Tydzień 14 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Gru 2007, 13:03:58

Rosa

Ale dla mnie jako widza byl to jeden z lepszych odcinków BB w trakcie tej edycji :)
Nie potrzebne jest ringowe show jeśli w grę wchodzą emocje.

Lenka186

zgadzam sie z Rosą ;) Do tej pory nie bylo takich emocji jak dzisiaj w programie! :) heh nawet nie wiem czy uda sie producentom stowrzyc taka aure na finale jak dzisiaj byla ;D

Tom Kruz

117 osób jest na forum - jeszcze żadne odjecie mieszkańca domu BB nie przyciągnęło na forum takich tłumów. Niech to będzie jakimś pocieszeniem dla Marco. Gdyby nie zadał się w programie z ''bystrą'' Jolantą byłby w finale. Nigdy nie mogłem zrozumieć dlaczego poleciał akurat na tego tępaka. Teraz płaci za błędy. Myślę, że dziś jednak bardziej to widzowie go wyrzucili niż producenci. Małe wahania głosów wskazują na to, iż wyniki wyjątkowo mogą być autentyczne.

Jason

gdyby nie lecial na Jolkę to dawno by wypadl bo kompletnie nic poza 'związkiem' z nią do tego programu nie wniósł.

wyniki mogły byc w miare autentyczne ale na pewno nie w wypadku Lenartowicz, ktora miala najwieksze poparcie w co nigdy nie uwierze.

pocieszenie dla Marco? nie ma. Na forum jest tyle osob bo wszyscy chcieli zeby Marco odpadl a pierwszy raz sie nadarzyla taka okazja.

Lenka186

gadzam sie po raz kolejny z Jasonem. widzieliscie jak na koniec pokazywali chwile Marco spedzone w DWB?? 2/3 scen bylo z Jolka. wiec o czym mowa?

Tom Kruz

Cytat: Jasongdyby nie lecial na Jolkę to dawno by wypadl bo kompletnie nic poza 'związkiem' z nią do tego programu nie wniósł.

Nie zgadzam się. Wnosił sobą ''czynnik obcokrajowca''. Poza tym przed tym - pożal się Boże - ''związkiem'' był bardzo pozytywnie odbierany na forach. Wtedy jego krytycy byli stosunkowo nieliczni (u nas np. chyba tylko chatiflatt był od dawana konsekwentny w swojej niechęci do niego). Dopiero w ostatnich 2-3 tygodniach, kiedy zaczął otwarcie okazywać niechęć JR 7232 widzowie (i forumowicze) gremialnie na niego wsiedli. Gdyby do końca pozostawał miłym i neutralnym obcokrajowcem miałby finał na 100 %, tak jak Eric w Barze 2.

Rosa

Cytat: Jason
wyniki mogły byc w miare autentyczne ale na pewno nie w wypadku Lenartowicz, ktora miala najwieksze poparcie w co nigdy nie uwierze.
.
Akurat w to że miała poparcie to ja wierzę bo ludziom pewnie się jej szkoda zrobilo bo tym niedzielnym i wczorajszym programie.

Jason

Cytat: Tom KruzDopiero w ostatnich 2-3 tygodniach, kiedy zaczął otwarcie okazywać niechęć JR 7232 widzowie (i forumowicze) gremialnie na niego wsiedli. Gdyby do końca pozostawał miłym i neutralnym obcokrajowcem miałby finał na 100 %, tak jak Eric w Barze 2.

no bo wlasnie wtedy pokazal prawdziwa twarz, fałszywą twarz obłudnika. Grał od początku, niedawno sie to ujawnilo. Na szczescie.

CytatAkurat w to że miała poparcie to ja wierzę bo ludziom pewnie się jej szkoda zrobilo bo tym niedzielnym i wczorajszym programie.

no czyli tak jak sobie zaplanowala. Zagrala idealnie i udalo sie. Wzbudzic wspolczucie. żaaaaaaaaaaaal

Tom Kruz

Cytat: Jasonwyniki mogły byc w miare autentyczne ale na pewno nie w wypadku Lenartowicz, ktora miala najwieksze poparcie w co nigdy nie uwierze.

Kaśka nie miała największego poparcia w znaczeniu głosów na plus (tych najwięcej miał ...... Marco). To, że miała relatywnie dobry wynik ogólny wynika z faktu, iż miała wyjątkowo mało głosów negatywnych, ponieważ głosy negatywne od fanów JR 7232, które dotychczas regularnie zbierała tym razem ''przejął'' Marco i to jego fani Tipsów (ale nie tylko oni) minusowali w tym głosowaniu, odpuszczając tym razem Katarzynie.

Jason

zakładając prawdziwosc wynikow byloby to logiczne.

Lenka186

Jason a wątpisz w to że są prawdziwe ???  :boks: Jak mozesz ... :zabek:

Jason

co do Marco? nie wątpię. Zbiegly sie oczekiwania widzow z decyzja producentow. Watpie w prawdziwosc wyniku Lenartowicz, ktorą nagle sie juz nikt nie interesil ani na plus i co dziwne na minus tez nie

Tom Kruz

Cytat: Jasonno bo wlasnie wtedy pokazal prawdziwa twarz, fałszywą twarz obłudnika. Grał od początku, niedawno sie to ujawnilo. Na szczescie.

Nie sądzę, aby to była gra i obłuda. Myślę, że on nie jest obłudnikiem. Z braku laku zaczął się zadawać z właścicielką Nosorożca, a po pewnym czasie jej infantylny i irytujący sposób bycia oraz konfliktowość i wrzaskliwość zaczęły go zwyczajnie denerwować i nie potrafił opanować emocji, podobnie jak wiele innych osób w programie, którym Jolka grała na nerwach. A potem weszła jego piersiasta pielęgniareczka Iga i JR 7232 całkowicie przestała go interesować, czemu się nie dziwię :zabek:.

mseptember

myślę, że bardzo zaszkodziło mu to użalanie się nad sobą po tym jak Jolanta "użyła przemocy"

Lenka186

Jak by nie bylo to Marco Cammi nie ma juz w domu :] Dzisiaj kolejne nominacje ! ;)