Tydzień 12 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Nd, 18 Lis 2007, 23:05:54

Lenka186

Zwracam sie dfo was z małym pytaniem. Czy i kiedy wejdzie do DWB Ołtlaf? hmm ( mam nadzieje ze nie wejdzie) w sumie zrobili kupe zamieszania wokol tego ... O Ł T L A F'a   :plask:  bo jak na razie to nic nie slychac w tej sprawe ... :]

Exile

ech... wiedziałem, że ktoś do tego wróci. Chciałbym powiedzieć wszystko co wiem, ale kurna nie moge :/...

Rosa

Schlał się gdzieś chłopak ze szczęścia i nie moga go znaleźć ;)

chatiflatt

dzisiejszy [wczorajszy] Vip Dariusz Gnatowski i jego plamy alkoholowe na twarzy.
Czy jest przygotowywany jakiś projekt ATMowski z nim w roli drugoplanowej?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Exile

Darek to cudowny aktor, nie wiem czemu tak wyglądał...może po prostu w domu jest gorąco i dlatego.
A tydzień VIPów to WIELKI plus dla ATMu. Dziś w domu Pudzian :)  Będzie co oglądać!

Toni

Myślałem,że wejście do domu Wielkiego Brata i sam pobyt w nim Dariusza Gnatowskiego vel Arnolda Boczka okaże się spontaniczne i pełne smiechu i zabawy. Coprawda zadanie Wielkiego Brata które miał do przeprowadzenia nie było złe,ale inaczej sobie wyobrażałem jego obecnośc w domu. Chyba lepsze wrażenia będą po Pudzianowskim no a po Michale Wiśniewskim to już na maxa. Tylko mam nadzieję,że nie będzie się zachowywał takd ziko jak w Barze bo było to beznadziejne. Chyba zmądrzał coś od tamtego czasu. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

Cytat: ToniCoprawda zadanie Wielkiego Brata które miał do przeprowadzenia nie było złe,ale inaczej sobie wyobrażałem jego obecnośc w domu.
a Ty myślisz że aktorzy to takie pajace co w życiu prywatnym zachowują się tak samo jak na planie? Jeżeli aktor nie potrafi oddzielić ROLI od swojego ŻYCIA - nie powinien zajmować się aktorstwem. Gnatowski zachowywał się jak najbardziej spontanicznie i naturalnie.
Grał i udawał zaś Aiston. bo w rzeczywistości nie jest wcale sympatyczny.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Dla mnie Gnatowski mocno wczuł się w swoją rolę reżysera, ale odniosłam wrażenie, że albo źle się czuje, albo jest zmęczony.

chatiflatt

Barbara Weston

FK

Nie chciałam tego napisać (...) Z całym szacunkiem do Jego talentu aktorskiego, ale wyglądał niesmacznie...

Exile

Ludzie...może on po prostu ma np. nadciśnienie czy coś...to nie jest 20-latek. A praca aktora to na pewno stresy itp... Od razu, że na kacu i pijany. To nie świat według Kiepskich tylko real

chatiflatt

Pewno Ptasznik zerwie na zywo z Kaśką :bravo:
Barbara Weston

FK

Być może - szkoda tylko, że zapowiedź była o 20.00 a o 21.00 informacja, że "jutro poznacie szczegóły".

Jason

no ale co z dziadkiem? Wielki Brat mial ogłosic czy go wywala czy nie i co? po co ten caly program na zywo?

Luxis

Oj Marianowi trochę pogorszyło się zdrowie, lekarz go badał...
chyba jest "za słaby" na ten program, boję się w każdym odcinku na żywo, żeby tylko zawału nie dostał i jeszcze ta ręęęekkkaaa..