie:)

Kolejne posty zostały przeniesione do tematu: https://showmag.info/forum/viewtopic.php?p=25373#25373

Arturess

BB 4.1 to niewypał... zresztą się nie dziwię bo to POLSKA :/ tu nigdy nie będzie przyzwoitego normalnego RS'a.

Dżem

Zarejestrowałem sie tu w dużej mierze tylko po to żeby wam to napisać.Zacząłem oglądać ten cały BB tak od połowy.Więc teraz sobie przeglądam powtórki w tv4 i mnie powaliło doszczetnie.Zaczne jednak od początku.
Patrze na TV.Są nomicja i nominowani zostają Jola i Iza.Po nomicjach Wielki Szu mówi że ma dla nich materiał filmowo i pokazuje rozmowe Mirka,Gerarda i Kaśki L. o tym jak pokazują Jolke na zewnątrz.Skończyło sie i Szuler mówi "że Mirek nie złamał regulaminu,ale ma to być przestroga dla wszystkich".Jolka pieprzy znów swoje farmazony w stylu "nie masz o czym gadać ? Nudzi ci sie tu"itd.Mirek tylko jej tam coś rzucza spod nosa.Adrian wstaje z sofy z uśmiechem na ustach i coś tam gada(nie pamietam już co). I Koniec.Zaraz leci kolejny odcinek.
Zaczyna sie po dłuuugich reklamach.Patrze a początek taki sam jak koniec poprzedniego odcinka i brat znów czyta wyniki nominacje(Tak samo) i mówi że ma dla nich materiał filmowy(już chciałem wyłączyć TV bo mnie faszerują czymś co widziałem 5 min wcześniej). Na materiale znana sytucja z Mirkiem.Ja już zaspany bo późno było,jednak na równe nogi postawił mnie głos szulera który mówi po materiale "Wielki Brat nie bedzie tolerował takich sytuacji w domu.Mirek jesteś automatycznie nominowany.Pierwsza znów sie odzywa Jolka a reszta siedzi cicho i gada "Chiałeś to masz"dalej jej nie słuchałem bo byłem w ciężkim szoku o co tu chodzi.Mirek napomknął znów pod nosem tylko że teraz "Nie chce z tobą rozmowiać".I jakby tego było mało na końcu  Adrian wstaje z sofy z tym samym uśmiechem i to samo mówiąc.Później puścili całkiem inną scene z domu... Dam sobie reke uciąc że tak było

Może czegoś nie pokazali w powtórkach? Może mi to ktoś wytłumaczyć  ?Czekam aż mnie ktoś oświeci o co w tym chodziło... Pozdrawiam

Luxis

coś Ci się musiało przewidzieć/przyśnić... no bez przesady takich przekrętów to by nie było

chatiflatt

To chyba Klawiter mówił że Mirek nie złamał regulaminu, ale "ostateczną decyzję podejmie WB". No i podjął.
Tak mi się wydaje.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Dżem

Ludzie tam sobie reke uciąc że tak było.Myślałem że ucieli powtórke i przez to taka sytuacja.Klawiter nic nie ma do nominacji.Macie mnie zapewne za wariata,ale widziałem,słyszałem.Teoria spiskowa dziejów :D

FK

Niezłe. Mnie by to nie zdziwiło. Niestety nie oglądam powtórek, więc trudno się jednoznacznie określić. Jeśli natomiast taka sytuacja miała miejsce - temat, w którym się tu wypowiadamy jest jak najbardziej na miejscu.

skaty

Cytat: DżemLudzie tam sobie reke uciąc że tak było.Myślałem że ucieli powtórke i przez to taka sytuacja.Klawiter nic nie ma do nominacji.Macie mnie zapewne za wariata,ale widziałem,słyszałem.Teoria spiskowa dziejów :D

Powtórki znacznie tną i rzeczywiście wyglądało to jakoś dziwnie ale wiem, że w pierwszej wersji było ok. Ale tez to zauważyłam jakoś tak dziwnie wyszło.

Dżem

Dobra sprawa sie wyjaśniła.

ALe w tym pierwszym odcinku nie było tego od "Jesteś nominowany do opuszczenia domu" A w drugim pokazano wyniko nominacji i tylko oświadczenie że Mirek jest nominowany.Całkiem inaczej to wyglądało niż na powyższym filmiku. Sytuacja i tak skandaliczna według mnie bo WB powiedział że nominuje uczestnika chociaż ten nie złamał regulaminu ! Zresztą i tak mi sie to nie podoba... Po co by tak bezsensownie ucieli fragmenty w powtórkach ? Czyżby puszczali normalną wersje bez obróbek montażystów ?