Tydzień 11 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Pudelek, Śr, 14 Lis 2007, 21:15:08

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Izabella Szubarga
3 (8.1%)
Katarzyna Lenartowicz
8 (21.6%)
Katarzyna Wiśniewska
16 (43.2%)
Marian Szczepaniak
10 (27%)

Głosów w sumie: 19

Głosowanie skończone: Nd, 18 Lis 2007, 22:15:08

Tom Kruz

Zaznaczyłem Izę. Nic do niej nie mam, doszukałbym się nawet więcej plusów (jak np. bardzo kształtny i obfity biust :zabek:) niż minusów, ale mam dwa zasadnicze argumenty za jej odejściem:
1. nieco ''przejadła mi się'';
2. wygląda na to, że do końca programu będzie nominować Kasię L, a to mi jakoś nie pasuje.

Nie zmienia to faktu, iż są niewielkie szanse, aby odeszła w najbliższą niedzielę. Powinna być raczej bezpieczna.

joker

hym... ciężki wybór. Już od dawna czekałem, aż nominują Wiśniewską, ale z TAKIM składem to trudno się na kogoś zdecydować. Jednak ze wszystkich najbardziej denerwują mnie humory Mariana!!

chatiflatt

humory Maniusia są sztuczne i naciągane. I zobaczysz że nie wyleci w niedzielę, mało wspólnego z tym będzie miała wola widzów
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Exile

Widzowie najbardziej chcą wylotu KasiL i Mariana. Natomiast producenci - Izy lub KasiW. Kto wygra? Wiadomo, producenci, więc wydaje mi się, że w tym tygodniu pożegnamy KasięW., bo Iza przynajmniej nosi opaskę na głowie, a Kasia niczym się nie wyróżnia

Rosa

Cytat: ExileWidzowie najbardziej chcą wylotu KasiL i Mariana.
Z naszej sondy to nie wynika.  :terefere:

Exile

Cytat: RosaZ naszej sondy to nie wynika. :terefere:

Wasza sonda nie jest w ogóle miarodajna. Popatrz sobie na serwis notsobigbrother