Big Brother Show

Zaczęty przez mseptember, Pn, 03 Wrz 2007, 00:44:09

Showmag

Przede wszystkim nie takie były zamierzenia producentów.
Jak zawsze stawiali na awantury (tym razem naciągany konflikt pokolen), ale im nie wyszło.

Biedna córka Mariana... wydawało się, ze robi dobrą minę do złej gry - ot, nie chciała kobieta robic wiekszej afery z "romansu" ojca i Joanny, niz jest w rzeczywistosci  :terefere:

Toni

Odcinek Big Brother Show poświęcony Zofii i Marianowi był bardzo fajny. Zupełnie inaczej niż z Grzegorzem,Bartkiem...Czasem potrzebny jest odskok.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Luxis

Cytat: AaragornPrzede wszystkim nie takie były zamierzenia producentów.
nie możesz się powstrzymać od ciągłego dopatrywania się czegoś złego?
jak komuś coś się zaczyna podobać, Ty musisz to zepsuć i mieszać, chyba za dużo myślisz o tym programie...
Cytat: ToniOdcinek Big Brother Show poświęcony Zofii i Marianowi był bardzo fajny. Zupełnie inaczej niż z Grzegorzem,Bartkiem...Czasem potrzebny jest odskok.
zgadzam się w zupełności, było to bardzo dobre posunięcie
poza tym Show ma być czymś rozrywkowym i jest, przynajmniej dla mnie ;)

Toni

Tak naprawdę Show mogłyby zrobić osoby w tym programie które jeszcze przebywają w domu jak Jola,Joanna,Marco...ale dobrze niech są tam jak najdłużej a z odcinkami Show producenci napewno sobie jakoś poradzą. :zabek: ...poza zaproszeniem Grzegorza i Bartka.

Showmag

Cytat: Luxisnie możesz się powstrzymać od ciągłego dopatrywania się czegoś złego?
mam pełne prawo do zamieszczania własnych opinii i nie Ty będziesz zaprowadzał porządek na tym forum. ponadto takie posty piszę na poczekaniu, nie muszę nad nimi gdybac i doszukiwac się czegos na siłę, bowiem wszystko widac tutaj jak na dloni.
Z kolei Twoje personalne wstawki (naruszające regulamin) są nie na miejscu i nie mają nic wspolnego z tym tematem.

FK

Cytat: Luxisjak komuś coś się zaczyna podobać, Ty musisz to zepsuć i mieszać,

Już raz zadałam Ci to pytanie, ale nie uzyskałam odpowiedzi...
Nie masz własnego zdania?
Tak można odczytać powyższy cytat! Gdybyś miał własne zdanie, NIKT nie mogłby Cię zmusić do Jego zmiany. To zależy tylko od Ciebie i od argumentów przedstawianych przez drugą stronę. Jednemu podoba się córka, drugiemu teściowa (...)
Wracając do sobotniego Show: flaki z olejem, beznadzieja, sztuczność, bezruch :sciana:

Toni

Fantastyczna sprawa z gwaizdą muzyczną w porogramie Show. W tym tygodniu Kasia Cerekwicka. Ciekawe kto będzie gosciem  :zabek: czyżby po tygodniowej przerwie Grezgorz i Bartek. Paweł nie wniósłby nic ciekawego do programu Show więc sądzę że będą stali goście :zabek:

FK

Cytat: ToniPaweł nie wniósłby nic ciekawego do programu Show więc sądzę że będą stali goście
A jednak Paweł. I Bartosz.
I Gerard... Na własne życzenie opuścił Dom BB a teraz co tydzień podpisuje listę obecności w BB Show :plask:

Toni

Sobotni Show z udziałem Pawła okazał się nie taki zły,nawet poweidziałbym że było oke. Najbardziej zaskakujące był udział Marzeny Wieczorek w programie. Suuuper że mogłem ją zobaczyć po 6letniej nieobecności. Fajnie byłoby gdyby w każdym z odcinków pojawiał się jeden gość reprezentujący Big Brother TVN. Fajnie jest zobaczyć sobie mieszkańców z przed lat. Mało tego zobaczyć sceny z jego udziałem jak była np okazja zobaczyć the best of Marzeny. Ponadto można spodziewać się znów Bartka w Show. Już czekam na kolejne Show którym będzie mega show z udziałem Joanny. :zabek:

FK

Oficjalna zapowiada dziś w BB Show takich gości, jak: Bracia Cugowscy, Generał Roman Polko, Tomasz Peczak, Joanna Chmielewska i... NIESPODZIANKA - Grzegorz Marcisz :plask:
Prawdopodobnie Lenert też ma być...

ixa86

Toni

Dzisiejszy odcinek zapowiada się fenomenalny. Wystarczy to,że gościem będzie Joanna Chmielewska. Ale fajnie,że będą też inni (tylko szkoda,że akurat znów Bartek,Tomek Peczak pomimo tego,że gościem był tylko raz). Jedyny minusik to gwiazda muzyczna. Nie przepadam za Braćmi. W jednym z kolejnych odcinków ma być zespół Boys. :zabek:

ixa86

5 minut patrzenia starczy :los: czas przełączyć tv wszedł naczelny wojskowy bb ( pan T.P) .

FK

Słyszałam, że starczy to może być tylko dom lub uwiąd :devil:
Dzisiejszy Show nie ma dla mnie nic wspólnego z show: nudny i naciągany.

EDIT:
Liczyłam na Joannę, ale dziś jakaś taka dziwnie ułożona była...

Exile

Jak przedstawiały się wyniki głosowania w show?