Tydzień 15 - Finał

Zaczęty przez Matthew, Nd, 18 Lis 2007, 11:59:45

outsider240989

Cytat: AaragornLimuzyna zabrała finalistów aż do studia.
to ile to studio jest oddalone 30 minut drogi?

FK

Studio jest jakieś 800 metrów od Domu BB, ale Jola w lateksie by przemarzła...

Pudelek

Jeszcze wyniki cząstkowe pewnie będą podawać przy samych finalistach :P .

igiko

Cytat: FKStudio jest jakieś 800 metrów od Domu BB
Oj chyba bliżej bo przecież jak ktos wchodził/wychodził to trwało chwilke jakby studio było połączone z domem a teraz ich wożą nie wiadomo ile
The Amazing Race fan

Kokaina

Cytat: igiko
Cytat: FKStudio jest jakieś 800 metrów od Domu BB
Oj chyba bliżej bo przecież jak ktos wchodził/wychodził to trwało chwilke jakby studio było połączone z domem a teraz ich wożą nie wiadomo ile

Efcia ma racje ,800 m  .Zawsze ich wozili -tyle ze busem:)
Pzdr

Lenka186

tak przypuszczalam ze odpadnie Adrian :)

Kokaina

Droga do studia to jedno ,ale czy dostrzegliscie to, ze krzesla na ktorych siedza finalisci to krzesla ktore stoja w kazdej galerii przy budkach mbanku???
Malo nie padlam ze smiechu...Oj nie postarali sie....

Ps.Lenka dziekuje za cieple slowa w poprzednich postach... :]

PIO

Ja też uważam, ze finał spieprzyli w całej rozciągłości. powinno być jak dotychczas, ze zwyciezca wychodzi z domu jako ostatni. Z tą odległościa studia od domu to poważnie 800 metrów. To juz rozumiem czemu te wyjścia były takie beznadziejne w porównaniu z edycjami 1-3. To Jolkę wozili wtedy wte i wewte gdy ją zamkneli ze świnkami

Kokaina

Tu tez mozna bylo zrobic inne wyjscie... widocznie komus sie nie chcialo albo nie chcial  kopiowac TVNu... To wszystko wyglada jakby z przypadku...
Nastawili sie na zarobek,zobaczymy w 5 edycji czy zainwestuja czy pochowali po kieszeniach...

Jason

na razie niestety prowadzi Lenartowicz (+0,3) nad Jolką (+0,1), niby podali bez twarzy, ale my wiemy, że pierwsze glosy (ktorych jest więcej i na plus i na minus) są Jolki. A z tym remisem wczesniej to smiechu warte. Adiego specjalnie jako 1 wywalili, bo wiecej smsow na Lenartowicz idzie. Wiadomo, fani Jolki za nią glosuja i przeciw Lenartowicz. A antyfani Jolki odwrotnie. Bo Lenartowicz nie ma fanów. Glosują na nią antyfani Jolki. Cały finał od kiedy wyszli wygląda jak Bar, te przerwy są beznadziejne, nie wiadomo co sie dzieje w ich trakcie.  A jak wygra Lenartowicz to bedzie porazka tej edycji. Mam nadzieje, ze produkcja po tym wszystkim co Jolce robila i po tym jak Jolka zapewnila im jakąkolwiek oglądalnośc, dadzą jej wygrac.

Goku

Amek - Wątpię, że SMSy byłyby na wielki plus dla Jolki. To opinia(jak się domyślam) fana Jolanty. Mi te dzisiejsze wyniki wydają się chyba najbardziej realne z wyników z całej edycji. Prawda - Jolka ma dużo fanów, ale chyba jeszcze więcej antyfanów. Na żywo nie znam żadnego fana Jolki - wszyscy moi znajomi, którzy oglądają program wrzucają na Jolkę jak tylko się da. A to logiczne, że antyfani Jolanty będą głosowali na TAK na Kasię i na NIE na Jolę :). Ja wysłałem jednego SMSa na TAK na Kaśkę i więcej ode mnie nie wyłudzą xP.

P.S.Kasia wygrywa!!! :D Chociaż ostatecznie i tak pewnie wyniki zmienią się o 180 stopni :/.

FK

Dawno nie widziałam tak mocno naciąganego, drętwego i dennego widowiska :nie!:

mseptember

Nawet dziewczyny na tych "gorących krzesłach" z nudów umierają..

Showmag

Jolanta zwycięzcą czwartej edycji "Big Brother'a"!
Jola Rutowicz została zwyciężczynią "Big Brother 4.1"! Po 106 dniach opuściła Dom Wielkiego Brata i zdobyła 100 tysięcy złotych.

Po 106 dniach trójka finalistów - Adrian Nadolski, Jolanta Rutowicz i Katarzyna Lenartowicz - spakowała swoje walizki, po czym wyszła przed Dom Wielkiego Brata, skąd wszyscy zostali zabrani limuzyną prosto do studia. Po długich oczekiwaniach, o 21:55 ogłoszono, kto jako pierwszy pożegna się z dalszą grą o zwycięstwo. Wybór widzów padł na Adriana Nadolskiego, który zajął trzecie miejsce w finale programu. W końcu, o godzinie 23:33 ogłoszono ostateczny werdykt. Katarzyna Lenartowicz przegrała w ostatniej rozgrywce. Zwyciężczynią programu "Big Brother 4.1" została 23-letnia Jolanta Rutowicz z Piotrkowa Trybunalskiego. W nagrodę otrzymała 100 tysięcy złotych.

Goku

Jolka wygrała :/ Beznadzieja :/ Kto w ogóle na nią głosował :/ Ej no sory :/ Wiem, że w tym poście jest za dużo :/ Ale jestem wściekły :/ Jakim prawem tacy ludzie dostają się do takich programów i do tego jakim prawem wygrywają :/ Teraz połowa społeczeństwa stanie się pusta jak Jolka, bo zobaczą, że jak się jest taki tępy to można dostać 100.000 zł za nic :/ A idźcie z takim programem :/ A Kaśka dostała tylko to co dostawali ci co odpadali :/ Masakra :/.