Bartosz Lenert

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:54:03

chatiflatt

Cytat: Luxisa wy tu znowu... masakra
no bo MASAKRA. To najgłupszy uczestnik, wqr*****ący, denerwujący. Bez sensu. I co - znowu będę oglądał Carreya albo Bartosza 'transa' Lenerta jako kobietę?

Sory, poniosło mnie.

Jeżeli ktoś ma baaardzo silne parcie na szkło, proponuję coś na wstrzymanie. Stoperan jest w sam raz.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

Cytat: chatiflattJeżeli ktoś ma baaardzo silne parcie na szkło, proponuję coś na wstrzymanie. Stoperan jest w sam raz.
zgadzam się i wg. mnie największą porażką TV4 jest Bartek i Tomek jako uczestnicy :/

logandevil

Takiego unikata to jeszcze nie widzialem ,robi z siebie posmiewisko na nala Polske .I taki czlowiek sie pcha do tv "do gnoju nie do telewizji"...

chatiflatt

no, tak jak przewidywałem - dziś o 23 obejrzymy Lenerta w roli transa [po raz kolejny]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

On ma parcie nie na szkło, a na damskie ciuszki...

Luxis

o fuck, nie wierze w to co widze, mu odwala totalnie??

FK

Odwala, odwala... I bardzo chciałabym zobaczyć spodnie, które zaprojektował dla połowy Europy (podczas 'pierwszego' pobytu w Domu BB mówił o ciuchach, teraz zostały chyba tylko portki) oraz Jego zegarek za 10 tysięcy :plask: