Tydzień 13 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez FK, Śr, 28 Lis 2007, 21:27:03

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Adrian Nadolski
2 (5.7%)
Katarzyna Lenartowicz
2 (5.7%)
Izabella Szubarga
1 (2.9%)
Marian Szczepaniak
7 (20%)
Mariusz Shulz
20 (57.1%)
Jolanta Rutowicz
3 (8.6%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Śr, 28 Lis 2007, 21:27:03

Jason

no w koncu jest w czym wybierac. Ale i tak jak zwykle Lenartowicz WON. A w kolejnosci:
Lenartowicz
Czacza
Dziadek
Iza
Adi
Jolka

producenci wywala dziadka albo ewentualnie Czaczę. Pozbywają sie po prostu tych mieszkanców, ktorzy nie wchodzili jako pierwsi. To jasno juz od dawna widac (wylatywali Paweł, Joanna, Wiśnia, Babka, czas wiec na Czaczę bądz dziadka)

Rosa

Marian.
Myślałem że go tu już nie ma a tu taki zonk. :sciana:

chatiflatt

Adi - bo mnie irytuje

Pierdzielowi odpuszczam. Jest niegroźny
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

czemu pierdziel? dowiem się?

gulczas

Chciałbym aby wyszedł Marco.Niestety to niemożliwe :/ .W ankiecie zaznaczyłem Mariusz.Ale gdyby wyszedł(a) Iza Marian czy Adrian to też bym nie płakał.

FK

Zdecydowanie Mariusz - ma dziwne, świdrujące spojrzenie i wiecznie otwarty dziób.

slawek

Ja też bym już usunął Mariusza z domu.
To już Kaśka zrobiła się bardziej znośna.
Sławek

Lenka186

mariusz. Zdecydowanie mariusz.uwazam ze jest dziwna postacia w tymze domu ;]  Czasami a teraz zdarza mu sie to czesciej: za duzo mowi!!

ZupaOgórkowa

Marian. Wprowadzenie Mariana i Zofii do domu nie podobało mi się od początku. Wystarczyłby "Tydzień Seniora"... O ile Zośka była znośna, to Mariana nie potrafię znieść.

Exile

Łysy lub dziadek, zagłosowałem na łysola, bo mnie wkurzał od początku. Dziadek też jest nieznośny...

skaty

Cytat: slawekJa też bym już usunął Mariusza z domu.
To już Kaśka zrobiła się bardziej znośna.
Podpisuje się pod tym.
Myślałam, że nigdy tego nie powiem, ale zaczynam lubić Kaśkę.
A Mariusz do domu.

mseptember

Cytat: Jasonczemu pierdziel? dowiem się?

Pierdziel to zdaje się lekceważące określenie starego człowieka. I właściwie ja też na niego zagłosowałem. Nominował Adriana, bo go uważa za pedała. Doskonałe uzasadnienie. Ble.

lukasz000

Moim zdaniem powinien opuścić program mariusz  , gdyż próbuje ostatnio być najmądrzejszy. Co do mariana to nic nie mam , jest jaki jest ale nie drażni mnie , a samo wejście mariana i zosi  uważam  za dobre , gdyż pokazano , że Big brother jest dla wszystkich.

Goku

Dziadzio powinien odpaść, ponieważ nie da się tego programu z nim oglądać...