Marian Szczepaniak

Zaczęty przez Showmag, Pn, 29 Paź 2007, 19:17:12

Showmag

Po dzisiejszym odcinku stwierdzam, ze Marian to Jolka Tres :plask:
Ograniczony gbur :sciana:

chatiflatt

Frytka dostała 50 tysięcy za udawanie spazmów w jakuzzi.
Może Maniuś też coś 'liznął' [albo liźnie] za to udawanie kretyna :los:
Nie wierzę w jego 'szczerą głupotę' :nie!:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mseptember

starość nie radość, nie jemu jednemu się w głowie pomieszało

chatiflatt

to nie jest tylko wina jego demencji starczej
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Tak sobie pomyślałam, że skoro MarYjan wzbudza aż tyle kontrowersji, to może celowo Go Producenci zostawią..? Na NotSoBigBrother oddano na Niego do chwili obecnej 1055 głosów na "nie" (dla porównania, KL-1254, KW-747, IS-237). Zaraz po Lenartowicz jest mocno dochodowy :he?:

Pudelek

Widzieliście dziurawe skarpety Mariana podczas ważenia? :los:

Tom Kruz

Dziurawych skarpetek nie widziałem, natomiast widziałem wczoraj, jak przez większą część programu od godz. 20 do 20.20 Pan Marian paradował w samych gatkach epatując telewidzów swoim nie pierwszej świeżości ciałem. Rozumiem brak kompleksów, luz, warunki domowe etc., ale ze względów estetycznych tego powinni zabronić !!!!

:zabek:

Pudelek

Pan Marian nadaje się tylko na godzinę 23 :zabek:

kris30l

Nie podoba mi sie jego stosunek do Adriana. Chce go pouczac matkowac jemu .Obraza go i parodiuje .Uwaza ze kazdy facet to ma byc macho .Nie rozumie nowych trendow a szczegolnie metroseksualizmu. Przeszkadza mu jak Adrian przeklnie od czasu do czasu.Za to nie prz4eszkadzaly mu przeklenstwa Joanny , bo ta dala mu sie dotykac .Jest zalosny i tyle .

chatiflatt

Bo Joanna dowartościowywała go, podnosiła nisko opuszczone ego.
Teraz jak jej nie ma, sam nieudolnie próbuje się dowartościowywać, grając supermana, macho i reżysera własnego spektaklu w jednym.

Podobało mi się jak określiła go Zosia: Trzy żony nie mogły z nim wytrzymać a ja muszę??? :hahaha:
Coś w tym jest. Skoro 3 kobiety pod rząd powiedziały DOŚĆ! to albo z niego ostra domina, albo niezły chwalipięta :D
Barbara Weston

Lenka186

Ciekawe co to sie wyjaśni z Marianem ... Czy opusci prohram ze wzgledu na zdrowie czy Twardy zostanie do końca ... ;)  

:hmm:

FK

MarYjana możecie podglądnąć w teledysku do piosenki Edyty Bartosiewicz i Krzysztofa Krawczyka "Trudno tak..."

kris30l

Dzisiaj Marian pojechal na badania .Ciekawe czy wroci ?

A na koniec programu prowadzacy powiedzial nie mielismy tu smierci na zywo ( to oczywiscie tyczylo sie Mariana ) Ale sie usmialem LOL

ixa86

żenujący żart.. jak zwykle

chatiflatt

że NIE mieliśmy śmierci na żywo, trudno - tak powiedział
Barbara Weston