You Can Dance - Po prostu tańcz!

Zaczęty przez lol, Cz, 21 Cze 2007, 14:41:27

Luxis

W końcu po raz pierwszy nie odpadła para... Mi też zrobiło się przykro jak odpadła Maria oraz Piotr, ale niestety ktoś musiał.
Jestem przekonany, że w finale z dziewczyn będzie Ania albo Natalia (Diana jest dobra w stylu Jacksona, a to już mi się znudziło, pomimo sympatii do niej), tylko obawiam się, że ma większe popracie od Ani i to Ania odpadnie teraz :/ oby nie...
a z facetów w finale będzie albo Roofi albo Maciek, ale chyba Roofi. Tito jest dobry w tym co robi, był moim faworytem na początku, ale teraz są mocniejsi i wg. mnie jest w tym gronie po prostu najsłabszy...
Poza tym też sądzę, że Natalia nie jest najładniejsza, ale to nie jest program o miss'kach tylko o tańcu, a w tym najlepsze są Ania i Natalia, oby dwie są bardzo dobre i wszechstronne i powinna Ania wygrać. Z facetów już pisałem.
Ogólnie choreografowie są świetni, fajnie że są też z zagranicy, zajebiście się ogląda ten program bez zbędnego gadania, jury spox, studio i realizacja, wszystko najlepsze jak zwykle w przypadku TVN'u ;) tylko za późno leci, mam nadzieję, że zapowiadana 2 edycja będzie tak o 20.  :aniolek:
P.S.Powinni wydać CD albo nawet DVD z muzyką z YCD, jest tak świetnie dobrana, naprawdę wielki SZACUN :D hehe

A to na pamiątkę, hehe ;) :

wookash94

Ja tez czekam na DVD, ale z wszystkimi odcinkami. Zapomnialem dodac ze poprostu uwielbiam ten program i uzaleznilem sie od niego. Nie wyobrazam sobie tego programu bez Marii. Mam nadzieje ze zwyciezy Roofi.

Pozdro dla fanow YCD!

chatiflatt

CD z muzyką tak, ale po co DVD z odcinkami, skoro na wiosnę będzie YCD2?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

wookash94

Cos czuje ze Diana nie bedzie w stanie sie obronic po raz kolejny. Natalia miala dobra pozycje, bo po raz pierwszy tanczyla solo. Wszyscy fani czekali na nia dlatego miala wiecej glosow niz Diana. Diana zawsze tanczy to samo, wiec niektorych to przynudza. Mysle ze gdyby Diana zatanczylaby swoja pierwsza solowke w 10 odcnku mialaby wiecej glosow niz Natalia, bo wtedy wszystkich by to zaskoczylo. To samo dotyczy sie Marii.

Luxis

Oby Diana wyleciała, bo już mi się znudziła, i Natalia oraz Ania są od niej lepsze -bardziej "uniwersalne".
Ja też uwielbiam ten program :D
Właściwie po co DVD, skoro z eMula mam już wszystkie dotychczasowe odcinki w dobrej jakości :) super, hehe

Goku

Cytat: wookash94Cos czuje ze Diana nie bedzie w stanie sie obronic po raz kolejny. Natalia miala dobra pozycje, bo po raz pierwszy tanczyla solo. Wszyscy fani czekali na nia dlatego miala wiecej glosow niz Diana. Diana zawsze tanczy to samo, wiec niektorych to przynudza. Mysle ze gdyby Diana zatanczylaby swoja pierwsza solowke w 10 odcnku mialaby wiecej glosow niz Natalia, bo wtedy wszystkich by to zaskoczylo. To samo dotyczy sie Marii.

Ja wolę oglądać Dianę tańczącą 5000 razy to samo niż Natalię tańczącą kilka razy a za każdym razem coś innego! Ona jest tragiczna! Takie tancerki oprócz tego, że umieją tańczyć powinny też ładnie wyglądać. Z taką twarzą Natalia daleko nie zajdzie i szczerze jej życzę, by nie wygrała tego programu bo jak pojedzie na Broadway to się tylko biedaczka ośmieszy...

ixa86

Goku nie bądź żałosny ciekawe jak Ty wyglądasz, żeby ją tak oceniać. To, że nie wygląda jak super modelka nie znaczy, że nie ma wygrac tego programu. to jest program o TAŃCZENIU  a to robi genialnie :plask:

wookash94

Ja też nie cierpie Natalii, ale to nie jest program "Miss YCD". Nie moge powiedziec ze Natalia tańczy brzydko. Natalia i Maria maja/mialy problem. W przypadku Marii charakter, w Natalii wyglad. I to moze zdecydowac ze Natalia nie wygra.

W 10 odcinku zauwazylem ze panie dziela sie na dwie grupy:
Maria i Diana - bardzo plynnie tancza
Natalia i Anna - one tancza bardziej sztywniej, na starcie 10 odcinka, kiedy wszystkie tanczylu do piosenki " Please don't stop the music" Natalia i Anna byly sztywne. Dlatego zmieniam zdanie z Ani na Diane. Z mezczyzn nadal Roofi.

