Tydzień 11 - Ty decydujesz (głosy na TAK)

Zaczęty przez Pudelek, Śr, 14 Lis 2007, 21:19:24

Kto powinien POZOSTAĆ w Domu?

Izabella Szubarga
16 (50%)
Katarzyna Lenartowicz
8 (25%)
Katarzyna Wiśniewska
0 (0%)
Marian Szczepaniak
8 (25%)

Głosów w sumie: 17

Głosowanie skończone: Nd, 18 Lis 2007, 22:19:24

Jason

trudny wybór, bo jak dla mnie to wszyscy mogliby wyleciec, cała 4. Nareszcie sie nie mam o co martwic w niedziele. Ale pozostac powinna Iza, jej by mi z tej 4 najbardziej brakowalo, potem Mariana no a na końcu Wiśnia i Lenartowicz. Szkoda, ze nie sa nominowane te 2 ostatnie. Nie moge sie doczekac jak zobacze jak jedna żegna sie z drugą. Bezcenne

FK

Rzeczywiście - nie ma z czego/kogo wybierać... Postawiłam na Izę.

Pudelek

Z tego całego towarzystwa niech zostanie już Iza.

Rosa

Zdecydowanie K Lenartowicz.
Reszta jest mi na tyle obojetna że nie obchodzi mnie ich obecność w programie. KL wnosi do programu najwięcej.

chatiflatt

zdecydowanie Iza - najbardziej dojrzała
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Sprawa rzeczywiście dość ciężka ale też i jakby obojętna. Ale wybierając no to...niech zostanie sobie jeszcze Marian na jakiś tydzień bądź dwa. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Don

Iza. Marian niech lepiej wróci do Milanówka - nie chciałbym oglądać zawału serducha na ekranie tv ...

Luxis

hehe, faktycznie, jak dla mnie też bardzo trudny wybór, jednak postawiłem na osobę którą z tego towarzystwa najbardziej lubie, mianowicie Iza

Jack-Dragon

Jak narazie z tej całej czwórki to podoba mi się Iza .

Goku

Iza - Jedyna z tej czwórki, która aż tak mnie nie denerwuje(chociaż nie mogę powiedzieć, że ją lubię)

skaty

Iza bo Marian mnie juz denerwuje a Kasiek nie lubiłam od początku

oli1289

Kasia Lenartowicz - ponieważ lubię ją od samego początku i najwięcej wnosi do domu z tej czwórki :):)

Jack-Dragon

Jasne chyba najbardziej szydercze uśmieszki :gwizd: .

Tom Kruz

Mam świadomość, że Kasia L. ma okropny charakter i potrafi być wulgarna, a mimo to chciałbym, aby właśnie ona z tej czwórki pozostała w programie. Może dlatego, że jako jedna z nielicznych w domu nie kompromituje sie podczas quizów, a może to jakaś moja perwersja hehe  :los:? Nie mam pojęcia  :zabek: