You Can Dance - Po prostu tańcz!

Zaczęty przez lol, Cz, 21 Cze 2007, 14:41:27

FK

Oczywiście, że zazdrość!!!
Któż nie chciałaby tak tańczyć, jak uczestniczki YCN (gdybyś się lepiej wczytał, być może zrozumiałabyś prostą konstrukcję polskiego zdania) :los:
Cytat: Reality OmegaAnka pokazując brata więcej straciła niż zyskała
Nikt Jej tego nie kazał robić - chyba ma własne zdanie, czy się mylę..? A może to ta polska mentalność - chwalmy się: czymkolwiek, kimkolwiek, gdziekolwiek i kiedykolwiek..?
Cytat: Reality OmegaProgram powinien wygrać Maciek bo właśnie obok Anki jest w tej chwili najlepszym tancerzem
Mogłabym zapytać: jesteś specjalistą w tej dziedzinie?
A ja przekornie napiszę: program powinien wygrać Roofi, bo obok Diany jest w tej chwili najlepszym tancerzem  :ubaw:

Goku

Wreszcie Natalia odpadła! Mam nadzieję, że tak jak powiedziała Kinga "odejdzie w niebyt" i już nigdy jej nie zobaczymy!!!

Szkoda tylko, że odpadł Tito :(. Powinien odpaść Roofi!

Obecnie mam dwóch faworytów - Maćka i Dianę :).

chatiflatt

Cytat: FKmiałam na myśli Piróga - przez swoje surowe oceny nie jest lubiany przez widzów szczególnie wtedy, gdy o ich ulubienicy mówi "tandeta".
albo - uprawiałaś publiczną samomasturbację - dodajmy że to człowiek wykształcony :gwizd:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Reality Omega

FK naprawdę myślisz że to chodzi o chwalenie się ? Ja myślę że jeśli chciała by sie pochwalić to przyszła by z bratem na kasting, albo pokazała by go w pierwszych odcinkach. Teraz to bardziej myślę że to TVN chciał pokazać że ma uczestniczkę ze sławnym bratem. Zresztą to jest nieważne kto i dlaczego bo równie dobrze mogło być tak że gdyby nie pokazała, a potem by wygrała program to by ludzie pisali że utaiła, że ma wtyki w TV i że to dzięki temu wygrała. Jak to się mówi i tak źle i tak niedobrze.

W 3 edycji amerykańskiej była uczestniczka która ma brata, który wygrał 2 edycję i to jej jakoś nie pomogło wygrać, chociaż tancerką była świetną.

Co do oceny kto jest najlepszy. To ja myślę tak że każdy może mieć swoich faworytów, ulubieńców, ale też nie trzeba być super specem od tańca żeby spojrzeć obiektywnie na wszystkich i zobaczyć kto jest najbardziej wszechstronny, kto jest dobrym partnerem, kto jest bardzo pracowity.

Przecież nie trzeba być specem żeby zobaczyć jak ktoś: wyprzedza, tańczy nierówno, jest dobry w swoim stylu ale inne mu nie za bardzo wychodzą, jest leniwy itd. Ja głównie patrzę na tańce w parach bo solówki to wiadomo że każdy będzie mieć świetne bo w końcu ten styl który tańczą trenują od paru lat.

FK

Albo nie rozumiesz, albo nie czytasz tego, co piszę.
No nieważne (...) Na tyle podoba mi się pierwsza seria, że z przyjemnością obejrzę i drugą.

joker

Szkoda, że Natalia odpadła - to ona najbardziej nadawała się na zwycięzcę programu.
Może odpadła właśnie dlatego, że pierwszy raz tańczyła solówkę - nie wyrobiła sobie silnej grupy fanów, którzy by na nią głosowali. Ci, którzy jej kibicowali stwierdzili, że jest najlepsza i nie potrzebuje ich wsparcia.
Z facetów mimo iż Roofi ma genialne solówki to nie życzę mu wygranej. Z facetów najbardziej kibicowałem Błażejowi, a obecnie Maćkowi (ale też myślę, że nie wygra)
Moim obecnym faworytem jest Anka. Mimo iż ostatnia solówka nie wypadła jej zbyt dobrze to i tak z aktualnie obecnych w programie jest najbardziej wszechstronna.

FK

Dziś o 19.40 w Uwadze (TVN) reportaż o Tito.

pif_paf

Panie Piróg masturbacja jest z założenia samodzielna (więc dodanie przedrostka "samo" jest zbędne i nie gramatyczne/zboczenie polonisty :D/) ale to tak by the way :D

Odejście Natalii było największym błędem widzów od czasu 2(?) miejsca Flinty w Idolu. Mam jednak nadzieję że Natalia osiągnie taki sam, a może nawet większy jak Flinta. Obecnie jako kandydata na zwycięzcę widzę albo Anię, albo Maćka. Oboje bardzo wszechstronni, świetni i w duetach i w solówkach (pierwsze dwie solówki Ani czy obecne Maćka). Za to na zwycięstwo nie zasługuje kompletnie Diana - nie rozumiem jej "fenomenu" (może to za duże słowo). Dziewczyna może i umie tańczyć ale tylko swoje techniki - HipHop i Michaela. W reszcie tańców jest CIENKA JAK BARSZCZ! Jeśli wygra, życzę jej kariery na miarę Ali Janosz, bo w swoim środowisku jest osobą znaną i cenioną.

FK

Juror Agustin Egurrola w teledysku Renaty Dąbkowskiej: teraz MY możemy ocenić Jego :)

https://teledyski.onet.pl/10172,1201851,teledyski.html

wookash94

Odpadla Natalia, osoba ktorej nie lubilem, a jednak zrobilo mi sie jej zal, bo byla najlepsza uczestniczka tego programu. Odpadl takze Tito - to byl dobry wybor, bo rzeczywiscie byl najslabszy. Nie przepadam za Anka i Mackiem, wiec zostaje mi Roofi i Diana. A dzisaj kolejny odcinek.

Nerox

Odpadła Diana i jakoś nie jest mi jej żal. Finał przedstawia się następująco: Roofi, Maciek i Ania. Jestem pewien, że jeśli tydzień temu odpadłaby Diana, to odcinek przed finałem z programem pożegnałby się jeden z chłopaków, a Anka i Natalia miałyby zagwarantowane miejsce w trójce najlepszych.

chatiflatt

jak na razie dobrze obstawiam. Obstawiałem że Diana OUT, mimo że jest lepsza od Rafała.
Wg mnie wygra Ania. Jest czarująca po prostu. Gleba niech sie wypcha ;P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Ja także przewidziałam odejście Diany. Została mocna trójka. Trzymam kciuki za chłopaków choć przeczuwam, że wygra Anna.

Goku

Cieszę się, że odpadła Diana - była najsłabsza z tej czwórki... Program moim zdaniem powinien wygrać Maciek!!! Na drugim miejscu powinna być Ania, a na trzecim Roofi...

wookash94

Mam juz dosc Gleby, Bosej i odpadania w tym programie, a na Braodwayu widze Roofiego. Bardzo mi zal Diany, mam nadzieje ze jeszcze o niej uslyszymy.