Tydzień 14 - Ty decydujesz #1 (głosy na TAK)

Zaczęty przez FK, Nd, 02 Gru 2007, 23:12:44

Kto powinien POZOSTAĆ w Domu?

Adrian Nadolski
0 (0%)
Jolanta Rutowicz
12 (44.4%)
Katarzyna Lenartowicz
4 (14.8%)
Marco Cammi
2 (7.4%)
Izabella Szubarga
8 (29.6%)
Mariusz Schulz
1 (3.7%)

Głosów w sumie: 15

Głosowanie skończone: Wt, 04 Gru 2007, 20:12:44

FK

2 grudnia ogłoszono, że w wszyscy mieszkańcy Domu Wielkiego Brata zostali poddani automatycznej nominacji. Rozpoczęło się głosowanie telewidzów, którzy tradycyjnie mogą wysyłać głosy pozytywne i negatywne.

* * *

Głosy na TAK.

Goku

Katarzyna Lenartowicz - bo wiem, że będzie miała dużo głosów na nie, a moim zdaniem należy jej się finał.

joker

konsekwentnie od kilku tygodnii - Kaśka! Cały czas z tego samego powodu ;)

Jason

Jola, bo bez niej ten program nie miałby sensu. A potem w kolejnosci:

Adi
Iza
Mariusz
Marco
Lenartowicz

FK

Wyjątkowo Jolka, bo mimo tego, że irytuje mnie głupotą przeogromnie - jako jedyna nie dała się sprowokować Peczakowi.

Rosa

Jola i KL.
Któraś z nich powinna wygrać, reszta mnie nie interesuje.

Tom Kruz

Zdecydowanie Katarzyna. Z kilku powodów - duży staż w programie, przyzwoita wiedza ogólna (jako jedna z nielicznych odpowiada prawidłowo na wiele pytań zadawanych w quizach), inteligencja, antypatia do JR 7232 i dodatkowo za reakcję na dzisiejszą farsę, jaką zafundowali jej Mirek P. i producenci.

Pudelek

Dla mnie tylko Jolanta się liczy! :los:

W dalszej kolejności: Iza, Adrian, Marco, Kaśka L., Mariusz.

Exile

Izunia. Jest po prostu "zwyczajna" i to w niej lubię

sharkan

Lenka186

katarzyna lenartowicz. zmienialm troche zdanie co do niej. Chociaz nie chce zeby wygrala to wole zeby zostala w DWB

Luxis

Znowu nie moge zaglosowac :/ bym oddal glos na Marco.. on faktycznie zasluguje, Kasi sie zmienila, Jola jest zdesperowana (ona ma cos z glowa - powaznie), Iza jest zmienna, Adi nie bo jest dziwny, Mariusz to samo...
chyba nie myślicie, ze Jola powinna wygrac ten program... przeciez ona na to NIE zasluguje, ona zwariuje wtedy ...