Tydzień 15 - Wydarzenia

Zaczęty przez Jason, Pn, 10 Gru 2007, 20:02:09

chatiflatt

czyli mariusz nie wypadnie, bo wyniki zmienią się diametralnie. Więc kto.. :hmm:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

i i tak wyszlo, ze wszyscy byliby nominowani. Ale będą mieli miny jak sie dowiedzą, ze ktos dzis wyleci. Szczególnie Lenartowicz, ktora juz tydzien temu jak sie okazalo, ze nie jest nominowana to sie cieszyla, ze jest w finale. Nawet jak dzis nie wyleci (marzenie zeby wyleciala) to i tak fajnie bedzie ją oglądac jak sie dowie, ze ma sie pakowac, jest nominowana i moze zaraz wyleciec. dobrze jej tak

Cytat: chatiflattczyli mariusz nie wypadnie, bo wyniki zmienią się diametralnie. Więc kto.. :hmm:
Lenartowicz. Producenci zrobią prezent widzom na święca i wywalą Lenartowicz tuz przed finalem. To bedzie dla niej najlepsza kara za caly ten program. Jeszcze gorsza kara niz Marco mial

godz. 20.20

Adi: -0,1
Jolka: 0,7
Lenartowicz: -1,7
Cza Cza: -4,1

godz. 20.42

Adi: -0,2
Jolka: 1,1
Lenartowicz: -1,2
Cza Cza: -3,7

cos dzisiaj nie podają wynikow co 2 minuty jak ostatnimi razy

godz. 20.48

Adi: -0,3
Jolka: 1
Lenartowicz: -1,3
Cza Cza: -3,8

buahahhahahhaha, wiedzialem, ze bedzie Szafron

Showmag

Mariusz Schulz wyeliminowany na 4 dni przed finałem
Dziś, po 60 dniach gry, decyzją telewidzów z programu został wyeliminowany 24-letni Mariusz Schulz.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia byli automatycznie nominowani wszyscy mieszkańcy. Adrian Nadolski, Jolanta Rutowicz, Katarzyna Lenartowicz i Mariusz Schulz zostali poddani osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik.

W dniu dzisiejszym wszyscy uczestnicy - nieświadomi, że cała czwórka jest automatycznie wskazana do odejścia - po raz ostatni nominowali się w Pokoju Zwierzeń. Głosy mieszkańców rozłożyły się równomiernie i pokryły się z automatycznymi nominacjami. Dopiero po zakończeniu procesu nominacji oficjalnie powiedziano domownikom, że w ich sprawie już od niedzieli toczy się głosowanie i ostatni uczestnik pożegna się z udziałem w "Big Brother 4.1". O godzinie 21:10 ogłoszono decyzję telewidzów: na 4 dni przed finałem, Dom Wielkiego Brata opuścił Mariusz Schulz.

Szczegóły nominacji i wyniki głosowania widzów dostępne są tutaj.

* * *

9 grudnia ogłoszono, że w wszyscy mieszkańcy Domu Wielkiego Brata zostali poddani automatycznej nominacji. Rozpoczęło się głosowanie telewidzów, którzy tradycyjnie mogli wysyłać głosy pozytywne i negatywne. W środę, 12 grudnia wszyscy uczestnicy - nieświadomi, że cała czwórka jest automatycznie wskazana do odejścia - po raz ostatni nominowali się w Pokoju Zwierzeń. Głosy mieszkańców rozłożyły się równomiernie i pokryły się z automatycznymi nominacjami. Dopiero po zakończeniu procesu nominacji oficjalnie powiedziano domownikom, że w ich sprawie już od niedzieli toczy się głosowanie i ostatni uczestnik pożegna się z udziałem w "Big Brother 4.1".

