Survivor 16: Micronesia, Fans vs Favorites

Zaczęty przez Showmag, So, 30 Cze 2007, 01:04:23

wookash94

Ja uwazam ze tak. Przeciez wystapily w programie, a to juz i tak sukces. Dla mnie kazdy kto byl w Robinsonach jest GWIAZDA. :D

omiii

Ale do All-stars 2 wezmą te gwiazdki najjasniej i najintensywniej swiecące :hippie:

Korot7

Osoby które odpadły pierwsze ni wchodzą szczególnie w pamięć szerszej widowni. Trzeba pamietać zę to program robiony pod publike!!!

Exile

To zależy :) Ludzie z zagranicznych for bardziej pamiętają Billego z S13 niż np. Parvati, która doszła do bodaj F6. Zależy kto się czym wsławi - Billy i jego tekst "Her name is Candice" został zapamiętany...

Rosa

Cytat: ExileTo zależy :) Ludzie z zagranicznych for bardziej pamiętają Billego z S13 niż np. Parvati, która doszła do bodaj F6. Zależy kto się czym wsławi - Billy i jego tekst "Her name is Candice" został zapamiętany...
Ja przepraszam ale po tym poscie próbowalem sobie usilnie przypomnieć kim był ten Billy i NIC mi go nie potrafi przywolać z pamięci.

joker

Ja własnie oglądam tą edycje i kilka minut zajęło mi przypomnienie sobie tego kolesia :los:
To ten, który powiedział na radzie plemienia, że jego największą nagrodą w tym programie jest to, że znalazł miłosć itd.
Pozostająć w klimacie S13. Poznałem już trochę uczestników i moimi kandydatami z tej edycji są Ozzy i Parvati. Mimo iż znam już zwycięzce, to im kibicuje w tym sezonie :)

omiii

Billy był dosyć wyrazisty ale szybko odpadł Trzymam kciuki za Parvati jeżeli ktos ma dostać się do all-stars 2 z cook islands to na pewno ona  :zabek:

wookash94

Przedstawiam liste osob z edycjii 9 - 14 ktore chetnie zobacze w S16:

Vanuatu - Eliza, Julie, Leann, Lea, Brook, John.K
Palau - Jeff, Jenn
Guatemala - niestety nie ogladalem :(
Exile Island - Shane, Misty, Sally, Cirie
Cook Island - Parvati, Jessica, Adam, Candice, Nate, J.P
Fiji - Yau - Man, Rita, Edgardo

Wypisze jeszcze osoby z serii 1 -7, ktore nie dosaly 2 szansy (wiem ze ich nie bedzie w S16 :() :
Heidi - Amazon, Alex - Amazon, Darrah - Pearl Island, Ryan O. - Pearl Island, Greg - Borneo, Tijuana - Pearl Island

Piotr_K

Co do Billy'ego :
Współczuję gosciowi. Skompromitować się tak przed tyloma milionami ludzi... :D  To dlatego go wszyscy zapamiętali.

Szkoda że w "plejadzie gwiazd" będą edycje od 9-15... Bardzo bym chciał zobaczyć Christy z Survivor : Amazon :(
Pozdrawiam!

Kardines

Kilka spoilerów na temat edycji:
- filmowanie już się rozpoczęło
- miejsce dokładnie to samo co w s. 10 : Palau
- uczestnicy:
Survivor 9 - Vanuatu: Julie, Eliza, Ami
Survivor 10 - Palau: Katie, Ian, Jenn, Coby
Survivor 11 - Guatemala: Lydia, Gary, Judd
Survivor 12 - Exile Island: Terry, Cirie, Shane
Survivor 13 - Cook Islands: Ozzy, Parvati, Jonathan
Survivor 14 - Fiji: Yau-Man, Michelle
Survivor 15 - China: Courtney, James

Żródło

Jak dla mnie to wiekszośc mi sie podoba, dobrze że jest kilka kontrowersyjnych osób typu Shane, Jonathan i Judd :P Kilku moich ulubieńcow zabraklo, ale sezon  i tak zapowiada sie fajnie.  A tak wogole to nie ma ani jednego zwycięzcy :P

Rosa

Ja przepraszam al dla mnie to ta lista jest zmyślona.  :terefere:

NIE WIERZĘ i uważam że jest to niemożliwe aby dziewczyna Probsta mogła wystąpić w programie. Tak samo Courney którą chciałbym widzieć w S16 jest po prostu za chuda aby mogła wystąpic w dwóch następujących tuż po sobie programach.

Korot7

helllooł;p
Jenn wygrała z rakiem naprawde musiałaby byc nieziemsko silna by wystapic w programie;p
Lydi niedawno zginął syn, ale to akurat nie przeszkoda znamy przykład JEnny Morasci z S8 ona zosatwiła matke, lecz wróciła:) I za to ja pokochałem;p

Exile

E tam, kolejne wymysły fanów, ale 20% z tego pewnie się sprawdzi :)
Gdyby Jenn wystartowała to byłbym pod wrażeniem...
Zwycięzców nie ma, bo takie było założenie... grają ci, którzy zasługują na 2. szansę...

Rosa

Survivor 16 rozpocznie sie 7 lutego 2008 roku. Emisja tradycyjnie w czwartki.  :bravo:

Exile

No i zostały 2 miechy do premiery,czas więc poczytać spoilery...
i mam tu dla Was świeżutkie
Spoiler
W 16. edycji ma wziąć udział 20 rozbitków - 10 znanych z poprzednich edycji (lista poniżej) i 10 fanów programu. Podzieleni zostaną na 2 szczepy - gwiazd i fanów. Ciekawa konfrontacja się zapowiada.
Edycja była kręcona w Palau, w tym samym miejscu, gdzie 10. Czyżby przekleństwo plaży Ulong wróciło? :los:
Co do 10 uczestników znanych z poprzednich edycji, zawiodłem się nieco. Nie ma nikogo z 10 (a tak liczyłem na Angie...) i 11 sezonu (tu Rafe), a z 12 i 14 jest tylko po 1 osobie. Góruje ekipa z Wysp Cook'a. Zresztą - oto lista.
Amanda Kimmel     - China  :hmm:
Ami Cusack     - Vanuatu  :plask:
Cirie Fields       - Exile Island  :sciana:
Eliza Orlins       - Vanuatu  :yeah:
James Clement       - China  :kreci:
Johnny Fairplay    - Pearl Island  :devil:    
Jonathan Penner    - Cook Island  :sciana:  
Ozzy Lusth      - Cook Island  :zabek:
Parvati Shallow    - Cook Island  :aniolek:    
Yau-Man Chan - Fiji  :jupi:

Najbardziej cieszę się, że zobaczę Yau i Elize oraz Ozzy'ego
[Zamknij]