Marian Szczepaniak

Zaczęty przez Showmag, Pn, 29 Paź 2007, 19:17:12

FK

Zastanawia mnie jedno: przed wejściem do programu, każdy z uczestników musiał przedstawić komplet kompleksowych badań lekarskich. Jak to się wobec tego stało, że Producent zdecydował się na uczestnika z problemami zdrowotnymi..?

podmark

No wiesz, byli tak bardzo podekscytowani tym, że zapraszając seniorów "robią coś po raz pierwszy na świecie", że najzwyczajniej o tym zapomnieli :D.

Poza tym, pierwszy casting przygotowywał sam Endemol, a po rozpoczęciu BB zaczął się w rekrutację mieszać też ATM, więc ludzie Kurzewskich mogli to przeoczyć.

lukasz000

W wakacje Marian przeszedł pewien zabieg i dlatego są te badania tym bardziej , że jest już w domu wielkiego brata miesiąc więc z pewnością  to było w planach jeśli będzie w programie przez 4 tygodnie.

chatiflatt

przeszedł angioplastykę, zabieg polegający na rozszerzeniu naczyń krwionośnych, zwężonych w wyniku choroby naczyniowej serca.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

ehh z dzisiejszego programu wynika ze MarYjan wroci do programu  znowu bedzie MarYjan i Yo-asia... blehh

Lenka186

Albo jeszcze lepiej. Yo-asia + MarYjan + Iga. Twójkacik jak sie patrzy. Ehh aby tylko dziaduś to wszystko przezyl :) z jego stanem zdrowia ;P

Showmag

To już wiemy, dlaczego Mariana posłano do szpitala na badania.

Dziadek móglby nie wytrzymać napięcia!  :talk:

molko

po raz pierwszy wypowiadam się na jego temat:

wk...ił mnie podczas nominacji i to na maxa!!! kto jest za tym żeby kupić mu moher? I NIC NIE MAM DO LUDZI STARSZYCH (byłem wolontariuszem w domu starców) ale kurde CZŁOWIEK, KTÓRY WYMAGA SZACUNKU OD INNYCH, POWINIEN SZANOWAĆ DRUGIEGO CZŁOWIEKA - wiem, że to populistyczne gadanie, ale ten facet jest niekonsekwentny

molko

i bardzo dobrze, że odpadł

Don

Uff ! Naprawdę drżałem o jego serducho ...

Nerox

Jeżeli mnie wzrok nie zmylił, to w dzisiejszym Szymonie Majewskim w nowej serii "Lodzia i Mieczysław" wśród osób skandujących hasła był Marian :D Trzymał tabliczkę z napisem "wstyd.pl"

ixa86

hehe dzięki za odpowiedź "kto to był " :P bo jak go zobaczyłam to wiedziałam, że gdzieś go już widziałam ale nie wiedziałam gdzie go wcisnąć :los: