Tydzień 13 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 26 Lis 2007, 19:00:15

FK

Czy ktoś z Was może rozumie sens wprowadzania do Domu BB 4-ech Agentów..? :hmm:

Goku

Cytat: chatiflatt
Goku - czy fajnie bedzie oglądać znowu Zgiń! Ciebie nie ma! Pustakowi nie damy! Spadaj pustaku! WON! ??
Goku - a czy fajnie bedzie oglądać znowu naaaajs! ęęęęęęęęęę!, faceto-kobietę i Dżima Kareja??

Jeśli te słowa będą wypowiedziane nie do Jolanty, a do Joanny to tak!!! Chociaż jak na nią te słowa są nawet za lekkie.

Bartka nie lubię, ale czym więcej osób w programie to ciekawiej!!! Ja nie wiem co będzie w BB za tydzień - chyba to samo co było w pierwszym tygodniu czyli przesiedzą cały tydzień na sofach...

mseptember

Ja myślałem, że już mnie nic w tym programie nie zniesmaczy, ale to co sie obecnie dzieje oznacza, że nie doceniałem produkcji. To już nie dno.. tu nie ma dna... I dotyczy to tak samo mieszkańców, jak i prowadzącego. Miałem zdecydowanie lepsze samopoczucie, jak przez kilka dni nie oglądałem. I chyba do tego wrócę. Serdecznie pozdrawiam wszystkich, którym się podoba tegotygodniowa akcja w domu BB.

chatiflatt

Dzieki mseptember :D
Ja Ciebie również pozdrawiam ;)

Program już dawno zszedł na dno, nic mu nie pomoże wrócić na 'szczyty', nawet akcje z Agentami i z cyckami Igi [pozdrawiam Kruza ;)]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

slawek

Faktycznie tydzień gorszy od tygodnia Vipów. "Ciekawe" co Tomeczek wymyśli... Już bym go słuchał co do tego sprzątania  :zabek:

Porażka  :plask:
Sławek

Lenka186

hmm jak na razie to Jola zaczyna się źle czuć. Weszło kilka osob i juz zaczynaja jej troche mieszac.Iga juz na wejsciu zaczela sie lizac do Marco i Jolka poszula zagrozenie ze strony igi i Yo-anny. hmm A do tego Bartek i Tomek  Hmm Bartek to jak na razie to jakos nie wplywa zbyt negatywnie na Jolkę. Ale Tomasz... O matko!!! Jolka chodzi caly czas za nim i go prowokuje. A Tomasz cały czas ją olewa... ( hehe smiesznie to wyglada)  Jolka "produkuje" sie i gada do niego, krzyczy,podpuszcza go. A On nic. Nawet nie zauwazyl jej jak wszedl do domu  ten epizod moze byc całkiem ciekawy  

Ps.Post mojego skromnego :zabek:  autorstwa skopiowany z tematu o Jolancie Rutowicz.

ixa86

to jest obłęd wszystkich poucza wydaje polecenia aż by się chcialo powiedzieć : Heloł opamietajcie sie ! ja bym go omijałą szerokim łukiem i napewno nie wykonałabym ani jednego jego polecenia  :sciana:  autorytet sie znalazł wrr ale bym go  :boks:  :terefere:

Showmag

Bartosz Lenert i Tomasz Peczak parą kolejnych szpiegów
2007/11/27 22:00:00

Do Domu Wielkiego Brata wprowadziła się kolejna para agentów, którzy tropić będą uczestników "Big Brother 4.1".

W dniu dzisiejszym Wielki Brat powołał kolejną dwójkę szpiegów, których zadaniem jest pozyskanie wiedzy o 10 tajemnicach uczestników programu. Powodzenie misji Tomasza Peczaka i Bartosza Lenerta, a także Igi i Joanny Chmielewskich stanowić będzie o zaliczeniu zadania tygodniowego. Wiadomo także, że Agenci Wielkiego Brata będą zamieszkiwać Dom do poniedziałku. Wówczas Wielki Brat podejmie dalszą decyzję w ich sprawie.

Przypomnijmy, że Tomasz Peczak dał się głównie poznać widowni poprzez swoje wulgarne zachowanie w stosunku do innej uczestniczki - Joli Rutowicz. Z kolei Barek Lenert został wyrzucony dyscyplinarnie z "Big Brother 4.1" zaledwie po 17 dniach pobytu w programie. Choć 25 września Wielki Brat - za akty agresji wobec Joli Rutowicz - nakazał Bartoszowi spakować swoje walizki i pożegnać się z dalszym udziałem w reality show, tym razem skontaktował się z nim w celu zlecenia mu zadania specjalnego. Czy i tym razem pomiędzy Jolą a Bartkiem i Tomkiem dojdzie do wulgarnych i nieprzyzwoitych zachowań?

Goku

A mi się wczorajszy "odcinek" po raz pierwszy od dłuższego czasu podobał :D... Wreszcie było ciekawie, a nie tak jak podczas masakrycznie beznadziejnego tygodnia VIPów w którym tak na prawdę nie było żadnych VIPów tylko kiepski aktor, "gwiazda" programu TVP i napakowany kretyn...

chatiflatt

Cytat: Gokunapakowany kretyn...
Widać Goku że nic o nim nie wiesz ;)

Siostrom Chmielewskim wróżyłbym sukces - myślę  że uda im się wyciągnąć owe sekrety. Ale Lenertowi i Pe[Ł]czaka - niee. Któż chciałby się im zwierzać? Chyba że Pe[Ł]czak weźmie kogoś na tortury..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

Po dzisiejszym programie mogę stwierdzić, że wszystko to było wyreżyserowane... :plask:
Barbara Weston

Lenka186

I wzial :P wiedzial o przeszlosci kazdego uczestnika :D a oni musieli mu wszystko powiedziec ... :P a Tomasz tylko mowil czy to prawda czy nie :D  Hmm wydaje mi sie ze WB troszeczke przegial ale tak troszeczke ... :]

Lenka186

" Po dzisiejszym programie mogę stwierdzić, że wszystko to było wyreżyserowane... "

O co kaman??

chatiflatt

o to że żadnej agencji detektywistycznej nie było, a jedyną osobą która była do czegoś zatrudniona to Pe[Ł]czak - przez producentów.
Uważam, ze wszystkie te brudy dostarczyli mu sami producenci.
Pogrążył się urządzając taką akcję - myślicie że chciałby sam z własnej woli do tego doprowadzić?

Jak program się skończy, na jakiejś imprezie Tomaszek się schla [jak Fryta] i wyśmieje zarówno producentów jak i samych Uczestników - że mu uwierzyli.
Barbara Weston

Nerox

Chatiflatt, piszesz, że te wszystkie "brudy" zostały dostarczone Tomkowi przez producentów. Jeśli mam być szczery, to wątpię , żeby tak było, ponieważ trochę czasu spędzonego na przeglądaniu stron, for internetowych związanych z BB 4.1 i można wyłapać niektóre informacje, o których mówił, albo nie zdążył powiedzieć Tomek (np. Iza sama wyjawiła sekret z jej przeszłości). Zresztą, co to za problem np. skontaktować się ze znajomymi Kaśki, korzystając z Grono.net i dowiedzieć się czegoś więcej o niej samej.

Trzeba jednak przyznać, że im bliżej finału, tym bardziej ciekawiej zaczyna się robić i ten tydzień jest jednym z lepszych tej edycji