Kawaler do wzięcia

Zaczęty przez Luxis, Nd, 15 Maj 2005, 00:48:00

podmark

"Kawaler do wzięcia" i znów Majka Kotarska walczy o Bartka, pierwsza zaczyna rozmowe itp. Jak to dobrze jest to znowu móc oglądać  :ubaw: Dobrze, że są powtórki i o tej porze nadawania

Showmag

a tak propo..
widzialem kiedys jak Wielka Gwiazda Maja przechadzała się ulicą, a że robotnik pracowal i Dama Maja nie miala jak przejsc, wyskoczyła do niego z wrzaskiem: "Przesunąć sie pan nie moze? To chyba nie jest aż taka znowu wielka filozofia!". byla obrazona ze w ogole musi zwracac komus uwage aby pozwolil jej przejsc.

ach, damulka.

Mau

rany, kawalera nie widzialam nawet odcinka, teraz z uwagi na porę emisji przez przypadek widzialam dwa ....

no i prosze panstwa - zenada do kwadratu!!! Infantylne panienki udają zafascynowanie pustym pudełkiem  i 'wierzą' w miłosć od pierwszego wejrzenia!!!
Liża sobie nawzajem tyłki, a za chwilę sa gotowe wbić nóż w plecy...

Tylko jedna czy dwie odwazyly sie wprost powiedziec ze pojechaly bo chcialy cos zobaczyc i sie pobawic...

:haft:  :haft:
radioactive. dalej zła

IDOL

Powinien Ramonę wybrać, ona tam najlepsza jest :D

Pudelek

Ta Maja to chyba do końca normalna nie jest. Ona ma zaburzenia osobowosci.
A Ramona w "Kawalerze ..." to też nie zrobiła dobrego wrażenia. Zachowywała się jak taka lalunia, która się tylko umie popisywać. Przykład: Kawaler rozmawia z Asią W., a ta się wtrąca ze swoimi trzema groszami... Dopiero w "Barze" się jej poprawiło, (czego niestety nie można powiedzieć o Maji i Izie).

Showmag

ja za czasu "Baru4" skrecilem 20-minutowy klip ze wszystkimi najlepszymi wstawkami z Mają.. szkoda, że sporo zajmuje (niemal 50 mb), bo warto by bylo go wrzucic :D
ubaw gwarantowany :)

sharkan

Izka w Barze 4 byla fajna. Kawalera ogladalem jako tako wiec nie wiem

Mau

Cytat: Adminja za czasu "Baru4" skrecilem 20-minutowy klip ze wszystkimi najlepszymi wstawkami z Mają.. szkoda, że sporo zajmuje (niemal 50 mb), bo warto by bylo go wrzucic :D
ubaw gwarantowany :)

wrrr  :obrazony: nieładnie robić komus smak i pokazywać figę z makiem ...
radioactive. dalej zła

podmark

Moim zdaniem Polsat strasznie zmanipulował poparciem widzów na temat Izy Grodeckiej. W "Kawalerze" miala mily przyjazny glos, a w "Barze" juz twarde, wredne glosisko. Wiem, że niby to nic nie robi, ale sztab psychologów zadecydował,że to spowoduje niechec do Izki. Mieli rację.

Mau

radioactive. dalej zła

podmark

Cytat: Maumoze  ... mutacja ;)

Tak samo powiedziala moja mama, kiedy to uslyszala. Myslalem, że ze smiechu padne :ubaw:

Luxis

admin zamiesć ten plik o Maji choć na tydzień... będzie beka  :aniolek:  
wg. mnie Ramona w Kawalerze była beznadziejna, a w BARZE 4 super była, mogła być w finale z Mirką, gdyby POLSAT wszystkiego nie manipulował...
A Iza i Maja były i są wszędzie beznadziejne (nawet Iza została BYŁ? przyjaciółką Dody i bardzo dobrze!!!!!)

Showmag

to się akurat Izie chwali, ze kopnela Dode w d*** :D
w koncu dziewczyna przejrzala na oczy.

Mau

Cytat: Łukiadmin zamiesć ten plik o Maji choć na tydzień... będzie beka  :aniolek:  
(..)

a jakby jakby cos było  :modlacy:  :modlacy:  b. prosze o PMka bo ja nei zawsze do pobieralni zagladam...

:prosi:  :prosi:
radioactive. dalej zła

Showmag

no zobaczymy.. tylko nie wiem gdzie mam ten plik wrzucic i jakim cudem ma mi się to udac bez zerwania połączenia...