Tydzień 14 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Gru 2007, 13:03:58

Showmag

Miejsce na opisy wydarzeń z Domu Wielkiego Brata, w tym także relacje live z kamer internetowych i komentarze dotyczące poszczególnych zdarzeń.

Zapraszam do postowania :)

Jason

wyniki 3.12 godz. 20.35:

Adi: -4,7
Iza: 0,6
Jolka: -1,4
Lenartowicz: -0,4
Marco: -5,5
Mariusz: -1,8

Marco wypad. hmmmmm ja nie wiem... te wyniki ostatnio sie zdają byc nawet prawdziwe. No moze za tak duza sympatią dla Lenartowicz.

Nerox

Wychodzi na to, że automatyczna nominacja wszystkich uczestników jest jedyną możliwością, aby Marco wyszedł z domu, ale to już zależy tylko od producentów. Chociaż jeśli mam być szczery, to z -1,8 Mariusza we wtorek zrobi się -6 i chłopak poleci, a Marco (który może być kolejną "maszynką do robienia pieniędzy") zostanie

Jason

co za roznica który wyleci. Zaden juz nic do tego programu nie wnosi (i nigdy nie wnosil, no moze Marco tylko w zwiazku z Jolką a Mariusz na początku samym z Izą. Ale teraz to juz nic doslownie) Najbardziej mnie wkurza, ze Marco jest swiecie przekonany, ze wygra ten program, ze na to zasluguje, nie wiem niby z jakiej paki. Dlatego, ze nie byl nigdy nominowany? Tylko chyba on tak mysli. Bo wlasnie odwrotnie jest. A jesli o Mariusza chodzi to mam dosc patrzenia na tą łysinę bo mnie to obrzydza. Okropny facet. Wiec którykolwiek wyleci to bedzie dobrze, ale chcialbym zobaczyc mine Marco jak sie dowie, ze wylatuje :D

A cala ta farsa z bylymi nowymi mieszkancami, glosowanie czy maja zostac czy nie - beznadziejne to jest. Jakim prawem mieliby wrocic?

FK

mseptember w temacie 'BB - prześmiewcze spekulacje' zaproponował oprowadzanie po domu wycieczek... Czyżby Jego pomysł Producenci chcieli wcielić w życie..?

Lenka186

witam oto wyniki glosowania z godziny około 21:30

Adrian: -5,0
Iza:0,6
Jola: -1,8
Kasia L: -0,8
Marco: -5,9
Mariusz: -2,1

Hmm te wyniki zmieniaja sie jak w kalejdoskopie. Hmm ponawiam pytanie: Czy to agrywka producentow czy faktyczne glosowanie widzow (Marco) ??

Kiedy powiedza mieszkancom ze sa wszyscy automatycznie nominowami??

Kazuki

Marco: -5,9 - to zbyt piękne aby mogło być prawdziwe :P
Eh pewnie na 5 minut przed końcem głosowania z -5,9 zmieni mu się na -1,5 i odpadnie Mariusz :/

Pewnie dowiedzą się o tych nominacjach na jakąś godzinne przed wyjściem, heh chce zobaczyć wtedy minę Marco xD

molko

czy możeci w skrócie napisać mi co się stało dziś o 20:30? chce wejść na oficjalną stronę, ale moje wielkie zdziwienie, bo pojawia się okno, że mam wpisać nazwe użytkowanika i hasło (???) WTF?! do tej pory działała, a nic w systemie nie zmieniałem... nie wiem

Jason

faktycznie. O co kaman? pewnie ukrywają jakies machlojki kolejne

molko

no ale jakby mieli ukryć to wyłączyliby kamery :P
najlepsze jest to, że o ich ściemach piszemy jak o czymś tak zwyczajnym i normalnym!
bojkot!!! rewolucja! wtargnijmy do ATMu albo do domu BB i sami zrobimy lepsze show ;-)

Showmag

Agenci poza Domem Wielkiego Brata
Opublikowano: 2007/12/3 21:30:00
W dzisiejszym programie na żywo, Iga i Joanna Chmielewskie oraz Bartek Lenert - tajni szpiedzy Wielkiego Brata - opuścili program.

Wielki Brat nakazał wszystkim szpiegom, aby spakowali swoje walizki. Następnie każdy z pełnoprawnych uczestników był zapraszany do Pokoju Zwierzeń, gdzie Wielki Brat pytał, jaki powinien być dalszy los Igi i Joanny Chmielewskich oraz Bartka Lenerta.

Trójka mieszkańców - Adrian, Jola i Mariusz - była zdania, że Agenci powinni odejść z widowiska. Kolejna trójka - Izabella, Katarzyna L. i Marco - uważała, że Agenci powinni zostać w programie. Ostateczną decyzję podjął więc Wielki Brat: Iga i Joanna Chmielewskie oraz Bartek Lenert opuścili program "Big Brother 4.1".

Jason

co sie dzialo w dzisiejszym prosto z domu?

Kazuki

Mieszkańcy grali w kalambury i tyle xD

Jason

wyniki 4.12 godz. 21.40:

Adi: -3
Iza: -2,6
Jolka: -2,1
Lenartowicz: -0,8
Marco: -4,9
Mariusz: -4

Marco wypad!!! Ale pobił Jolkę ilością głosów.

Tom Kruz

Czyżby szykował się ''ostry finisz Mariusza''? Wczoraj jego sytuacja wyglądała o niebo lepiej.   :cwaniak: