Tydzień 14 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Gru 2007, 13:03:58

FK

Masakra!
Iza +0,2% a Mariusz -0,4%!

:plask:  :plask:  :plask:

Tom Kruz

Goku - jestem zbudowany Twoimi wypowiedziami w tej dyskusji. Widzę, że moja antytipsowa krucjata, w której długo byłem osamotniony na tym forum, nie całkiem poszła na marne.

P.S. I już Iza jest z przodu. Ach te ATM-ki hehe.
Zgodnie z prawdziwymi wynikami to pewnie Iza od początku głosowania zdecydowanie wygrywa z Czaczą, ale trzeba było jakoś zmusić (zachęcić) publikę do głosowania.

FK

Ale trzeba przyznać, że Adrian się nie złamał.
Sugestie Kariny były niesmaczne...

EDIT:
Iza +0,7% a Mariusz -0,1%.

Jason

w pewnym momencie glos mu zadrżał.

Co jakies 2 tygodnie producenci wracają do tego wątku od samego początku programu.

Nie wierzę, zeby Adiemu podobal sie Marco. bleeee

Kuba w koncu przyznal to, co wiemy od dawna: "... i znowu bedziecie mogli wysylas smsy. A dla nas to oznacza... (w tym momencie pokazuje na pieniądze trzymane w rece) ... no wlasnie to oznacza :D"

tyle ze nie falszywe pieniadze ;)

22.17

Iza: 0,7
Cza Cza: -0,1

chatiflatt

ja juz wiem dlaczego ja nie dostałbym się do tego programu...
Nikt by mnie nie zmusił do takich zwierzeń na forum telewizyjnym, a Adi sam zaczął opowiadać, nie trzeba było go specjalnie ciągnąć za jęzor
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

22.25

Iza: 1,1
Cza Cza: -0,1

juz lepszy od łysola jego brat

22.30

Iza: 0,6
Cza Cza: 1,4

smiechu warte...

22.32

Iza: -0,9
Cza Cza: 2,7

a teraz to juz jest żalosne. W 2 minuty?

Tom Kruz

Spokojnie. Po wzruszającym materiale o Izie sytuacja wróci do normy. Chociaż teoretycznie strata z ostatnich ''wyników'' powinna być nie do odrobienia.

Jason

22.34

Iza: -1,5
Cza Cza: 3,3

podawajcie jeszcze wyniki co minute najlepiej. żaaaaaaaaaaaaaaaal

FK

Jeśli zostawią Czaczę... Wtedy w Finale dwóch mężczyzn na dwie kobiety ;)

6,4% do odrobienia... Będzie ciężko...

Jason

22.36

Iza: -1,3
Cza Cza: 5,1

w finale beda 3 osoby, nie 4.  Szkoda, ze nie Izka. Bo Cza Cza na pewno nie. Wyleci w srode. A Izka na pewno bardziej zasluzyla na final niz Lenartowicz.

Tom Kruz

I znowu przypominają to żenujące ''zerwanie''  :plask:

Jason

Cytat: FK6,4% do odrobienia... Będzie ciężko...

Lenartowicz kiedys 'odrobila' ponad 7 % wiec wszystko jest mozliwe. Łudzę się...

22.39

Iza: 2,1
Cza Cza: 5,1

tak czesto wynikow nigdy nie pokazywali. A kasiora leci.

nie no oni robią wszystko, zeby w ostatnich 2 tygodniach wybielic Lenartowicz na matkę Polkę.

22.43

Iza: 6,1
Cza Cza: 4,3

coraz bardziej to żenujące

no wlasnie Kuba! kiedy ta FARSA sie skonczy? ;D

Tom Kruz

A teraz zapraszam do przeczytania mojego posta z 22.34 na temat końcowych wyników głosowania. Ten program jest żenująco przewidywalny.

chatiflatt

OOOOooo
wprowadzą Uczestnika-Agenta.....?? :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Ałtlał, czyli jednak nie do końca zrobili go - jak miał się wyrazić - w ch.....a  :P

A jaki grzeczniutki z niego kamerzysta. A gdzie ''yo''?