P.S. - dodam ze fryzura Natalii w 10 odcinku byla beznadziejna :D( chodzi o rulonik na glowie )

FK

Cytat: WirtualneMediaFinałowy odcinek pierwszej edycji programu TVN "You Can Dance - Po prostu tańcz!" nie zostanie pokazany w środę 28 listopada. Stacja zdecydowała się bowiem nadać go w niedzielę 2 grudnia o godz. 20.00, czyli w miejscu, gdzie obecnie emitowana jest szósta edycja "Tańca z gwiazdami" (program kończy się 25 listopada).

W finale "You Can Dance - Po prostu tańcz!" weźmie udział trzech tancerzy, ponieważ w odcinku półfinałowym (planowanym na 21 listopada), odpadnie tylko jedna osoba (dotychczas w każdym wydaniu eliminowano po dwie). Zwycięzcę, który otrzyma stypendium na Broadwayu, wybiorą w głosowaniu widzowie.

Aby zachęcić telewidzów do poparcia, wszyscy trzej finaliści zorganizują w swoich miastach specjalne "sztaby wyborcze". Przez okres półtora tygodnia przed finałem będą w nich występować i przekonywać do głosowania na siebie.

Finałowy odcinek nadany 2 grudnia br. nie będzie jednak końcem tanecznych emocji. Jak już informowaliśmy, kolejna seria "You Can Dance - Po prostu tańcz!" planowana jest wiosną. Castingi do programu rozpoczną się prawdopodobnie w styczniu.

W środę 28 listopada o 21.30 w miejsce tanecznego widowiska TVN wyemituje amerykański film fabularny "Ostatni skaut".

FK

Qrczę - Natalii szkoda...
Dianę uratowały łzy a Annę nazwisko :kreci:

ixa86

No właśnie ... wizyta brata na treningu zrobiła swoje... :nie!:  a Natali mi szkoda i chyba większość ludzi w studio była w szoku

Tom Kruz

Zgadzam się, że szkoda Natalii, bo jest fenomenalna, ale ja jestem zadowolony z dzisiejszych wyników.
Nie zgadzam się z diagnozą eFKi, zwłaszcza jeśli chodzi o powód, dla którego została Anka. Diana od dłuższego czasu jest ewidentnie ulubienicą widzów i to się przekłada na smsy, niezależnie od tego jak wychodzą jej poszczególne tańce i czy płacze, czy też nie. Dla mnie jest faworytką całego programu, mimo, że nie jest tak wszechstronna, jak kilka innych dziewczyn.
Anki nie uratowało nazwisko, ale - obok umiejętności - raczej uroda, a tej - o czym wielokrotnie pisaliśmy - Natalii zwyczajnie brakuje.
O facetach nie chce mi się pisać, bo ich rywalizacja od początku odbywa się w cieniu rywalizacji pań. Dobrze, że został Gleba.

P.S. Gdyby połączyć w jednej osobie umiejętności Natalii oraz urodę i sexapil Agaty wyszłaby - jak dla mnie - tancerka idealna  :P

chatiflatt

Natalia zatańczyła najlepiej, w solówce najpiękniej, do tego świetnie dobrała piosenkę do solówki. Szacun Natalio.

Jutro wszystkie pudelki.pl będą się dławić po prostu łzami Rusin. Do tej pory stylizowały ją na zimną wredną opryskliwą 'sukę' - a tutaj niespodzianka. Chyba że wyreżyserowana niespodzianka to była, niczego nie można wykluczyć. Bo czy ona, dojrzała kobieta, mogłaby się aż tak zakumplować z młodymi ludźmi? Jak myślicie?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Cytat: Tom KruzAnki nie uratowało nazwisko, ale - obok umiejętności - raczej uroda
No to mamy zupełnie inne pojęcie piękna... O umiejętnościach nie dyskutuję - dla mnie każdy tutaj był fenomenalny.
O Bosaku napisałam celowo: ma On swoją liczbę Fanów, która przełożyła się tym razem na głosy dla Anny.
Cytat: Tom KruzDiana od dłuższego czasu jest ewidentnie ulubienicą widzów i to się przekłada na smsy, niezależnie od tego jak wychodzą jej poszczególne tańce i czy płacze, czy też nie.
Pisząc o Jej łzach miałam bardziej na myśli Piróga - przez swoje surowe oceny nie jest lubiany przez widzów szczególnie wtedy, gdy o ich ulubienicy mówi "tandeta". Przypomina mi się tutaj duet Saleta - Doda: widzowie chyba bardziej głosują przeciwko Dodzie niż za Saletą (...)

Reality Omega

FK przez Ciebie przemawia albo jakaś zazdrość, albo typowa polska mentalność że jak ma w rodzinie kogoś "sławnego" to dzięki niemu wszystko osiąga. Anka pokazując brata więcej straciła niż zyskała bo właśnie teraz większość osób gada że to dzięki niemu zaszła tak daleko, bo ma wtyki itp. dla mnie to totalna bzdura i głupie gadanie. Dziewczyna sama zdobywała popularność przez tyle odcinków, swoim TAŃCEM i praktycznie nikt się nie zastanawiał jak kto ma na nazwisko. Sam wysłałem na nią SMSa bo od paru odcinków tańczy najlepiej w parze i na to zasługuje żeby być w finale. Program powinien wygrać Maciek bo właśnie obok Anki jest w tej chwili najlepszym tancerzem.