Prowadzący

Zaczęty przez podmark, Wt, 28 Sie 2007, 16:12:23

clubber23

dla mnie sobotni Maciek jest the best, a między pozostałą dwójką postawiłbym znak równości

Toni

Nikt nie miał wątpliwości że sobotni Big Brother Show będzie naprawdę Show z udziałem Maćka. Mógłby spokojnie zastąpić Kube w niedzielnym Ringu i prowadzić go razem z Kariną.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Luxis

Niedzielny Ring był bardzo udany, prowadzący są naprawdę już bardzo dobzi, a Rock jest faktycznie taki dobry, bo ma doświadczenie, którego im brak, po kilku edycjach też będą NAJS (:P) hehe
:devil:

chatiflatt

Rock był dobry też w Idolu. On się po prostu do tego nadaje
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Nadaje się nadaje jak najbardziej. Potrafi prowadzić program typu show oraz Na żywo. Tak więc sobotnie Show z jego udziałem to strzał w dziesiątkę. Karina i Kuba też się rozwijają i widać że też chcą robić show i za to duży plus. Scenariusze programu mogły być ciekawsze.

zywy

Ludzie co Wam się podoba w tych prowadzących?? To,że Karina nie potrafi sklecić M¡DREGO zdania? (np. słynny wywiad ze świnkami i z rycerzami) czy Kube,który według mnie stara sie cały czas wywyższać? Pomyślcie troche nad tym co piszecie.

mseptember

A no przypomniała mi sie taka wymiana zdań - Karina (którą skądinąd lubię) chciała zabłysnąć dowcipem...

Kuba (o procentach): "Iza ma tak około zera..."
Karina: "Dobrze, że nie mniej niż zero..."
Kuba: "Właściwie to mniej..."

Toni

Wymiana zdań między Kariną a Kubą bywa czasem gafowata :zabek: ale później zabawne jest to jak próbują wyjść z tego,jak np miało to miejsce podczas niedzielnego Ringu. :zabek: Kuba czasem traktuje Karinę tak mało inteligentnie.

ixa86

wow Karina w "klanie" :los:

chatiflatt

...i tak samo drętwa...
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

ixa86

no tak naturalnością to ona nie grzeszy  :P

Toni

Wczoraj miałem okazję zobaczyć Karinę Kunkiewicz w serialu "Klan". Nie mogę powiedzieć źle na ten temat bo podobało mi się. Ale nie ma też oceniać po jednej scenie jaką jest aktorką. Ale sądzę że dobrą. :zabek:

chatiflatt

W 'klanie' wszyscy aktorzy graja źle, bo tam scenariusz jest pisany nie pod kątem aktora tylko pod kątem innych czynników. Ot na przykład - Barbara Bursztynowicz, serialowa Ela. Przez 10 lat gra [tu cytat] 'trzpiotkę-niewydymkę' i jest to straaasznie nudna postać. Za to w filmach fabularnych w których ją widziałem pokazała że jest dobrą aktorka. Poza tym teatr, to jest arena popisowa dla aktora.
Podsumowując: 'Klan' jest serialem w którym się nie rozwiniesz jako aktor i po jednej czy 2 scenach w tym serialu nie ma sensu oceniać poziomu aktora.

Sorry za off topic :zabek:
Barbara Weston

lukasz000

Moim zdaniem lepszym prowadzącym program Big brother byłby  Paweł Orleański.
A co do Kariny to nie wiem czy oni tam mają w programie stylistę . Przecież te włosy Kariny zwisają jakby ktoś wylał na nią kubeł wody , a w parze z jej stylem prowadzenia to wyglada bardzo źle.

FK

Karina mało się zmieniła fizycznie w przeciągu ostatnich 3-ech lat: pamiętam Ją z 'Modnej Mody'. Jednak nie bardzo może sie odnaleźć w programie na żywo - lepiej wychodzą Jej aktorskie, reżyserowane sceny.