Oficjalna strona internetowa

Zaczęty przez podmark, Wt, 21 Sie 2007, 16:14:47

joker

Agora i ATM Grupa wprowadziły na swoją platformę internetową TiVi.pl nową ofertę.

Użytkownicy serwisu będą mieli okazję obejrzeć "Wagę" - jeden z pierwszych w Polsce miniseriali internetowych, materiały z telewizyjnego programu "Happy Hour", a także kulisy powstawania kultowego serialu "Świat według Kiepskich" na kanale "Świat według Kiepskich making off".

Użytkownicy platformy mają możliwość oglądania materiałów, komentowania ich, wymieniania się opiniami, zdjęciami i klipami wideo. Portal przygotuje też dla nich specjalne atrakcje, na przykład możliwość udziału w castingach do popularnych produkcji telewizyjnych

Pierwszym serwisem uruchomionym na platformie była oficjalna strona programu Big Brother - www.bb4.tivi.pl, który wystartował we wrześniu 2007 roku. Co miesiąc przyciąga ponad 700 tys. unikalnych użytkowników, posiada też ponad 130 tys. aktywnych profili zarejestrowanych użytkowników.

wirtualnemedia.pl

FK

Nie wiem, kto pisze te bzdurne zajawki na oficjalnej, ale poniższy tekst jest dla mnie żenujący...

Cytat: bb4.tivi.plPan Marco zaszczyca "śmierdzącą Jolkę" swoim towarzystwem????
12/10/2007 9:39:09 PM
--------------------------------------------------------------------------------

Oj, podpadnie Siostrom Sisters!
Prowokacja trwa! Tylko po co? Czy Tajny Plan polega na "załatwieniu" psychicznym zwycięskiej rywalki?
Zemsta? Zawiść? A może tylko "parcie na szkło"?

Autor: nn

Tom Kruz

Od dawna piszę o tym żenującym braku obiektywizmu osób lub osoby piszącej newsy na oficjalnej stronie. Oni powinni podawać tylko ''suche'' informacje, a dopiero zwykli userzy powinni je opatrywać komentarzami. Tymczasem takie newsy tylko prowokują ''piaskownicę'' do większych bluzgów, ale też nakręcają ją przed głosowaniami sms (idea jest oczywista ''Brońmy Joli - tak prześladowanej i gnębionej na każdym kroku'').

chatiflatt

Helloł!?

na oficjalną zaglądają głównie nastoletnie bachory i dojrzewające gówniarze. Ten tekst jak i inne, jest skierowany do nich. Miał podziałać - podziałał. A my - 'inni wiekowo' - mamy swoje Forum.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Zastanawiam się też, dlaczego autorem artykułów na oficjalnej raz jest bb a innym razem nn..?

Don

może to N-atalia N-oreiro ...

Goku

Promowania Jolki ciąg dalszy:

CytatJolanta Rutowicz to chyba najbardziej kontrowersyjna postać w BB 4.1! Roztrzepana, gadatliwa, ale przy tym szczera i życzliwa... Przy tym przeszła chyba największą huśtawkę emocji! Czy tym razem anty-fanom Jolki uda się ją "odstrzelić"?

A najbardziej rozbrajają mnie podpisy pod zdjęciami Kasi Lenartowicz:

CytatZnów mi się upiekło

Kaśka Lenartowicz po raz kolejny przetrwała nominację...

Widać, że autor strony nie był z tego powodu zbytnio zadowolony xD...

A największy hit to ten news:

Cytat
DUAL-COMA LIVE IN BB SHOW!!!
12/1/2007 5:17:19 PM

Dual Coma!
Uczta dla fanów! Piekło dla uszu!

Lubicie metalowe brzmienia? To spodoba Wam się występ kapeli Dual-Coma! Wolicie bardziej subtelne dźwięki - a od czego pilot? Ale wróćcie do BB SHOW kiedy przestaną grać!

Co prawda nie oglądałem wtedy BB Show i nie znam tego zespołu, ale ogólnie lubię taką muzykę i naprawdę mnie to rozśmieszyło... Bo takich Boysów czy Gosię Andrzejewicz to według tego gostka słuchają wszyscy i przełączanie kanału nie wchodzi w grę, ale jak jest jakiś zespół metalowy to od razu trzeba przełączać??

Jeszcze kilka fragmentów newsów:

CytatKatarina i Wiśnia wymieniają uwagi na temat programu i jego uczestników... Ocena nie jest pozytywna dla reszty mieszkańców domu Wielkiego Brata. Wobec siebie samych dziewczyny maja chyba nieco mniej krytycyzmu...
[Redakcja: przepraszamy za wulgaryzmy Kasi L.! Ten typ widać tak ma!]

