Tydzień 14 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Gru 2007, 13:03:58

FK

Lepszy rydz niż nic :los:
Widać, że ustawiony, więc "joł" nie będzie.

Jason

w nocy? ale o co kaman?

i tak go zrobili w ch......a bo mial wejsc w pazdzierniku jako normalny uczestnik. Pewnie ich zaskarzyl albo co i dali mu ochłapy uczestnictwa. żałosne

Izie sie zmienilo miedzy 21.09 a 22.43 o 8,6 %, Czaczy o 2,8

Tom Kruz

Zaczyna sie lansowanie JR 7232 w kontekście finału. Jakie było oburzenie na oficjalnej stronie BB 4.1, kiedy Lejek i Chmielewskie chcieli zaprosić dzieci do domu BB i jak pisano (w oficjalnych newsach, nie chodzi mi o komentarze tzw. piaskownicy) o ''głosie rozsądku'' Jolanty, która była temu przeciwna. A teraz proszę - sielskie obrazki z cyklu ''dzieci też kochają (uwielbiają) Jolę''.

Co do Ałtlawa - pełna zgoda - dostał ochłap w ramach obłaskawienia.

Jason

no i wyszlo na to, ze Jolka sie zachowac potrafi. A tamto trio mówiło, ze tylko ona bedzie problemem. A wyszlo na to, ze i tak byla najlepsza. A to ze sie oburzała? i dobrze. Bo to nie byl dobry pomysl mimo wszystko.

didi

Nerox

Iza odpadła , czyli finał bedzie prezentował się następująco: Tipsiara, Narkomanka, Gej ;)

Tom Kruz

Cytat: Jasonno i wyszlo na to, ze Jolka sie zachowac potrafi.

O tak. Najlepiej było to widać, kiedy weszła do domu Izabella Skrybant.

A w powyższym poście chodziło mi wyłącznie o pokazanie po raz kolejny stronniczości producentów tego programu.

Jason

a widzieliscie jak sie Lenartowicz z nią umawiala na sygnały? Wypad za zlamanie regulaminu!

Tom Kruz

Zaraz, bo dopiero zaczaiłem, że Iza odpadła.  
Czyli jednak program nie jest tak przewidywalny, jak myślałem. Szkoda, bo zasłużyła na finał  razem z KL i chyba jednak MC.

didi

Jolka otworzyla wlasnie ldoowke nie uwazacie ze ta wodka i wino to troche przegiecie ? za pokazywanie dupy i jedzenie, fajki i alkohol sam bym sie tam zamknal...

Jason

22.43

Iza: 6,1
Cza Cza: 4,3

oficjalne wyniki, 5 minut pozniej, bo wtedy zamknieto linie
czyli 22.47

Iza: 5,9
Cza Cza: 6,3

molko

oł naj gad!Jason,  chyba zbyt emocjonalnie podchodzisz do programu, jak większość...
yyy sprawa następna: bardzo zakłamani jesteście... gadacie o jakimś chamstwie, złym zachowaniu, obgadywaniu... ktoś napisał, że x to taki, skraki i owaki, że robi to, tamto, sami powielacie ich zachowanie; epitety: "gej, pustak, tipsiara, narkomanka" ??? co z Wami ludzie?! rodem z BB4, kwasy o klasie programu, a zachowujecie się jak czytelnicy faktu...

TEN POST JEST DO TYLKO PEWNYCH OSÓB! niech nie każdy odbiera go personalnie

a ja mam pytanie czy zauważyliście jak KUBA powiedział na koniec, że za tydzień kończy się ta farsa czy coś takiego - przejęzyczył się i poprawił a może specjalnie...

czy to tak było czy może w innym zdaniu użył słowa farsa i się poprawił?

Exile

Wyniki to żenada... już nawet najzagorzalsi obrońcy atmki się na to nie łapią...

Showmag

Izabella Szubarga wyeliminowana
Opublikowano: 2007/12/9 23:00:00
Dziś, po 92 dniach gry, decyzją telewidzów z programu została wyeliminowana 32-letnia Izabella Szubarga.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia nominowani byli Izabella Szubarga i Mariusz Schulz (uzyskali po 3 głosy). Oboje zostali poddani osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik. Dziś ok. 23:00 ogłoszono decyzję telewidzów: na tydzień przed finałem, Dom Wielkiego Brata opuściła Izabella Szubarga.

Szczegóły nominacji i wyniki głosowania widzów dostępne są tutaj.

* * *

"Outlaw" w Domu Wielkiego Brata
Opublikowano: 2007/12/9 23:10:00
Dziś, na tydzień przed finałem "Big Brother 4.1" do Domu Wielkiego Brata wkroczy "Outlaw".

Przypomnijmy, że 17 października zakończyło się przyjmowanie zgłoszeń od wszystkich osób, które chciały dołączyć do grona uczestników "Big Brother 4.1". Każdy, kto chciał zamieszkać w Domu Wielkiego Brata, musiał założyć konto na oficjalnej stronie programu, umieścić na profilu swoje własne zdjęcie oraz krótką prezentację filmową. Następnie należało wysłać e-maila na odpowiedni adres internetowy i czekać na odpowiedź. Z 400 zgłoszeń wybrano 40 kandydatów. W finałowym etapie wyłoniono pięciu użytkowników oficjalnej witryny programu. Byli to: "Marsik", "Nooemi", Monika Synytycz, "Crazorka" i "Outlaw". O tym, kto z nich wprowadzi się do Domu Wielkiego Brata zadecydowali internauci.

W niedzielę, 4 listopada o godzinie 23:00 głosowanie dobiegło końca. Najwięcej głosów (150 tysięcy) zdobył "Outlaw", tak więc to on miał zostać nowym uczestnikiem "Big Brother 4.1".

Już 17 października producenci informowali widzów, że nowy uczestnik wejdzie do widowiska w ciągu 10 dni. Z niewyjaśnionych przyczyn, będzie to miało miejsce dopiero dzisiaj. "Outlaw" wejdzie do Domu Wielkiego Brata z sekretną misją, na tydzień przed wielkim finałem.

* * *

Ktoś odejdzie już w środę
Opublikowano: 2007/12/9 23:10:00
W najbliższą środę ostatni uczestnik pożegna się z udziałem w "Big Brother 4.1". Po raz kolejny wszyscy uczestnicy zostali automatycznie nominowani.

Dziś w programie "Big Brother 4.1: Ring" ogłoszono, że w wszyscy mieszkańcy Domu Wielkiego Brata zostali poddani automatycznej nominacji. Rozpoczęło się głosowanie telewidzów, którzy tradycyjnie mogą wysyłać głosy pozytywne i negatywne. Dopiero w środę oficjalnie zostanie powiedziane mieszkańcom, że w ich sprawie toczy się głosowanie i na 4 dni przed wielkim finałem ostatni uczestnik pożegna się z udziałem w "Big Brother 4.1".