Kto na kogo głosował? Oto przebieg nominacji:

Adrian:
Katarzyna L. - "Miałem z nią bardzo dużo przykrych momentów w programie. Nasze relacje są bardzo ruchome"
Mariusz - "Nie jest w pełni sobą. Nie zaprzeczył temu. Nie podoba mi się, że nie reaguje, kiedy Kasia Lenartowicz mu dogryza"

Jolanta:
Katarzyna L. - "Śmierdzi fajkami, zabrała mi brokat. Niekiedy mówi co innego i myśli co innego. Jest troszeczkę chwiejna"
Mariusz - "Dwa tygodnie temu chciał zepsuć mojego konia. Jeśli ktoś ma coś do mojego konia, to ma coś również do mnie"

Katarzyna L.:
Adrian - "Przepaść dzieli nas coraz większa"
Jolanta - "Za to, że mnie denerwuje"

Mariusz:
Adrian - "Nie chciał się podzielić frytkami z Jolą"
Jolanta - "Chciała zjeść frytki Adriana"

Wynik nominacji:
4 głosy - Adrian, Jolanta, Katarzyna L., Mariusz - nominowani do opuszczenia Domu Wielkiego Brata

FK

Czyżby widzowie nie zasłużyli na końcowe wyniki..?

EDIT:

Pokazali: Czacza -3,8%.

molko

muzyka gdy Outlaw wszedł i demolował dom to nic innego jak soundtrack gry SILENT HILL!!! masakra, jak tak można!

Jason

a co do Lenartowicz to akurat Szafron racje ma, bo ona faktycznie jak wstaje to sie nie chce na nią patrzec, jest wsciekla do wszystkich i narzeka na wszystko. Ale dobrze tak Lenartowicz, teraz nie ma nikogo w domu z kim moze trzymac.

ciekawe czy jutro (w zasadzie to dzis) ktos jeszcze wejdzie. Moglaby Paulina albo Grzes.

Jason

no Grześ chcial wejsc dzis, ale po ptokach, nie mieliby kiedy pokazac w tv, nie pozwolili mu wejsc. A szkoda.

W dzisiejszym odcinku wrocila stara, (nie)dobra, wredna, wulgarna Lenartowicz. Bravo!

i swietny material o niej. Pokazali ją jak najgorzej mogli. Dobrze jej tak. Niech sie szykuje na wyjscie, ze wszyscy beda ja nienawidzili. A Jolka miala 100% racje jak komentowala ten material.

Goku

Kurcze nie oglądałem wczoraj... Jaki materiał o Kaśce pokazali?? I pokazywali też materiały o Jolce i Adrianie??

Pudelek

Misja "Outlaw" dobiegła końca
Opublikowano: 2007/12/14 21:10:00
W czwartek zakończyła się misja "Outlaw" - internauty, który uzyskał możliwość odwiedzenia Domu Wielkiego Brata.

Przypomnijmy, że "Outlaw" wygrał internetowy casting na uczestnika programu. Miał wejść do Domu Wielkiego Brata w ciągu 10 dni od rozpoczęcia castingu (co miało miejsce 17 października). Jednak na skutek nieznanych pobudek rządzących producentami, "Outlaw" - czyli Bartosz, uzyskał możliwość wejścia do programu dopiero na tydzień przed finałem. Ponadto "Outlaw" nie uzyskał statusu pełnoprawnego uczestnika. Miał za zadanie wykonać misję specjalną, zleconą przez Wielkiego Brata. Obecność Bartka w programie ograniczyła się więc do nocnego, tymczasowego skradania po Domu i robienia bałaganu, który nad ranem musieli sprzątać domownicy. "Outlaw" nie został zdemaskowany, dlatego w czwartek w nagrodę mógł osobiście poznać finalistów "Big Brother 4.1". Gdy jego misja dobiegła końca, Bartek opuścił program.

* * *

Pokazali najlepsze momenty finalistów finalistom:
- słodką i śmieszną głupotę Jolki
- romanse Kaśki oraz sytuacje, w których wyrażała swoją niechęć do Jolki. Oraz próbę zmawiania się Kaśki z innymi uczestnikami by wyeliminować Jolkę.
Jolka po tym materiale zaczęła Kaśce dogadywać.

Te materiały rzeczywiście były mało obiektywne. Materiały z Jolką były najbardziej ciekawe. Ale kawałki Kaśki były nie fortunnie wybrane...
No ale tak cicho było przed finałem więc produkcja wymyśliła coś by trochę rozruszać towarzystwo.

Jason

glownie pokazali romanse Lenartowicz. Samą prawdę, skakała z łóżka do łóżka, co Jolka jej slusznie wygarnela.