Tydzień 15 - Finał

Zaczęty przez Matthew, Nd, 18 Lis 2007, 11:59:45

didi

porazka...ale jak widac glupota poplaca :D

Pudelek

Finał strasznie nudny. Pomysł z finalistami w studiu i z rodzinami w domu BB nudny. Wklejki z BBShow miały na celu zagospodarować brak pomysłu na finał. I bardzo przewidywalne zmiany cząstkowych wyników...

Goku

Ale wyników to już nam nie pokażą, czy jeszcze nie zdążyli przerobić?? Chyba powinniśmy je zobaczyć...

Amek

Dobrze ze Jolka wygrala, byla szczera, wariacka i mozna bylo posmiac. Lenartowicz wiadomo, nie zaslugiwala.

mseptember

Cytat: GokuJakim prawem tacy ludzie dostają się do takich programów i do tego jakim prawem wygrywają :/

Może to po prostu nie był program dla ciebie?

chatiflatt

tak jak napisałem gdzieś wcześniej - zwisało mi kto wygra.  

rozśmieszył mnie tekst Klawitera: Za chwilę jedna z dziewczyn wygra, będzie sławna
:D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Nerox

Heh miałem wrażenie, że to rodzina finalistów była głównym bohaterem dzisiejszego wieczoru ;) Co to za zwyczaj, żeby ogłaszać wyniki a dopiero potem wpuszczać rodzinę? ;d Na 99% program był ustawiony, ale i tak się cieszę, że wygrała najbardziej szczera i naturalna osoba (a to, że jest wyjątkowo pusta i naiwna pomińmy chociaż dzisiaj ;) )

slawek

Cytat: mseptemberNawet dziewczyny na tych "gorących krzesłach" z nudów umierają..

Jolka się tam ale zakręciła na tym krześle :)

Ale swoją drogą dobrze że to Ona wygrała, tak jak ktoś już wcześniej pisał Big Brother 4.1 to Jolka
Sławek

molko

UŁAN

Dobrze że Jolanta wygrała, a nie Lenartykowicz :D Adrian też był spoko. Ale najnormalniejsza była Iza to ona powinna zwyciężyć. A Aśke to do ludzi nie wpuszczać. Ciekawe jaka będzie oglądalność.

lukasz000

Finał programu  był chyba najgorszy ze wszystkich jakie widziałem. Zrobiono typowe gorace krzesła i ponad 2 godziny siedząc czekali na wyniki. Od razu można zobaczy  było która firma  odpowiedzialna jest od strony technicznej za przygotowanie finału. Ale endemol  zgadzał się na to co robi ATM .Już nawet finały Baru były lepsze , od tego co było wczoraj. Widocznie  stacji tv4 podobał się bardzo sposób realizacji skoro chcą 5-tą  edycję programu , bo nie wierzę , żeby coś zmienili na wiosnę.
Oceniając całą edycję można stwierdzic , że taki finał jaka cała edycja.

Jason

Jak oglaszali wyniki to po prostu umieralem z nerwow. Bałem sie, że głupia Lenartowicz może jednak wygrac. Jak powiedzieli, że Jolka to az mi łza ze szczescia poleciala normalnie :D Wpelni zasluzone zwycieztwo. Nie moglo byc inaczej.

Cytat: GokuAle wyników to już nam nie pokażą, czy jeszcze nie zdążyli przerobić?? Chyba powinniśmy je zobaczyć...
no kurna przesadzili. Jak mozna nie pokazać ostatecznych wynikow FINAŁU!? skandal za skandalem

Cytat: chatiflattrozśmieszył mnie tekst Klawitera: Za chwilę jedna z dziewczyn wygra, będzie sławna
no ale ona już jest sławna. Chyba, a raczej na pewno, z tej edycji ludzie będą pamiętac tylko ją. I byloby tak niezaleznie od tego, czy by wygrala czy nie.

mseptember

Cytat: Jasonaz mi łza ze szczescia poleciala normalnie

Dziwne. Dla mnie największy problem z tym finałem to totalny brak emocji.

lukasz000

Finał był wogóle bez żadnej dramaturgi , min.  poprzez to że uczestnicy byli w studiu a nie w domu i nie było tych emocji przed domem.

sharkan

ten final wczorajszy to byla jakas farsa

Zobaczcie jak - na moje oko- wcale nie wiekszymi kosztami mozna zrobic fajniejszy final

https://youtube.com/watch?v=iVQt83ytFJ4