Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

slawek

Cytat: mseptemberA mnie nic jego życie osobiste nie obchodzi, tylko błagam, niech on przestanie ŚPIEWAĆ!

Żebyśmy się czasem nie zdziwili jak po wyjściu zgłosi się do Adriana jakaś firma fonograficzna i Adi wyda swój debiutancki krążek ;)
Sławek

FK

A dlaczego nie pokazali Jego rozmowy telefonicznej z Mamą..?

slawek

A czy wogóle pokazali czyjąś rozmowę telefoniczną? Tyle się słyszało że dzwonili, ale tylko o tym słyszałem, nic nie widziałem.
Sławek

Jason

pokzywali rozmowy Joli, Lenartowcz a Adiego nie. hmmm.... moze po prostu jakies info ze swiata zewnetrznego dostal i produkcja nie pokazala, zeby nie bylo, ze znowu zlamali zasady.

arturxd

Cytat: slawekA czy wogóle pokazali czyjąś rozmowę telefoniczną? Tyle się słyszało że dzwonili, ale tylko o tym słyszałem, nic nie widziałem.
Pokazywali rozmowy Kasi L. z przyjaciółką, Joli z rodzicami i chyba Tomka z byłą dziewczyna o ile dobrze pamiętam

molko

https://grono.net/forum/364804/0/ to jest forum BB4.1 na gronie zobaczcie sobie po prawej stronie filmik o Adrianie... bardzo fajny

chatiflatt

Odpowiadam na posta molko, z tematu Wydarzenia
Cytat: molkochatiflatt napisał/a:
Adrian Nadolski - bo kocie ruchy są modne w warszawskiej Utopii, ale nie w Domu BB... sory..

a najbardziej pewnie modna jest twoja postawa osoby nietolerancyjnej

Nie mam nic do gejów i lesbijek. Zupełnie! a przynajmniej nie w tej kwestii o którą Ci chodzi, molko. Ale 'mam coś' do maniery niektórych ludzi - specyficzne Ę¡, kręcenie cialem podczas stawiania kroczków, rozmowy o wszystkim i o niczym, ten głos...

Dla mnie facet powinien byc facetem i potrafić pokazać wypływającą z tego męskość [nie chodzi mi o wbijanie gwożdzi na czas], a kobieta kobietą i eksponować swoje piękno. Adrian to dla mnie nie wiadomo co. Inny przykład żebyś zrozumiał -  Tomasz Jacykow. Nie wiem, jakiej jest orientacji, nie interesuje mnie to. Ale kiedy jest w telewizji i wypowiada się o czymś, juz włąściwie kiedy zaczyna mówić - to przełączam. I tyle.
Mam już dość Adiego w programie. I chce żeby odpadł.

Na marginesie - on naprawdę chyba nie zdaje sobie sprawy, jaką burzę na zewnątrz wywołało to jego wyznanie. A wczoraj w PZ mówi że jest gotów stanąć oko w oko z ludzmi którzy tak o nim mówiż, że rodzina i przyjaciele go wspierają i wiedzą jaka jest prawda. Myślę że chłopak załamie się baaaardzo tuż po wyjsciu, kiedy np w studiu ktoś krzyknie słowo powszechnie uznawane jako obraźliwe.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

Cytat: chatiflattDla mnie facet powinien byc facetem i potrafić pokazać wypływającą z tego męskość [nie chodzi mi o wbijanie gwożdzi na czas], a kobieta kobietą i eksponować swoje piękno.

wiesz ja mam odmienny pogląd na tą sprawe, ale czy musimy być więźniami swojej płci? niech każdy zachowuje się tak jak chce, a nie zastaniwiać się czy to jest zgodne z moją płcią... w każdym razie wiem, ze cie nie przekonam, ale ok, szanuje Twoje zdanie

okej Jacykow też mnie denerwuje :) ale Adrianowi daleko do tego przyznasz chyba?

chatiflatt

molko, mylisz chyba więźniów własnej płci [czyli transseksualistów] z nieco przegiętym zachowaniem niektórych ludzi.

Adiemu daleko do Jacykowa, prawda. Ale to dobre porównanie, bo w pewnych kwestiach zachowują sie podobnie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

chodziło mi o płeć kulturową

slawek

Sławek

chatiflatt

Mikulski też nagrał, nawet teledysk miała ta piosenka  :hahaha:
Barbara Weston

chatiflatt

Cytat: slawekŻebyśmy się czasem nie zdziwili jak po wyjściu zgłosi się do Adriana jakaś firma fonograficzna i Adi wyda swój debiutancki krążek ;)
No i nie dziwimy się ;)

Zespół poszukuje wokalistki, ale Adrian też może być, w końcu ma piękny kobiecy głos. I ta maniera.. :hahaha:

https://notsobigbrother.pl/bigbrother/1,84872,4818398.html?op=1#skomentuj
Barbara Weston

molko

no rzeczywiście :] ubaw po pachy... haha... jak on tak może tak się zachowywać? i jak on ma prawo takie maniery mieć? skandal! :]