Tydzień 15 - Ty decydujesz: Finał (głosy na NIE)

Zaczęty przez Showmag, Pt, 14 Gru 2007, 00:38:19

Kto NIE POWINIEN wygrać "Big Brother 4.1"?

Adrian Nadolski
17 (51.5%)
Jolanta Rutowicz
4 (12.1%)
Katarzyna Lenartowicz
12 (36.4%)

Głosów w sumie: 19

Głosowanie skończone: Nd, 16 Gru 2007, 20:38:19

Showmag

Kto NIE POWINIEN wygrać "Big Brother 4.1"?

* * *

Jak w temacie.
Mój zdecydowany głos na Adriana - za brak charakteru.

Pudelek

Kasia Lenartowicz ponieważ gdyby nie producenci to już dawno zostałaby wyeliminowana głosami widzów.
Poza tym nie lubię jej od początku za to, że jest taka wulgarna i prostacka.

Jason

to chyba oczywiste, ze Lenartowicz. Gdyby wygrala, to bylaby porazka tego programu. Ostatnio sama Lenartowicz stwierdzila, ze to jej znajomi tyle smsow wysylają i juz pewnie zbankrutowali przez to, a tak naprawde widzowie jej nie lubią. Powinna odpasc w pierwszych nominacjach zamiast Pauliny. Przy kazdej nominacji Lenartowicz mialem nadzieje, ze wreszcie odpadnie. A tu psikus. Niezasluzenie jest w finale. Nie moze niezasluzenie wygrac.

Luxis

chciałem zagłosować na Kaśkę, ale Adrian mnie wkurza bardziej od niej, on jest tak wkurzający ten "facet" - starsznie wszytko mnie u niego wkurza, nie wiem jak oni z nim wytrzymują, on smyra/maca każdego tymi palcami, śpiewa beznadziejnie, te ruchy i głos, WSZYSTKO mi przeszkadza, naprawde inni homoseksualiści bylio bardzo sympatyczni i normalni w reality-shows (nie licząc Bulonisa bo też był nienormalny), ale jego nie mogę zdzierżyć... :/

Lenka186

Adrian - dlate że fałszuje przy śpiewaniu ;]

Matthew

Cytat: Luxischciałem zagłosować na Kaśkę, ale Adrian mnie wkurza bardziej od niej, on jest tak wkurzający ten "facet" - starsznie wszytko mnie u niego wkurza, nie wiem jak oni z nim wytrzymują, on smyra/maca każdego tymi palcami, śpiewa beznadziejnie, te ruchy i głos, WSZYSTKO mi przeszkadza, naprawde inni homoseksualiści bylio bardzo sympatyczni i normalni w reality-shows (nie licząc Bulonisa bo też był nienormalny), ale jego nie mogę zdzierżyć... :/
Nic dodać, nic ująć. Absolutnie się z tobą zgadzam. Mam nadzieję, że wyjdzie z domu jako pierwszy.

Jason

Cytat: Luxisinni homoseksualiści bylio bardzo sympatyczni i normalni w reality-shows (nie licząc Bulonisa bo też był nienormalny)
no oprocz Kamila to w Barze byl jeszcze jeden wczesniej a gdzie ta reszta? skoro mowisz 'inni' to kto jeszcze?
Adi moze tez wygrac, ale bardziej zsluguje Jola na to. Byle nie Lenartowicz. Chcę zeby wyszla pierwsza i wiedziala, ze nikt jej nie lubi i nie miala szans na wygrana. Fajnie bedzie jak beda oglaszac zwyciezce a Jolka i Adi beda razem siedziec na sofach i czekac na ogloszenie wynikow. Bo tak co? Lenartowicz z Jolką? Toć ta wredota falszywa by jej oczy wydlubala jakby miala z nią przegrac, nie przezylaby zwycieztwa Jolki i myslalaby, ze byla tak blisko. Niedoczekanie.

Luxis

Cytat: Jasonno oprocz Kamila to w Barze byl jeszcze jeden wczesniej a gdzie ta reszta? skoro mowisz 'inni' to kto jeszcze?
Daniel (blondyn) z Baru, Rafał (czarny) z Baru, jakieś homoseksualistki były, być może było więcej, ale nie pamiętam teraz reszty, musiłbym pomyśleć, a 2 w nocy to nie dobra pora na myslenie ;P
ale już udowodniłem Ci, że "kilku" było, a nie jeden czy dwoje tylko

Jason

Cytat: LuxisRafał (czarny) z Baru
serio? nie pamiętam, że on też. No jeśli tak, to było trzech :P (bo o płeć męską chodziło :P)

a żeby było na temat to powiem, że po wczorajszym bb show już tym bardziej wiadomo, że Jolka jest the best i ma wygrać, a co za tym idzie Adi i Lenartowicz nie mają wygrać.

Zresztą sondy mówią same za siebie.

FK

kris30l

Kasia Lenartowicz bo wielokrotnie lamala regulamin .