Menu główne

Idol

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:50:09

chatiflatt

ja polecam 2. płytkę [pierwszą zresztą też] Ani Dąbrowskiej 'Kilka historii na ten sam temat'.
Jest świetna. Warto jej posłuchać
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

A mi szkoda Ali, bo miała dobry głos i talent. Żałuje, że nie wydała drugiej cd

chatiflatt

ale IDIOTYCZNE piosenki... szkoda głosu na takie piosenki
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Chatiflatcie czyżby nie podobała Ci się piosenka o jajecznicy?  :ubaw:

joker

Ona kiedy wygrywała Idola miała 16 czy tam 17 lat, więc trudno wymagać od niej nie wiadomo jakich tekstów... Może teraz szykuje coś poważniejszego...

chatiflatt

Ania Dąbrowska sama pisze teksty, była niewiele starsza a jej płyt aż CHCE się słuchać. Czerpie natchnienie na czymś innym zgoła niż jedzenie
Barbara Weston

podmark

Od 1 marca, w każdą sobotę o 19:05 Czwórka powtórzy "Idola" - niestety nie wiadomo, którą edycję, choć wydaje mi się, że pierwszą.

Mogliby już zrobić własną edycję - stać ich na to...

joker

Oglądał ktoś wczoraj? Ja za późno włączyłem :/ Ale w programie tv było napisane - data produkcji: 2002, czyli wychodzi, że to pierwsza edycja... Może wiecie, kiedy są powtórki?

podmark

Tak, powtarzana jest pierwsza edycja. Powtórek chyba nie ma - tak wynika z programu tv na ten tydzień. A już za tydzień będą emitowane po dwa odcinki - w sobotę o 10 i w niedzielę o 20:30.

Pudelek

Tak sobie myślę, czy ta powtórka nie ma na celu ułatwienie powrotu Alicji Janosz tak poza zapchaniem czymś ramówki Tv4. Przyjemne z pożytecznym.
Mi osobiście brakuje czasu by oglądać powtórki tego programu.

chatiflatt

ja obejrzałem z przyjemnością. To było 6 lat temu, wszyscy sie baaardzo zmienili [Rock, Zapendowska, Cygan, Leszczyński, Wojewódzki]. W pierwszym odcinku Grzesiek Markocki został porównany przez Kubę do 'wszystkozawierającej' parówki. Ale przeszedł.
Barbara Weston

Piotrek

Ja też obejrzałem Idola w sobotę i czekam na kolejny odcinek. Fajnie tak powspominać. Moim zdaniem Czwórka za parę lat powinna wziąć się za Idola. Dlaczego za parę lat? Bo Idol  przegrałby ze Star Academy i mało ludzi pojawiłoby się na castingu [mam na myśli to, że większość wybrała by castingi do SA niż do Idola ;) ]

Mam do Was pytanie: Ile lat miał wtedy Maciek Rock? Bo zastanawia mnie jedna rzecz. Polsat zawsze (no prawie zawsze) stawiał na SPRAWDZONE twarze. Więc skąd się wziął tam Rock? Wiem, że miał za sobą kontakt radiem, ale jestem ciekaw. Przecież nie każdy przejdzie ot tak.

Pudelek

Trafiłem właśnie na powtórkę tego programu na TV 4 i muszę stwierdzić, że najlepiej ten program zrobił jury. Po pięciu latach Zapendowska wygląda o 15 lat młodziej! Reszta jury też poprawiła w ostatnim czasie swój image.

chatiflatt

Paweł 'wypchany ptak' Głowacki walczy o przetrwanie :D
Tego człowieka nie da się nie pamiętać.

Edit:

'A ty uwierz jeszcze raaaz, uwierz jeszcze raz, jeszcze raz
A ty uwierz jeszcze raaaz, i pokochaj mnie - jeszcze raaz!'
:hahaha:

A za tydzień - Gumiś :D
Barbara Weston

Piotrek

Oglądam sobie Idola co tydzień. Zgadzam sie z Pudelkiem: najlepiej ten program zrobił jury. Porównuję sobie Zapendowską z Idola do obecnej z JOŚ - wygląda lepiej...

Cytat: PodmarkMogliby już zrobić własną edycję - stać ich na to...

Czwórka mogła by zrobić Idola? No może i by mogła ale to zależy  jaka firma o by produkowała. Ale kogo by wzięli na prowadzącego? Kto by usiadł w Jury? Chyba trochę problemów z tym by było...
Ciekawe jakby to wyszło Czwórce i ile ludzi by to oglądało :P . Ja bym oglądał :)