Tydzień 11 - Wydarzenia

Zaczęty przez Exile, Pn, 12 Lis 2007, 07:29:41

Jack-Dragon

Zgadzam sie z wami .
Ja na jego miejscu to odwrucił bym się na pięcie i dał na luz :gwizd: .

FK

Zadanie tygodniowe... Naprawdę urzekający pomysł. Szczególnie podobały mi się zabiegi pielęgnacyjne sprzyjające zrzucaniu zbędnych kilogramów takie, jak: manicure, zakładanie tipsów, fryzjer, kosmetyczka... :plask:

Showmag

Cytat: FKzakładanie tipsów, fryzjer, kosmetyczka... :plask:

:szok: tego jeszcze nie miałem okazji widzieć.
Jak widać producenci dalej robią wszystko najtanszym kosztem. Mistrzowie oszczędzania.
Już czekam na 16-go grudnia, by móc z przekonaniem stwierdzić, że u nas łącznie 15 tygodni wszystkich zadań w BB nie dorównuje 1 tygodniowi zadań w BBUSA :plask:
Tam wszystko ogląda się w napięciu i z wielkim zainteresowaniem.

Pomysl na odchudzanie? "Wielka dieta" to inny program i wtajemniczeni wiedzą, że sukcesu to on nie odniósł, wielkim bledem bylo wiec wprowadzanie tego typu zadania do BB.

Niech te atm-ki w koncu zaserwują coś GODNEGO uwagi...

chatiflatt

Cytat: FKSzczególnie podobały mi się zabiegi pielęgnacyjne sprzyjające zrzucaniu zbędnych kilogramów takie, jak: manicure, zakładanie tipsów, fryzjer, kosmetyczka... :plask:
może Ty, FK, nie chudniesz po manicurze, ale Jolanta na pewno zrzuciła ze '3 gramy' po nałożeniu nowych tipsów :hahaha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Ale jaja xD Nie oglądałem ostatnio i dopiero teraz to obejrzałem - wszystkie schudły, tylko Jolka przytyła xDD. A potem gdy się okazało, że zadanie jest niewykonane to Lenartowiczowa zaczęła gapić się na Jolkę jakby to była tylko jej wina, a tego, że sama ma za przeproszeniem wielki tyłek to już nie zauważyła?

FK

Hmmm... Wszystko rozumiem, ale zrzucenie 20 kg w ciągu tygodnia, czyli po 4 kg na jedną osobę, to lekka przesada... Ani zdrowe, ani możliwe. No chyba, że dziewczyny przez tydzień będą piły wodę i herbatki przeczyszczające (...) Kolejny poroniony pomysł :plask:

FK

Podaję Wam wyniki na godzinę 21.08:

Iza - 4,5%
Kaśka L. - 8,0%
Kaśka W. - 7,0%
Marian - 7,3%

Godzina 21.23:

Iza - 4,6%
Kaśka L. - 7,7%
Kaśka W. - 7,0%
Marian - 7,5%

Godzina 22.20:

Iza - 3,0%
Kaśka L. - 7,8%
Kaśka W. - 6,0%
Marian - 4,8%

Godzina 22.05:

Iza - 3,7%
Kaśka L. - 7,3%
Kaśka W. - 6,7%
Marian - 5,5%

Godzina 22.20:

Iza - 3,1%
Kaśka L. - 9,9%
Kaśka W. - 6,0%
Marian - 4,6%

Godzina 22.30:

Iza + 2,7%
Kaśka L. - 2,3%  :szok:
Kaśka W. - 3,5%
Marian - 1,3%

Goku

Kuba powiedział, że dzisiaj wyrzucą co najmniej 70 kg z domu BB - A więc to jest zaplanowane i wylecieć ma Marian, czy może wyjdą dwie osoby?? ;>

FK

Na to samo zwróciłam uwagę... Jeśli chcą wyrzucić co najmniej 70 kg, to TYLKO Marian. Chyba, że znowu Iza będzie jęczeć, że wychodzi i wreszcie wyjdzie...

Jason

nie sądzicie, ze ten material o aniołkach charliego zostal pokazany, zeby widzowie zglosowali aby Kasie obie wylecialy?

Pudelek

Dziwi mnie komu jeszcze się chciało wysyłać SMSy na Izę. Jej pozycja nagle (między 22:20 a 22:30) też się tak wzmocniła. A przecież ona była i tak bezpieczna.

FK

I do tego odgrzewane kotlety: Kevin Aiston :plask:

PIO

Ja ostatnio tylko z doskoku oglądałem program. Widzę , że dziś znów coś ajstrują przy wynikach ale ja mam pytanie z innej beczki. Co z tym gościem który miał wejść jako Agent do Big Brothera. Było przecież jakieś głosowanie na oficjalnych stronach wybrali faceta i co ?????

Goku

I nic... Nie wiadomo kiedy się pojawi... Przez tą sytuację wysłałem nawet maila do Not So Big Brother, ponieważ jest to jedyny portal, który poniekąd wpływa na producentów programu(którzy starają się dementować zamieszczane tam plotki), więc może jeśli NSBB coś o tym napisze to producenci chociaż to wyjaśnią...

Showmag

Katarzyna Wiśniewska wyeliminowana
Dziś, po 50 dniach pobytu, decyzją telewidzów Dom Wielkiego Brata musiała opuścić 24-letnia Katarzyna Wiśniewska.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia nominowani byli Katarzyna Wiśniewska (5 głosów), a także Izabella Szubarga, Katarzyna Lenartowicz i Marian Szczepaniak (po 3 głosy). Cała czwórka została poddana osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik. Dziś o godzinie 22:48 ogłoszono decyzję telewidzów: Dom Wielkiego Brata musiała opuścić Katarzyna Wiśniewska.

Szczegóły nominacji i wyniki głosowania widzów dostępne są tutaj.