Tydzień 12 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Nd, 18 Lis 2007, 23:05:54

FK

Kaśka nie wyglada, jakby miała popełnić samobójstwo:

Obawiam się tylko, że sporo wiadomości ze świata zewnętrznego Mirek mógł Jej jednak przekazać w 'panterce'.

Lenka186

hmm ;) a dlaczego tak sadzisz? Ze Mirek mogl przejkazac sporo informacji Kaśce w 'panterce' ? czyzby tam nie bylo mikrofonow ??

FK

Biorąc pod uwagę możliwość "pisania po ciele" wszystko jest możliwe. Zresztą w 'panterce' widzowie nie mają dostępu do kamer (...) Jakkolwiek: czyż to nie był kontakt ze światem zewnętrznym..?

Lenka186

alez oczywiscie ze tak :) tylko jak zwykle nie bedzie z tego zadnej afery ;] ciekawe jak dlugo zostanie pociagniety w programie watek 'milosci' kasi  i mirka  :plask:

chatiflatt

zupełnie do siebie nie pasują - w ogóle :nie!:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Kasia i Mirek spędzili noc w Sekretnej Sypialni
W dniu wczorajszym Katarzyna Lenartowicz obchodziła swoje urodziny. Z tej okazji Wielki Brat przygotował dla niej nie lada niespodziankę.

W Sekretnym Pokoju na Kasię czekał inny uczestnik - wyeliminowany kilka tygodni temu Mirek Ptasznik, do którego Kasia poczuła coś więcej. Oboje zjedli razem kolację, a później w tajemnicy przed wszystkimi spędzili noc w Sekretnej Sypialni. Czułym dotykom i pocałunkom nie było końca.

FK

Odniosłam dziwne wrażenie, że TYLKO Kaśka chciała znaleźć się w Sekretnym Pokoju z Mirkiem. Chłopak najwyraźniej był speszony i zażenowany. Pytanie wobec tego: dlaczego się zgodził..? Przez Kaśkę w sporej mierze przemawiał alkohol. Ale czy tylko %%% ??

chatiflatt

może i nie chciał, ale poszedł - a jak poszedł to chyba powinien pójść na calość :los:

a na serio, dla mnie to było wyreżyserowane i ustawione - oczywiście, prócz pijaństwa Katarzyny ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Tydzień Vipów bez Wiśniewskiego
Niezgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, w tym tygodniu w "Big Brother 4.1" zabrakło Michała Wiśniewskiego.

Informacja prasowa głosiła, że w mijającym tygodniu uczestnicy "Big Brother 4.1" będą mieli okazję spotkać się z wieloma gwiazdami polskiego show biznesu. W Domu Wielkiego Brata gościć mieli: Kevin Aiston - znany satyryk i showman, Dariusz Gnatowski - słynny Arnold Boczek z serialu "Świat według Kiepskich", profesjonalny zawodnik strongman Mariusz Pudzianowski, a także Michał Wiśniewski. Pomimo zapowiedzi, tego ostatniego zabrakło wśród gości "Big Brother 4.1". Powód dla którego lider zespołu Ich Troje nie pojawił się w reality show, nie został ujawniony przez producentów widowiska.

slawek

Cytat: AaragornTydzień Vipów bez Wiśniewskiego
Niezgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami, w tym tygodniu w "Big Brother 4.1" zabrakło Michała Wiśniewskiego.

I całe szczęście że Wiśniewski nie przyszedł. Odpuściłem sobie ten cały tydzień vipów bo kompletnie nic ciekawego nie było. Oglądanie jak Pudzianowski wywala Jolce rzeczy na dwór  :plask:
Sławek

Exile

Tydzień vipów był bardzo fajny, nawet bez czerwonego...
Pudzian był dobry :D :los:

gulczas

Cytat: FKOdniosłam dziwne wrażenie, że TYLKO Kaśka chciała znaleźć się w Sekretnym Pokoju z Mirkiem. Chłopak najwyraźniej był speszony i zażenowany. Pytanie wobec tego: dlaczego się zgodził..?

Też zauważyłem że noc z Kaśką chyba nie była dla niego aż tak wielką atrakcją :D .Zresztą Kaśka też to chyba zauważyła.Ale ona łatwo się nie zraża jeśli chodzi chłopów (czytaj:narzuca się nawet gdy koleś nie ma ochoty :D ) W sumie co jest przyjemnego w leżeniu w łóżku z mało atrakcyjną, tyjącą, pijaną w cztery doopy i narzucającą się kobietą? :D

Dlaczego się zgodził?Myślę że został odpowiednio zmotywowany ($$$).

Pudelek

Moja teoria jest taka, że bał się odmówić Kaśce. Z jednej strony były jej urodziny, a z drugiej nie można zapomnieć, że to dziewczyna z Pruszkowa...

A tak w ogóle Kaśka strasznie się spiła i gadała takie głupoty. (Pytanie: czy Mirek już sobie ulżył na zewnątrz było bez sensu). Tylko maniak seksualny miałby pociechę z takiego spotkania.

FK

Zobaczymy, co w dzisiejszym BB Ring. Narazie zapowiadają się przyjaciele Zofii:

FK

Wyniki 5głosowania - godz. 21.07:
IS - 7,4%,
KL - 7,9%,
ZP - 9,7%.

Godzina 21.23:
IS - 8,6%,
KL - 7,8%,
ZP - 10,6%.

Godzina 21.30: