Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

Luxis

Zdziwiłem się jak zobaczylem wczoraj wyniki, że Marco ma najwięcej głosów zarówno na nie jak i na tak. I w dodatku ma więcej na nie...   :?!: Adrian podobnie, zdziwienie..

YOLANDA

Cytat: marco:szok:
sprzedałem samochód, piję tylko wodę i jem suchy chleb...   :tak:
wysyłam aż tyle smsów że jutro marco na bank nie wyjdzie z tego domu   :modlacy:

:pa:
Sprzedałam samochód i mieszkanie, stołuję się w przytułkach dla bezdomnych, wysyłam tyle SMS-ow, ze Marco będzie musiał opuścić DWB :terefere:

Lenka186

Zobaczyc mine Marco jak dowie sie o tym ze jest nominowany : BEZCENNE!

A tak nawiasem mowiac to jeszcze lepsza by byla mina marco jak by wyszedl :D

marco

Wow!! Ale oryginalny żart, ja nie mogę!! SUPER!! ;)

Rosa

Zaszalalem i wysłałem im smsa za wylotem Marco :). Taka szansa może się szybko nie powtórzyć a miło by było gdybyśmy go nie widzieli w ostatnim tygodniu.
A Lenka ma rację, jego mina gdy dowiaduje się że z 5 czy 6 nominowanych to on wylatuje byłaby bezcenna. :boks:

FK

Dziś pewnie nie wyjdzie... Obstawiam dramatyczną walkę w ostatnich minutach, ale Włocha zostawią. A szkoda  :mur:

Rosa

Warto było sprzedać mieszkanie po to aby ujrzeć jak Marco wychodzi :)

FK

Rosa - weź Ty częściej wysyłaj sms'y...

marco

a ja teraz jezdze rowerem...no trudno, ale co najmniej zdrowo ;)

chatiflatt

Biedny Marco Bocchino - sprzedał tyle rzeczy, mieszkanie, samochód - na próżno ;( współczuję..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

niby tak :D ale nie jak w zimie na rowerze zamarzaja czesci ciala ;D

Marco Cammi dzieki decyzji "telewidzow" musiales odejść! Twoj plan sie nie powiodł :D

marco

Lenka186 musze ci cos powiedziec...to ja kupilem twoje mieszkanie za polowe ceny rynkowej ;)

No trudno, skończyło się :( szkoda ale jestem zadowolony ponieważ widziałem w BB tą samą osbę którą znam i którą bardzo lubię :)

Opinie innych osób interesowały mnie w związku z obecnością Marco Cammi w programie, zawsze mówiłem że każdy ma swoje zdanie i tak ma być zawsze.
Teraz jedyna opinia która mnie interesuje to swoja, która była i dalej jest po jego stronie :)

Dzięki za miłe walki, za wymiany zdań, za czasem mniej miłe walki z osobami które umieją tylko obrażać i przeklinać...

Mój czas w forum wielkiego www.showmag.info dobiegł końca ;)
PAPA  :terefere:

Lenka186

Przepraszam ale nie rozumiem pierwszego zdania.Musze tu cos sprostowac :sciana:  Po pierwsze ja nie sprzedawalam mieszkania zebys To ty mogł ke kupic a po drgie to ja mam swoje mieszkanie od "poczecia". Brawo za odwage marco ;)

Jezeli to byl  zart ... to kiepski

chatiflatt

Marco B. - szacun za wyznanie :prosi: naprawdę..
a ja osobiście błagam o wybaczenie, i padam na kolana :prosi:

PAPA
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

jeszcze Makaroniarza w bb extra trzeba oglądać. ehhh... caly czas żalosny