Cytat
Pasztecik kłuje księżniczkę Kasię w ząbki?

Pasztet i inne dziadostwo!!!
Obie Kasie dyskutują o ludziach i lodówce...

Najpierw obgadują Pana Mariana, a później wymieniają się uwagami na temat pierwszych chwil w domu Wielkiego Brata. Aż w końcu Katarina wyznała, że w pierwszych dniach programu zawartość lodówki nie zaspokajała jej oczekiwań... Kasiu, jak pewnie pamiętasz, z szeroko pojętą gastronomią związany był inny program reality show! Tam pewnie czułabyś się jak ryba w... piwie!

Cytat
Kaśka L. pozostała w domu Wielkiego Brata!

I znów mi się upiekło!
I znów dopisało szczęście oraz Wasze SMS-y!

Katarina pozoastała w programie mimo nienajlepszego wyniku głosowania. Cóż, Joanna uzyskała jeszcze słabsze notowania... Ale mniejsza o szczegóły! Liczy się efekt! A zatem Kasia jeszcze powalczy!

Cytat
Straszna groźba Katariny!

Nic jutro nie jedz! Napluję do żarcia!
Między nami, Kasiami...

Czy to możliwe? Czyżby Katarina posunęła się do takiego uczynku? Można kogoś nie lubić, ale żeby od razu pluć do garnka? Oj, wstydź się, Kasiu...

Cytat
Katarzyna L. prezentuje prawdziwe oblicze?

Kilka dni temu prezentowaliśmy nadesłany przez anty-fana Jolki jej fantastyczny wizerunek! Dziś dla równowagi nadesłane przez herbatkę prywatne zdjęcie Kasi. No i wszystko jasne! Jednak Hell's Angel!

I najlepszy z tych newsów:

CytatAgata opuszcza dom Wielkiego Brata!!!!
Kaśka L. walczy nadal!

No tak, tyle że wtedy oprócz Kaśki nominowana była też druga Kaśka, Jolka i Adrian xP...

[Edit]

Jeszcze to:

Cytat
Katarina z Pruszkowa planuje jak załatwić Jolkę!

Wywalę jej z bani!!!
Nie tylko knuje, ale i straszy!

Zobaczcie, do czego doprowadza nienawiść! Obsesja Kasi zaczyna przybierać niepokojącą postać! Oby tylko nie przeszła w jakąś manię! Jak sądzicie, czy już jutro dojdzie wreszcie do bezpośredniej konfrontacji obu pań? I kiedy wreszcie Kasia spotka się ze swoim ukochanym Mirkiem?

Matthew

Na stronie internetowej pojawiła się informacja o castingu do następnej edycji Big Brothera: https://bb4.tivi.pl/CastingNew.aspx

chatiflatt

zostawiłem swojego mejla. A co ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Ale tylko po to, żeby zobaczyć jak wygląda casting, czy..? Na pytanie "Czy wziąłbyś udział w reality show" odpowiedziałeś - nie wiem. A teraz, po tych wszystkich manipulacjach (ujawnionych zresztą) już wiesz..?  :devil:

Luxis

ja zawsze wchodziłem na oficjalną poprzez link: www.bigbrother.pl i zawsze mnie przekierowywało, a od kilku dni jest informacja o starym castingu z wakacji :P hehe chyba za kilka dni dzadzą tam info o nowym castingu

Goku

"Server is too busy" xDD. Chyba ludzie od oficjalnej powinni przewidzieć, że w czasie finału będzie pełno osób na stronie i coś z tym zrobić xP.

FK

Po wyjściu każdego z uczestków BB (poza Finalistami), na oficjalnej stronie pojawiał się z nimi wywiad. Zauważyliście, że po Finale wszelki słuch zaginął o Adrianie i Kaśce L.? Tak tochę dziwnie... Za to Jolanta króluje :plask:

gulczas

Widzę że wywiad z Adrianem się pojawił.Nawet w dwóch częściach.Natomiast wywiadu z Kaśką faktycznie nie mogę znaleźć do dziś.

Tak z innej beki zauważył ktoś jak wczoraj wyglądała oficjalna ok. 22.00?

Wiśnia chyba zmieniła sobie ava.Ale dzisiaj już wszystko było jak dawniej.Chyba Admini zadziałali. :D

Goku

Nieźle xD... Chociaż to trochę chamskie, że byli uczestnicy nie mogą sobie zmienić avatara xP.