Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

zaba24

ja rowniez uwazam,ze jola kreci ta edycja bb.nalezy jej sie wygrana,bez niej nie bylo by co ogladac. moze ona i jest rzeczywiscie  taka glupiutka ale oprocz tego widac,ze ma jakies zasady i sie ich trzyma, nie zmienia sie jak choragiewka na wietrze- niestety o innych tego nie mozna powiedziec.Marko za to tanczy jak mu zagraja i jest tam gdzie akurat moze na tym najbardziej skorzystac.nie lubie go i nie bede tego ukrywac.

Goku

Nudziło mi się, a tak jakoś mi się skojarzyło jak o tej zupie gadała:

xDD

Mam nadzieję, że nie zostanie to uznane jako propagujące przemoc ;)

Lenka186

Jak mogles Goku! Przecie to profanacja osoby Yo-lanty!  :hmm:

Tom Kruz

Goku a skąd to zdjęcie? Czyżby Peczak wpadł w czasie przerwy do do domu wielkiego brata, czy może Gerard zrobił to, o czym mówił będąc w programie, że by nie wytrzymał i .......

;)  :ubaw:

Jason

Lenartowicz tez chciala po wyjsciu zrobic tak Jolce...

Pudelek

Mógłby być też napis: bo zupa ogórkowa była za słona!

Kowalski

Ludzie, BB4 to tylko program rozrywkowy i tak nalezy do tego podchodzic. Konkursy na I Intelektualiste RP sa na innych programach. Troche dystansu co za roznica kto wygra. Jola nie jest z mojej bajki ale miala racje mowiac im prosto w oczy co o nich sadzi. Prawda boli .

FK

Cytat: KowalskiBB4 to tylko program rozrywkowy i tak nalezy do tego podchodzic
A nie reality show..?
Szczerze powiem, to nie wiem, co wstąpiło w Jolkę, że tak zaczęła atakować wszystkich. I jakoś dziwnie to robiła, bo uśmiech z Jej twarzy nie znikał...

Jason

ja mysle, ze po pierwsze zaczela sie na nich wydzierac zaraz po wyjsciu Chmielewskich i Lejka, a wiec kiedy znowu była w centrum zainteresowania (bo pozostali są po prostu nudni) i wykorzystala to, ze znowu bedzie sie cos dzialo wokol niej a nie tamtej trojki. Po drugie chciala im wygarnac pewnie juz dawno, a teraz byla okazja bo po wyjsciu tamtej trojki znowu miala nad reszta przewage, bo wczesniej tylko siostry mogly ja przekrzyczec, a teraz nikt. No i po trzecie, Jolka uwielbia sie kłócic :D I nawet jej tatus kazał sie kłócic. To sie dziewczyna kłoci. A ze akurat mowila prawde do nich wszystkich (a prawda boli) to dla niej plus.

chatiflatt

uczestnicy boją się nominować Jolkę. Uśmiałem się po usłyszeniu motywacji Kaśki - nominuje Izę bo rozmawiają ale za mało rozmawiają. Tak naprawdę pozbyłaby się Jolki - bo ją wqr**a. 'ściera' była za to Izabella - wiem że jak usiąde z Jolką to mogę wypaść ale nominuję ją bo mnie wqrza.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

i gdyby nie to wszystko to tego programu by nie bylo. Bez niej bb 4.1 zakonczono by miesiac przed planowanym terminem a tv4 nigdy nie wracalaby do tego programu.

slawek

Jolka mogłaby robić za choinkę :)

Jak się poowijała tymi łańcuchami to brakowało Jej tylko lampek i dom byłby pięknie ustrojony na święta  :hippie:
Sławek

Goku

Mina Jolki po zobaczeniu dziecka - bezcenna xDD... Jakby jakiegoś potwora zobaczyła xDD.

Nerox

Jola chyba reaguje tak na wszystkich, którzy nie są dorosłymi ludźmi albo końmi (czyt. dzieci i świnie ;)) ;)

best1706

Jolka to wielka propaganda,tej jej epitety sa gorsze od przeklenstw,jej kon ma skrzydla niech odleci i nie wraca.
Best