Tydzień 15 - Wydarzenia

Zaczęty przez Jason, Pn, 10 Gru 2007, 20:02:09

Jason

Miejsce na opisy wydarzeń z Domu Wielkiego Brata, w tym także relacje live z kamer internetowych i komentarze dotyczące poszczególnych zdarzeń.

Zapraszam do postowania :)

* * *

o bożeeeeeeee, Makaron znowu... nie chce go juz ogladac a tu psikus

no i kolejne wybielanie Lenartowicz z cyklu 'jaka to ja jestem biedna, ale jaka ja jestem szczera, a on jest be bo mnie zranił, a ja taka szczera byłam i jestem' bleeeeeeeeee

Jason

czy ja dobrze widzialem PSIKUSA?

a Outlaw to nie wiem po co to cos na glowie nosi, skoro i tak jest jasno... I w ogole to beznadziejne ma zadanie, dlugo sobie w domu BB nie pobył

Goku

Jakbyś nie zauważył, to co ma na głowie Outlaw to kamera ;)... Nie wiem tylko po co on to nagrywa...

Tylko po co do domu wejdzie Psikus?? :/

Dzisiejsze "Prosto z domu" było boskie xDD... Tylko, że zadanie Jolki i drugie zadanie Adriana były za łatwe, a drugie zadanie Mariusza za trudne :/...

Lenka186

beznadziejne to zadanie outlawa.Ale kasia l sie wkurzyla. A jola juz podumowala wszystko...  :plask:

Jason

tak, powróciła wkur.....ona Lenartowicz, ale lepsze było oglądanie jej twarzy bez makijażu, nad ranem. normalnie monster

Cytat: GokuJakbyś nie zauważył, to co ma na głowie Outlaw to kamera ;) ... Nie wiem tylko po co on to nagrywa...
no i wlasnie wiem i sie zastanawiam po co to coś

FK

Ten czerwowny pokój, futrzane sofy, wiszące frędzle, nastrojowa muzyka, alkohol, świeczki... I Psikus z Kasią L. tete a tete. W końcu Kasia jest bi, więc... Może... Kto wie, kto wie... :love:

EDIT:
A co to za trzecia panna była w Sekretnym Pokoju..?

Lenka186

beznadziejny dzisiejszy odcinek. Super gosc Magda czmuda ... do bani :) jej zawaliscie mONdre teksty.

PS.Prosze zrobcie cos z tym śpiewem Adriana! nie katujcie widzow jego piosenkami :]  :plask:  :boks:  :?!:

Jason

Cytat: FKW końcu Kasia jest bi
hę? serio? nie wiedzialem. kurna romans bedzie normalnie :P :D

Ale po co Czmuda wchodzi? ehhhhhh... najpierw Peczak i Lejek, ostatnio Makaron a teraz Psikus. Oni chca nas zameczyc. I po co to? daliby bardziej lubianych uczestnikow, a nie tych meczących

Lenka186

FK. To byla kelnerka obslugujaca Kasie  Magde Czmude w Klubie!!  :kreci:

FK

Ja to odbieram, jako totalny brak pomysłu na zagospodarowanie ostatnich dni w Domu BB.

Kelnerka..?!  :buzz:
No to powinni jeszcze dać jakiegoś barmana, DJ-a, selekcjonera... Jak klub, to klub!

chatiflatt

barman lesbijkom jest niepotrzebny ;) pamiętajmy że oglądaliśmy tylko 1% tego co się działo tego dnia. A mogło się dziać duuuuuuuużo więcej :hahaha:

LenartoWiTCH podobno kocha imprezowanie, życie nocne w Pruszkowie - a po drinku już była wstawiona :los:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

taka sytuacja zdemolowania domu BB miałą miejsce w Czechach, tylko tam zrobiło to kilka osób przebranych za duchy

btw. zbierają fanów BB na finał chyba, ja nie jade :P mam co robić pozatym wole looknąć w TV

FK

Cytat: molkozbierają fanów BB na finał chyba

Tylko, że muszą przejść wstępną selekcję :P

Cytat: bb4.tivi.plZGŁOSZENIA NA ZLOT WYSYŁAJCIE NA ADRES: [email protected]
W treści maila prześlijcie imię, nazwisko, wiek, miejscowość, telefon i swoje zdjęcie!

Don

Z tą zbiórką fanów to chyba głupi dowcip ... adres e-mailowy nie jest ani z ATM, ani z Endemol ani z TV4 ...

Jason

godz. 20.01

Adi: -0,2
Jolka: 0,5
Lenartowicz: -1,9
Cza Cza: -4,4

hehe, muszą sie nominowac. Tylko po co? dla jaj? nie czaje