Wyniki oglądalności

Zaczęty przez sgfgdfs, Śr, 30 Maj 2007, 21:38:17

Toni

Po 2 letniej przerwie całkowitej od polskich edycjI reality-show (ostatnie reality-show to daremny Bar 6 z 2005r) powinna być większa oglądalność...tak bynajmniej mi się wydaje. Więc nie wiem o co chodzi z takimi wynikami Big Brother 4.1. To nie Bar - to Big Brother!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Rosa

Cytat: ToniTo nie Bar - to Big Brother!
:hmm: czasami mam zupełnie inne wrażenie  :ubaw:

Toni

Ja mam cały czas takie wrażenie. Przy nastepnej możliwej edycji podziękowałbym grupie ATM za realizację odcinków.

Exile

Wie ktoś jak teraz się przedstawiają wyniki oglądalności?

Toni

Wyniki oglądalności wyglądają jak dotąd. Największą uwagę przykuwają odcinki Extra. Później codzienne odcinki o godz 20:00 oraz program Show. Ring z tyłu a najbardziej Prosto z domu i Omnibus. Co do wyników oglądalności np Big Brother Australia szef stacji jest bardzo zadowolony z oglądalności która wygląda uśredniając 1,8 mln widzów stąd planuje kolejne edycje. Coprawda u nas dwa razy mniejsza oglądalnośc licząc ją średnio ale może kolejne edycje też będą w planach.

Pudelek

Cytat: ToniWyniki oglądalności wyglądają jak dotąd. Największą uwagę przykuwają odcinki Extra. Później codzienne odcinki o godz 20:00 oraz program Show.

Czyli jednak coś się zmieniło ponieważ do tej pory najpopularniejsze były odcinki o 20...

Toni

Odcinki o godz 20:00 cieszą się największą oglądalnością. Odcinki Show cieszą się z odcinka na odcinek coraz większym zainteresowaniem.

FK

Żeby zaoszczędzić czas i nie stracić nic z wydarzeń w Domu BB, wystarczy zobaczyć BB Extra: zbiorówka wszystkich poprzednich odcinków z tego dnia. Albo i wcześniejszych :los:

Toni

Odcinki Extra wyszły na prowadzenie i cieszą się największym zainteresowaniem. Odcinki Extra są teraz już fajne bo oprócz najciekawszysch scen wyemitowanych w odcinku o godz. 20:00 zawiewrają rozmowy czy też pikantne sceny. :zabek: ...a nie jak z początku i przez dość i tak długi czas były drętwe.

Exile

Skąd masz wyniki oglądalności?

Toni

Wyniki oglądalności zamieszczają strony Medialink oraz Wirtualne media.

didi

"Big Brother 4.1" zwiększył oglądalność Czwórki
Program "Big Brother 4.1", który wystartował 2 września na antenie Czwórki, przyczynił się w październiku do dwukrotnego zwiększenia średniej oglądalność stacji.

Według badań AGB Nielsen, w październiku dzięki programowi "Big Brother 4.1" udziały Czwórki w paśmie o godzinie 20:00 - w grupie wiekowej 16-49 - w zasięgu stacji wyniosły 6,72% i były prawie dwukrotnie wyższe niż średni udział stacji w tym miesiącu (3,63%). Udziały oglądalności w grupie wiekowej 16-29 wyniosły aż 12,36% przy średniej dla stacji na poziomie 5,01%.

Udziały stacji w paśmie o 23:00 ("Big Brother 4.1: Extra") w październiku w grupie 16-49 w zasięgu Czwórki wyniosły 7,68% co podwoiło średnią stacji w tym miesiącu (3,63%), natomiast w grupie 16-29 wyniosły aż 11,74% (przy średniej dla stacji na poziomie 5,01%)

Sobotnie wydania "Big Brother 4.1: Show" w październiku w grupie 16-49 w zasięgu Czwórki osiągnęły udział 5,62%, a w grupie 16-29 w zasięgu Czwórki - 8,43%.

"Big Brother 4.1: Ring" (niedziela 21.00) uzyskał w październiku w grupie 16-49 w zasięgu Czwórki - 7,08%, a w 16-29 w zasięgu stacji aż 11,92%.

[Wirtualnemedia.pl]

Toni

Bardzo cieszę się z wyników Big Brother 4.1. Nie sądziłem,że poprzez to wzrośnie aż dwukrotnie średnia oglądalność Czwórki. Mimo średniego zasięgu Czwórki jest super! To co? Można liczyć na Big Brother 5? :zabek:

chatiflatt

wyniki oglądalności musiały skoczyć do góry. Byłoby to nielogiczne, gdyby stały w miejscu. Ja zastanowiłbym się, czy oglądalność będzie taka sama przynajmniej jeżeli powstanie [a na pewno powstanie] BB5. Ludzie obejrzą pierwsze 3 odcinki, zobaczą że powtórka z 4.1 czyli małociekawi uczestnicy, i przełączą na 'prawdziwe życie' - czyli na MjakMiłość
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

lukasz000

Moim zdaniem dla oglądalności programu BB ring byłoby lepiej gdyby program zaczynał się o 21.30 i nie robić półgodzinnej przerwy , gdyż to   zniechęca do oglądania , należy  czekać poźniej do 22.00 i oglądać do 23.05