The Simple Life

Zaczęty przez Showmag, Śr, 07 Mar 2007, 19:28:30

Pudelek

Mi przeszkadza w mieszkańcach wsi POWSZECHNE przekonanie, że miastowi nic nie umieją, są degeneratami bo nie żyją w zgodzie z naturą oraz zachowania typu: piętnowanie ludzi, którzy żyją inaczej (na przykład "mieszczuchów") lub (bezsensowne) kompleksy, które ujawniają się w bardzo brzydki sposób. No i już nie raz słyszałem stwierdzenie: Gdyby nie My to nie mielibyście co jeść. Stąd moje uprzedzenia. To ludzie ze wsi dokonali podziału na: My i Wy!
Dodatkowo Bozia mnie pokarała i na studiach byłem jedynym "miastowym" (na początku było nas więcej ale reszta się wycofała bo nic na siłę. Za to przyjezdni powtarzali, że nie poddadzą sie bo "wywalą ich z domu". "No i co sąsiedzi powiedzą"! Upartość to akurat w moich oczach zaleta. Ale argumentacja jest przykra.), który na każdym kroku był łajany za swoje "nietypowe" przekonania! I to tam pierwszy raz w życiu wyraźnie zauważyłem takie wady jak: bezinteresowna zawiść, niechęć do pracy w grupie, traktowanie innych jako niebezpieczną konkurencję.
W "Simple life' pewnie dostanie się też tym mieszkańcom wsi, którzy wykażą się swoimi uprzedzeniami do panienek, które w ich oczach są tylko pasożytami...

chatiflatt

hmm, Pudelek, z tego co pamiętam, jesteś z północy Polski. Może akurat trafiłeś na takich ludzi, a może w tamtym regionie ludzie mają właśnie taka mentalność. Nie wiem. U mnie na uczelni nikt nie mówi skąd jest, skąd pochodzi. Za to wyścig szczurów jest ogromny, i wkurza mnie to - ale to temat na oddzielną dyskusję.

Miasto i Wieś to dwie oddzielne szuflady. Paris siedzi Mieście i gdyby nie te 2 czy 3 mln dolców to o szufladzie z napisem Wieś nawet by nie pomyślała :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Czy ktoś to w ogóle ogląda..? Dzis widziałam urywki. Trzeba przyznać, że pora emisji jest do bani (...)

Pudelek

Siedzę w pracy w tym czasie. Chociaż mam nawet okienko ale brak mi dostępu do odbiornika telewizyjnego. Żałuję. Jak będę miał czas to jakoś sobie załatwię ten program.

joker

tu jestem  :pa:
W czwartki (podobnie jak i w inne dni) ćwiczenia zaczynam "trochę" później. Gdy już się stoczę z łóżka zawsze łapię się na końcówkę DDTVN i później przy okazji sobie Paris oglądam :terefere:

joker

Paris Hilton matką za dwa lata
Paris Hilton chce zostać matką w ciągu najbliższych dwóch lat.

Na artystce szczególne wrażenie wywarła ciąża koleżanki z serialu "Proste życie", Nicole Richie. Paris chciałaby ponadto, żeby ich dzieci bawiły się razem, tak jak one same w dzieciństwie.

- Nicole i ja bawiłyśmy się razem odkąd miałyśmy 2 latka - wspomina Hilton. - Mówiłam jej właśnie, że chcę mieć dziecko, żeby nasze dzieci mogły się razem bawić.

Nicole Richie jest w piątym miesiącu ciąży. Paris pracuje na planie filmu "Repo! The Genetic Opera", którego amerykańska premiera jest zaplanowana na 25 kwietnia przyszłego roku.

wp.pl

Luxis

glupi program - tyle powiem, nie wart zajmowania czasu..

FK

Dziś wyemitowano ostatni odcinek: dziewczyny odwiedziły miejsca, w których narozrabiały, zapłaciły za straty, przeprosiły, kogo powinny, pożegnały poznanych ludzi i... wróciły do Los Angeles :los:

Pudelek

Cytat: joker w Nd, 02 Gru 2007, 11:40:27
Paris Hilton matką za dwa lata
Paris Hilton chce zostać matką w ciągu najbliższych dwóch lat.

Ha Ha Ha. No i wszyscy już wiedzą, że (na szczęście) skończyło się tylko na gadaniu. Chociaż ona pewnie uznałaby, że została psią mamusią. Ile ona ma teraz tych szczurów?