Tydzień 14 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Gru 2007, 13:03:58

FK

Nie, no mylisz się... Wyniki na plus i minus były zawsze porównywalne.
Trzeba byłoby wrócić do zapisów historycznych.
W Finale stawiam na JR, KL i AN.

Rosa

Cytat: Jasonno wlasnie chodzi o to, ze zamiast Lenartowicz powinna byc Iza. W finale jest tylko glosowanie na plus, wiec dochodów z Lenartowicz nie bedzie, bo ona jest dochodowa tylko ze wzgledu na negatywny elektorat. Jezeli Mariusz nie wyleci dzis, a dopiero w srode, to Lenartowicz ma final. Nie nalezy jej sie.
Gdyby Kaśka doszła do finalu to jestem pewien że miałaby sporo głosów na plus. Nie bardzo rozumiem AŻ taką niechęć do niej i gdyby nie to że Jolka zasłuzyła na zwycięstwo w całym programie to kandydatką byłaby dla mnie zdecydowanie Katarzyna.

Jason

Cytat: FKNie, no mylisz się... Wyniki na plus i minus były zawsze porównywalne.
te ktore nam pokazano owszem. Ja mowię o tych prawdziwych. Nie uwierzę nigdy, ze one byly porwonywalne.

Cytat: RosaNie bardzo rozumiem AŻ taką niechęć do niej
no to ogladamy chyba 2 rozne programy. Bardziej falszywej, wulgarnej, zrzędliwej, nieznosnej, klamliwej i dzialającej na nerwy uczestniczki bb ani zadnego innego reality to nie bylo w Polsce nigdy. Niby czym ona zasluzyla na zwycieztwo?

Jason

godz. 21.09

Iza: -2,5
Cza Cza: 1,5

joker

Cytat: JasonBardziej falszywej, wulgarnej, zrzędliwej, nieznosnej, klamliwej i dzialającej na nerwy uczestniczki bb ani zadnego innego reality to nie bylo w Polsce nigdy.
A Jolka to niby co?! Taka święta :aniolek:
Kaśka na początku taka była, teraz to jest tam jedną z najspokojniejszych osób - można to zobaczyć chociażby po tym jak reaguje na prowokacje Jolki - olewa ją. Ja trzymam za Kaśkę kciuki :kciuki:

FK

Cytat: Jason
CytatFK napisał/a:
Nie, no mylisz się... Wyniki na plus i minus były zawsze porównywalne.

te ktore nam pokazano owszem. Ja mowię o tych prawdziwych.
Myślę, ża każdy na tym Forum będzie ciekaw "prawdziwych" wyników. Skoro je znasz - podziel się :obrazony:
Wyniki na teraz:
Iza: +29,1% - -31,6%
Mariusz: +20,4% - -18,9%.

I to są dla mnie te "porównywalne" wyniki.

Jason

godz. 21.18

Iza: -2,4
Cza Cza: 1,4

FK

W tym tygodniu w wyniku "sekretnych nominacji" jedna osoba z pozostałej czwórki odejdzie we środę. Pewnie we wtorek mieszkańcy pomyślą, że wszyscy są w Finale ze względu na to, że ostatnio sekretne nominacje miały swój finał właśnie we wtorek.

Jason

godz. 21.24

Iza: -2,4
Cza Cza: 1

Goku

Cytat: Jasonwydawaloby sie to oczywiste. No chyba nie beda sobie robic jaj i zapowiadac 'jesli chcesz aby X wygral program wyslij sms.../jesli chcesz aby x NIE wygral programu wyslij sms...'
no bez przesady.

Ja mam nadzieję, że tak będzie! Chyba doładuję sobie telefon za 50 zł by móc wydać wszystko na SMSy na NIE! na Jolantę :D

CytatChociaz pewnie nie az takie roznice, bo Jolki czesc osob nie trawi, wiele kocha, a Lenartowicz nikt nie kocha i wiekszosc nie trawi.

Spojrzenie na sprawę fana Jolki, a antyfana Kaśki... Obecnie fanów Lenartowicz i antyfanów Jolki z dnia na dzień jest coraz więcej(wystarczy zobaczyć komentarze na oficjalnej) :D.

Jason

Cytat: jokerKaśka na początku taka była, teraz to jest tam jedną z najspokojniejszych osób

to, ze przez ostatnie 2 tygodnie jest super extra a caly program byla be to znaczy, ze zasluzyla na wygraną? smiechu warte. Trzeba brac pod uwage caly program.

CytatA Jolka to niby co?! Taka święta :aniolek:

nie byla falszywa, wulgarna ani klamliwa. Moze jedynie czasami nieznosna. Niezaleznie od tego to wlasnie ona nakreca caly ten program od pierwszego dnia jego trwania. Gdyby nie Jolka, to przeciez kompletnie nie mieliby czym wypelnic tych odcinkow wszystkich. Takie sa fakty.

Cytat: GokuSpojrzenie na sprawę fana Jolki, a antyfana Kaśki.
antyfana owszem. Tyle ze tu nie chodzi o to czy jestem fanem Jolki czy antyfanem Lenartowicz tylko chodzi o to, kto zasluzyl na wygraną a kto nie. I Jolka zasluzyla bo bez niej by tego programu nie bylo i najwiecej w nim przezyla. A Lenartowicz to niby czym sobie zasluzyla na wygraną? Niczym

Cytat: FKW tym tygodniu w wyniku "sekretnych nominacji" jedna osoba z pozostałej czwórki odejdzie we środę. Pewnie we wtorek mieszkańcy pomyślą, że wszyscy są w Finale ze względu na to, że ostatnio sekretne nominacje miały swój finał właśnie we wtorek.

no, nie moge sie doczekac ich min, a szczególnie Lenartowicz jak sie dowie, ze wylatuje. Marzenie...

Goku

Cytat: Jason
Cytat: GokuSpojrzenie na sprawę fana Jolki, a antyfana Kaśki.
antyfana owszem. Tyle ze tu nie chodzi o to czy jestem fanem Jolki czy antyfanem Lenartowicz tylko chodzi o to, kto zasluzyl na wygraną a kto nie. I Jolka zasluzyla bo bez niej by tego programu nie bylo i najwiecej w nim przezyla. A Lenartowicz to niby czym sobie zasluzyla na wygraną? Niczym

Lenartowicz mimo wszystko jest normalną dziewczyną, a nie lalką pozbawioną uczuć i mózgu, która sama nie wie po co zgłosiła się do tego programu...

Jason

to ze jest normalna to znaczy, ze od razu ma wygrac? To nie tylko reality ale i show. A jakie Lenartowicz robi show? tylko negatywne. I za to ma wygrac?

Goku

Cytat: JasonTo nie tylko reality ale i show.

No i to ma znaczyć, że jak ktoś robi "show" i jego zachowanie nie jest w ogóle "reality" to ma od razu wygrać?? Czy Jolka zachowuje się jak normalni ludzie?? No tak jakoś nie bardzo... Zresztą nie wiem jakim sposobem ona doszła tak daleko - jeśli miałbym wybierać to już chyba wolę od niej Karolinę Pachniewicz z pierwszej edycji...

Jason

przed przerwą:

Iza: -0,3
Cza Cza: 0,9

godz. 22.08

Iza: 0,2
Cza Cza: -0,4

mozna sie bylo tego spodziewac...