Mirosław Ptasznik

Zaczęty przez Showmag, Cz, 27 Wrz 2007, 20:24:51

Pudelek

Tak sobie myślę, że Mirek działa w zmowie z producentami. Ta cała akcja z zerwaniem w programie na żywo i to zdjęcie zapodane wcześniej na forum gdzie Mirek z dumą prezentuje artykuł o sobie i Kaśce w brukowcu.
Kolejny który postanowił się popisać głupotą bo na nic lepszego go stać nie było. Porażka.

chatiflatt

A może ta zmowa polega na najzwyczajniejszym w świecie nakazie - masz tak zrobić, bo jesteś uczestnikiem, i mamy z tobą kontrakt - ?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Nie sądzę. Zresztą pod jaki paragraf regulaminu miałoby to podchodzić. A ostatecznie broniąc swego dobrego imienia można pójść do sądu. Watpie, żeby komuś się chciało zaciągać uczestników do sądu za sprzeciw.

chatiflatt

zauważ, że Uczestnicy BB4.1 to w przeważającej większości ludzie mało odważni, godzący sie na wszystko takim jakim jest. Mnie jeśli jakiś tam łysy Ostaszkiewicz kazałby uprawiać seks przed 500tys ludzi to bym mu kazał się pocałować. Choć w sumie, nie wiem, jakich mnemotechnik by użyto żeby mnie 'przekonać'. Ptasznika nie rozgryzłem - bo raz zachowuje się porządnie a za chwilę dziecinnie i idiotycznie. Dlatego nie wiem ile jest w nim jego samego, a ile scenariusza [było i jest - bo nadal jest bohaterem 'SexSkandalu w Domu WB']- czy to zaproponowanego, czy to narzuconego - no matter
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

to oczywiste, ze to bylo w zmowie z producentami, bo mogl to zrobic po programie a nie na zywo sie specjalnie łączył. Co nie zmienia faktu, ze dawno to powinien zrobic, bo kto by z taką PIIIIIIP chciał byc

Cytat: chatiflattbo tak zadecydowali widzowie...? ty jesteś Widzem - więc to twoja wina! :ha-ha:

a myslalem, ze juz nikt w to nie wierzy...

Goku

Jason - zauważ kiedy chatiflatt to napisał...

Mi się wydaje, że w tym przypadku żadnej zmowy nie było - dziewczyna mu dała d*py to wykorzystał ten fakt, a potem ją "porzucił"(W cudzysłowie, ponieważ oni wcale nie byli razem - to tylko Kaśce się coś ubzdurało... Przecież on był w domu WB chyba nawet mniej niż 2 tygodnie), żeby się nie łudziła i żeby nie musiał do niej przyjeżdżać... Chociaż wcale nie ma pewności, że seks był - zauważcie, że wczoraj, kiedy Mirek powiedział coś typu, że "to nie do końca tak..." to Kuba mu przerwał i potem już prawie nie dawał mu dojść do słowa...

chatiflatt

Cytat: Jasona myslalem, ze juz nikt w to nie wierzy...
a ja myślałem że są ludzie którzy wiedzą - co to ironia...
Barbara Weston

FK

Cytat: GokuChociaż wcale nie ma pewności, że seks był
Dokładnie tak - Mirek twierdzi, że nie było nic. Kaśka mówi, że wreszcie będzie mogła odpowiedzieć Karinie na pytanie, jaki 'w te klocki' jest Mirek. Tylko Oni wiedzą, co się zadziało naprawdę.
To jednak nie zmienia faktu, że Mirek w swoich zachowaniach pogubił się, jak małe dziecko...

FK

Miałam okazję zamienić wczoraj z Mirkiem parę słów. Zaprosiłam Go na Forum. Myślę, że nie będzie nam w stanie napisać wprost o sprawach, które nas interesują najbardziej, ale... Po wczorajszej rozmowie z Nim stwierdzam, że jest taki, jakiego Go poznałam i jak Wam o tym pisałam na początku tematu o Nim (...) A Jego zachowania, które my tutaj przerabialiśmy wynikają z czegoś zupełnie innego.

chatiflatt

czyli tak jak wszyscy podejrzewali..
Barbara Weston

Rosa

Nie zmienia to w niczym tego że MY możemy oceniać i opisywać tylko to co widzimy w TV a tam to zbyt pozytywnie się nie pokazał.

Jason

napiszmy wprost - był sterowany przez producentów.

dla mnie to akurat bez róznicy. Fajnie sie stalo, bo Lenartowicz dostala po tylku.

FK

Cytat: RosaNie zmienia to w niczym tego że MY możemy oceniać i opisywać tylko to co widzimy w TV a tam to zbyt pozytywnie się nie pokazał.

Dlatego zależało mi na tym, by się tu zarejestrował i otworzył nam oczy na więcej niż to, co zarejestrowaliśmy oglądając BB z Jego udziałem.

Dżem

Spoko chłopak sie wydawał.Pewny siebie,odważny ,ale strasznie sie zbłaźnił przez producentów... Żal chłopaka.

FK

Przez Producentów..? Nikt Mu spluwy do głowy nie przykładał, żeby zrobił to, co zrobił. A skoro jednak się zdecydował - teraz ponosi tego konsekwencje. Nie zazdroszczę, bo czuje się podle.