Tydzień 13 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 26 Lis 2007, 19:00:15

FK

Dziwne, ale tajnym agentem miał być Outlaw.
Poza tym sądzę, że takie akcje Produkcja wymyśla 'na biegu' - rozmowy o muszkieterech i już przygotowane siostry do wejścia. Musiały wiedzieć o tym kilka dni wcześniej. Może i dobrze: akcja - reakcja.
Nie podoba mi się jednak udawanie nieznajomości sióstr - odgrzewane kotlety po siostrach Bieleckich.
Poza tym, Chmielewska wyszła z Domu BB, bo nie chcieli Jej oglądać ludzie. I gdzie tu szacunek do widza..? :plask:

Lenka186

W sumie to one weszly tylko na tydzien. jestem ciekawa czy one tez beda nominowaly innych uczestnikow do odejscia z BB ... :]

Jason

Cytat: FKPoza tym, Chmielewska wyszła z Domu BB, bo nie chcieli Jej oglądać ludzie. I gdzie tu szacunek do widza..?
heloooł!? a ja myslalem, ze juz nikt nie wierzy w to, ze to widzowie decydują...

Lenka186

Aha czyli teraz widze ze sprawa z Outlawem to tylko takie "sranie w banie" wiec po co narobili mu nadzieje?? Biedny chlopak pewnie juz mu sie kasa snila po nocach a u ... lipa. zamiast niego weszla Iga i Yo-asia. grrr To wszysto co dzialo sie wokol Outlawa i tego calego glosowania wsrod internautow to jedno wielkie "Guano" :] ze sie tak wyraze.

FK

Cytat: Jasona ja myslalem, ze juz nikt nie wierzy w to, ze to widzowie decydują...

Ja nie wierzę - za dużo było przekrętów związanych z wynikami oraz nagłymi zmianami wyników tuż przed końcem głosowania. To, że napisałam, iż widzowie nie chcieli Jej oglądać wynikało z faktu, że sama byłam na 'nie', jak również gro innych użytkowników - nie tylko tego Forum (...) Wyjątkowo wyjście Joanny zbiegło się z oczekiwaniami większości widzów.

Lenka186

szczerze?? to wolalabym zeby to Tomasz wszedl do BB zamiast Bartka.  mimo ze nie lubilam i nie darzylam Tomka zbytnia sympatia to troche zaczyna mi go brakowac. hmm ciekawe dlaczego to bartek a nie np grzesiek czy sam mirek. ciekaqe co pokaze bartek w programie czego nie pokazali inni uczestnicy...

chatiflatt

Cytat: NeroxMówcie co chcecie o wejściu Aśki i Igi, ale brakowało mi tego pierwiastka debilizmu ;) W końcu lepiej pośmiać się z pustej Joanny, niż oglądać kłótnie uczestników.
właśnie ;) Mnie już brakowało jej jako tej głupiej idiotki. A piosenka "Ajm blu dabu dibu didaj.." jest świetna! Aśka, kontynuuj! :bravo:
Cytat: Tom KruzIga - łyżkami mógłbym ją jeść :P
ale masz gust, chłopie ;)
Cytat: FKPoza tym, Chmielewska wyszła z Domu BB, bo nie chcieli Jej oglądać ludzie. I gdzie tu szacunek do widza..? :plask:
wierzysz w to, FK..?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflatt
Cytat: Tom KruzIga - łyżkami mógłbym ją jeść :P
ale masz gust, chłopie ;)

Iga jest najseksowniejszą kobietą, jaka pojawiła się w ostatnim czasie na falach TV 4 i nie dyskutować mi tu. :mlotkiem:  ;)
Jutrzejszy BB Extra będzie największym wydarzeniem antenowym w TV 4 od czasu wyjścia z programu Eweliny  ;)

Tekst Neroxa o ''pierwiastku debilizmu''  :bravo: .

P.S. Przydałaby się w temacie jakaś fotka Igi skoro weszła do domu  :gwizd:
Zdecydowanie wolałbym oglądać jej zdjęcie, niż kultowego już Outlawa, który nie wszedł do programu.

chatiflatt

Kruzie,
kobieta jest jak szuflada - żeby poznać dobrze kobietę trza zaglądnąć do środka. ;)
Gdybyś zajrzał "do środka" Igi odnalazłbyś pusty blat..
Piersi ma cudowne - zgadzam się. Ale co z tego.. ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflatt. Piersi ma cudowne - zgadzam się.

Swięte słowa chatiflatcie;)
Póki co - w przypadku Igi - nie zamierzam otwierać żadnych szuflad, a to co widzę na zewnątrz całkowicie mi wystarcza :zabek: I pozostańmy na tym poziomie dyskusji na temat Iguni.

chatiflatt

że to kolejny pustak..?
Czemu jeszcze jej nie ochrzciłeś? ;P
Barbara Weston

Jason

a wy jeszcze nie zczailiscie, ze one nie sa puste tylko takie grają. Bo to przynosi rozglos i popularnosc. Paris gra pustą, Doda gra pustą. A uwierzcie mi, wcale takie nie są. To wszystko jest zaplanowane i wyrezyserowane.

FK

Tom Kruz - specjalnie dla Ciebie Iga:

FK

Cytat: chatiflattFK napisał/a:
Poza tym, Chmielewska wyszła z Domu BB, bo nie chcieli Jej oglądać ludzie. I gdzie tu szacunek do widza..?  

wierzysz w to, FK..?

Cytat: FKTo, że napisałam, iż widzowie nie chcieli Jej oglądać wynikało z faktu, że sama byłam na 'nie', jak również gro innych użytkowników - nie tylko tego Forum (...) Wyjątkowo wyjście Joanny zbiegło się z oczekiwaniami większości widzów.

Tom Kruz

FK - dzięki za fotę Iguni :).
Ta dziewczyna to po prostu rakieta  :devil:  hehe.