Gwiazdy tańczą na lodzie 2

Zaczęty przez Pudelek, Śr, 14 Lis 2007, 13:39:33

Pudelek

Kożuchowska i Foremniak na lodzie?

Producenci show ,,Gwiazdy tańczą na lodzie" szukają już uczestników do kolejnej edycji programu, która ma ruszyć wiosną 2008 roku.

Lista ewentualnych kandydatów sięga już 250 osób, ale nikt nie ma wątpliwości kogo ludzie chcieliby oglądać najbardziej. Na czele, znajduje się Małgorzata Kożuchowska, Małgorzata Foremniak i Anna Przybylska. Podobno honorarium dla gwiazd tego pokroju, może sięgać nawet kilkunastu tysięcy złoty za odcinek.

Czy Ania i Małgosie, pokuszą się na taką stawkę i zdecydują się na mordercze treningi i udział w programie? Odpowiedź już na wiosnę!

ukaraj.pl

Maserak może zacząć się bać, że zostanie wymieniony na lepszy model na łyżwach.  :devil:

FK

Ciekawe, czy komisja będzie w tym samym składzie..?

Luxis

oby nie... Doda tam po prostu nie pasuje, ale znając "profesjonalną" ekipę TVP2 tak bedzie niestety

Kardines

Bez Dody to zasnąłbym po kilku minutach oglądania. Ci pozostali sędziowie wszystkich pozytywnie oceniają, żadnych zastrzeżeń, nawet  Saleta który ledwo jezdzi dostaje same pochwały... Jeśli ma byc 2 edycja to tylko z Dodą, a najlepiej gdyby wśród łyżwiarzy był Majdan :P

Rosa

To Doda zapewnia ogladalność i bez niej marnie widzę drugą edycję. Wiadomo że prawdziwych gwiazd to nie będzie więc musi chociaż być ktoś rozrywkowy w jury.

FK

Mam nadzieję, że Doduś nie pomyśli, że Saleta zrezygnował ze względu na Jej apel..?

Luxis

A Saleta zrezygnował, jak to?
Więc jednak ktoś ogląda ten program ;P

FK

Cytat: LuxisWięc jednak ktoś ogląda ten program :P
Jeśli o mnie chodzi, to odsyłam Cię do tematu GTnL1 - pisałam tam, że przełączam na TVP2 w momencie, kiedy Doda ocenia Saletę a Saleta Ją ripostuje. W związku z tym, że Saleta zrezygnował - nie ma na co patrzeć. Drugiej edycji nie będę oglądać. No chyba, że Doda znajdzie koleją ofiarę, która będzie potrafiła się Jej odszczekać - wtedy będę oglądać te komentarze i oceny. Nie "taniec" na lodzie.

Exile

FK, co ci sie nie podoba w 1. edycji? Program ciekawy, dobór gwiazd bardzo dobry, wszystko jest ok ;) Chyba Ci sie nieco w d** poprzewracało i za dużo wymagasz.

FK

Myślę Exile, że na temat mojej d***y nie powinieneś mieć za wiele do powiedzenia, bo nie miałeś (i mieć nie będziesz) przyjemności jej oglądania :devil:
Wyrażanie własnych opinii w kulturalnej formie, to idea istnienia tego Forum. Nie oglądam GTnL i oglądać nie zamierzam, bo mi się zwyczajnie NIE PODOBA formuła tego widowiska. Bez odbioru.

Exile

Odbiór. Skoro nie oglądałaś to nie masz prawa oceniać, że program jest słaby. Ja nigdy nie oglądałem "Amazonek" więc nie wypowiadałem się w tamtym temacie. Powinnaś zrobić podobnie.

FK

Cytat: ExileSkoro nie oglądałaś to nie masz prawa oceniać, że program jest słaby
Przeciwnie, mam prawo oceniać wszystko, na co mam ochotę - to się nazywa 'wolność słowa'.
I na marginesie: poniższe słowa oceniają jedynie formułę programu a nie jego jakość  :plask:
Cytat: FKoglądać nie zamierzam, bo mi się zwyczajnie NIE PODOBA formuła tego widowiska

joker

Druga edycja 'Gwiazdy tańczą na lodzie' od marca
2007-12-05

Po sukcesie komercyjnym formatu "Gwiazdy tańczą na lodzie", TVP2 zdecydowała się na kontynuację programu. Poznajemy nazwiska pierwszych uczestników.

Na początku marca ruszy druga seria popularnego show Dwójki "Gwiazdy tańczą na lodzie" - dowiedział się portal Wirtualnemedia.pl.

- Jestem bardzo zadowolony z pierwszej serii. Wyniki mówią same za siebie. "Gwiazdy tańczą na lodzie" to hit Dwójki i najpopularniejszy obok "Tańca z gwiazdami" program rozrywkowy na polskim rynku telewizyjnym - mówi nam Jarosław Burdek, zastępca dyrektora ds. audycji rozrywkowych i widowisk artystycznych TVP2.

Burdek podkreśla, że pierwsza seria programu, którą ogląda średnio ponad 4 mln widzów, ma większą widownię niż pierwsza seria show TVN, który śledziło średnio 3,4 mln osób. Decyzja o realizacji programu "Gwiazdy tańczą na lodzie" była reakcją TVP na ogromną popularność tanecznego formatu TVN.

- Udało nam się zainwestować w bardzo perspektywiczny format - podkreśla Burdek. Tak więc możemy się spodziewać, że Dwójka nie zrezygnuje z niego tak łatwo.

Jak dowiedzieliśmy się program nadawany będzie w tym samym paśmie co dotychczas, czyli w piątki po godz. 20. Prawdopodobnie nie ulegnie zmianie też dotychczasowe jury z Dodą na czele. Jak podaje Jarosław Burdek również formuła programu drastycznie się nie zmieni.

- Co nie oznacza, że nie planujemy zaskakiwać - mówi.

Jeżeli chodzi o kwestię pierwszoplanową, a mianowicie dobór gwiazd, Dwójka nic na ten temat nie mówi: - Kompletowanie gwiazd zaczniemy po zakończeniu negocjacji z producentem firmą Rochstar. Z nieoficjalnych informacji wynika, że wśród gwiazd w drugiej edycji możemy zobaczyć m.in. Mariusza Pudzianowskiego.

TVP musi się śpieszyć z podejmowaniem decyzje, ponieważ przygotowanie wymaga kilkumiesięcznych treningów, co oznacza, że gwiazdy na lód musiałyby wejść najpóźniej z początkiem stycznia. Ten termin potwierdza też Burdek.

Tymczasem Dwójka przygotowuje się do specjalnego wydanie programu, który pokaże jako "Świąteczna Gala na Lodzie". W programie wszyscy dotychczasowi uczestnicy tańczyć będą przy akompaniamencie kolęd. "Świąteczna Gala na Lodzie" pojawi się w TVP2 w piątek 14 grudnia o 20.05, czyli tydzień po finale pierwszej edycji, gdzie rywalizują Olga Borys ze Sławkiem Borowieckim oraz Rafał Mroczek z Anetą Kowalską.

wirtualnemedia.pl

Exile

Podczas tej "pseudo-świątecznej" gali (o sprawach religijnych nie tutaj...) miały zostać ujawnione nazwiska gwiazd i "gwiazd" 2. edycji. Ktoś oglądał i zna obsadę?

podmark

Ja widziałem przez jakieś pół godziny i ani jedno nazwisko nie padło. Ale motyw drugiej edycji przewinął się - kazali wysyłać smsy, kogo widzowie chcieliby zobaczyć w następnym sezonie.