Tydzień 13 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 26 Lis 2007, 19:00:15

chatiflatt

o tym też myślałem. To bardzo prawdopodobne.
Faktem jest na pewno to, że żadnej agencji detektywistycznej nie było.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

cranberry

Ta cała agencja to byłą podpucha, żeby panu terapeucie - specjaliście od szczerości uczestnicy - pacjenci wszystko wyśpiewali..i zrobili to zapewne w obawie, że gdyby chcieli coś zataić i tak zostałoby to ujawnione przez Peczaka..duża rolę mógł grać element zaskoczenia. Też mi się wydaje, że producenci maczali w tym swoje paluszki - im więcej sensacyjek, tym większa oglądalność, a że czyimś kosztem to cóż..

FK

Cytat: Neroxtrochę czasu spędzonego na przeglądaniu stron, for internetowych związanych z BB 4.1 i można wyłapać niektóre informacje, o których mówił, albo nie zdążył powiedzieć Tomek

Nie sądzę, żeby na forach internetowych można było znaleźć informację o tym, że Adrian smakował seksu z facetem. Z Izą się zgodzę - przyznała się sama. Z Kaśką niekoniecznie - znajomi nie sprzedawaliby informacji, że miała kłopot z narkotykami. No chyba, że znajomi z tego proszkowego - nie mylić z pruszkowskim - towarzystwa.
Cała sprawa z ciemnymi stronami i tajemnicami mieszkańców jest dla mnie grubymi nićmi szyta. I bardziej skłaniam się ku temu, że taki był plan Producenta, niźli Peczaka. Peczak miał z tego tylko niezłą pożywkę - ktoś tu dobrze przede mną napisał - był panem sytuacji. A On to lubi najbardziej.

lukasz000

To przecież oczywiste jest , że jest to sprawa producentów , chyba nikt sobie nie myśli , że Peczak przez ten cały czas zajmował się osobistym , życiem uczestników.

FK

Powinieneś poczytać posty z poprzedniej strony - jednak takie informacje się pojawiły.

mseptember

Cytat: FKNie sądzę, żeby na forach internetowych można było znaleźć informację o tym, że Adrian smakował seksu z facetem.

Tak naprawdę wystarczyło uważnie oglądać program. Jeszcze w pierwszych tygodniach w nocnych rozmowach dziewczyn pojawił sie taki wątek. Adrian się do tego przyznał którejś z nich. Dziwiłem się, że przeszło to tak bez echa. Prawie - bo przecież wkrótce pojawiło sie pytanie Wielkiego bez odpowiedzi.

FK

Może w programie Adrian o tym wspominał, ale na forach takiej informacji byś nie znalazł (...) Zresztą - i co z tego?? Bardziej zszokowały mnie problemy Lenartowicz z narkotykami.

joker

nie pamiętam gdzie, nie pamiętam kiedy ale ja na 100% kiedyś o tym wspominałem :P

Lenka186

witam wlasnie ogladam odcinek BB 4.1. jest godzina 20:19 a kilka minut wczesniej byly podawane aktualne wyniki glosowania. Nasz ukochany MaRyjan ma -4,7 i na obecna chwile opuscil by Dom WB

mseptember

Cytat: FKBardziej zszokowały mnie problemy Lenartowicz z narkotykami.

A mnie nie. Cóż w tym nadzwyczajnego?

Cytat: Lenka186Nasz ukochany MaRyjan ma -4,7 i na obecna chwile opuscil by Dom WB

Ale jak dla mnie zarobił dzisiaj kilka "plusów dodatnich" ;) za normalne zachowanie.

FK

Cytat: mseptemberFK napisał/a:
Bardziej zszokowały mnie problemy Lenartowicz z narkotykami.

A mnie nie. Cóż w tym nadzwyczajnego?
Nie napisałam, że jest to nadzwyczajne. Napisałam, że MNIE to przeraża. Więc o co Ci chodzi?

Lenka186

Czworo starych mieszkańców weszło do programu jako agenci WB.Mieli do odkrycia 10 tajemnic z czego odkryli 5. budżet to 50%.A wiec zadanie tygodniowe dobiegło końca. Tomasz peczak wyszedł z własnej woli.a czy ktoś mi może powiedzieć co z reszta starych mieszkańców? czy oni dostali ,, szanse " na zwycięstwo? A wiec o co chodzi? czy oni wyjdą czy po zakończeniu zadania znów zostali pełnoprawnymi uczestnikami?  :hmm: czy to nie przypomina zadania z bliźniaczkami? jakby zaliczyły zadanie to miały zostać juz jako uczestniczki, ale nie wyszło a wiec wypad. Prosze o nutkę informacji :D

Ps. w dzisiejszym programie został zaczęty watek z uszkodzonymi kamerami i mikroportami, lecz nie został dokonczony.czy ktoś może wiec jakie będą tego konsekwencje? (oczywiście dla uczestników)???

joker

Dzisiejszy odcinek był komediowy, a wielki brat podsumował wszystkich niczym nauczyciel w szkole i każdemu zadawał to samo pytanie :ubaw:
Lenka186, im dłużej trwa ten program tym mniej zasad znamy. Ten program jest kompletnie oderwany od wszelkich regulaminów, więc wątpie, żeby ktoś był w stanie to wszystko Ci wytłumaczyć.

Mnie osobiście zastanawia co zaszło między Mirkiem, a Bartkiem, że się tak nie lubią?

FK

Śmieszne było rozliczenie zadania tygodniowego... 50% budżetu, bo 5 z 10 sekretów zostało odkrytych. A jak się okazało, że nowi/starzy mieszkańcy przekroczyli czas zakupów, to musieli je zwrócić... Ale, żeby łamaniu Regulaminu stało się zadość, to zakupy zostały zwrócone a do PZ został wezwany Czacza. I co?? I dostał pozostałe 50% budżetu na zakupy. I wszyscy są szczęśliwi (...) Tymbardziej, że nie ma Peczaka... :bravo:

Exile

Chwila...  wyszedl Peczak, a co z resztą? Siostry pustaki i lejek zostają na prawach mieszkańców?