Tydzień 11 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Pudelek, Śr, 14 Lis 2007, 21:15:08

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom?

Izabella Szubarga
3 (8.1%)
Katarzyna Lenartowicz
8 (21.6%)
Katarzyna Wiśniewska
16 (43.2%)
Marian Szczepaniak
10 (27%)

Głosów w sumie: 19

Głosowanie skończone: Nd, 18 Lis 2007, 22:15:08

FK

Pudelek

Nie wchodzi. Poprawiam już to trzeci raz! :los:

O już. Nie upiecze się mu.

Jason

Lenartowicz w końcu do domu!!! jakże bym tego chciał... ale wydaje mi sie, że producenci wyrzucą Wiśnię bo ona juz nic nie wnosi do programu a kasy z smsów z niej nie ma.

FK

A mnie się wydaje, że wyrzucą MarYjana. Chociaż chciałabym, aby wyleciała Kaśka L.

Pudelek

Wyleci albo Marian albo Kaśka W.
Jak dla mnie mogliby wylecieć wszyscy.

Rosa

Marian, ba bye  :disappointed:
Twój czas w domu WB dobiegl końca.

chatiflatt

Wiśniewska OUT

'garbatość' kręgosłupa nie leczy sie w Domu Wielkiego Brata  xD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

slawek

Kasia L. do domu!! Erotomana ocalą wszystkie wielbicielki  :los:
Sławek

Toni

Według mnie być może że dom opuści Marian,bądź Kasia W. Ja powiedziałbym OUT w końcu Katarzynie L! :boks:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Jack-Dragon

Moim zdaniem powina odpaść Kasia W.
Bardzo jestem ciekaw miny Katarzyny L jak wyjdzie z domu WB Kasia W, i kto z nią będzie chdzic na papieroska  :hmm: .

ZupaOgórkowa

Widzę, że widzowie chcą wyjścia Kaśki W... W takim razie liczę na producentów i mam nadzieję, że będzie to Marian.

Goku

Ja mam nadzieję, że wyleci Kasia W.! Oprócz tego, że nic nie wnosi do programu, to denerwuje mnie nawet bardziej niż Kasia L.

oli1289

Marian - za całokształt , on tylko gada o seksie i poucza innych, nie podoba mi się to i to jemu mówimy pa,pa,pa

Toni

Rozumie,że każdy człowiek ma czasem słabsze dni. W domu Wielkiego Brata normalną dla mnie sprawą jest to,że takie słabsze dni ma się częściej niż "w normalnym życiu" na zewnątrz. Zmierzam do tego,że Marian ma ostatnio same słabsze dni co nie fajnie się ogląda. Jego wczorjasze zachowanie w stosunku do Adriana było bardzo nie w porządku. Stąd chciałbym żeby to on opuścił dom,bo nie ciekawie się patrzy mi na jego zachowanie. Jak zdzierżyłem oglądać Kasie L czy Ize przez ponad 2,5 miesiaca to zdzierżę jeszcze ten ostatni miesiąc gdyby były w domu do samego końca (bez wygrania programu oczywiście  :zabek: ) bądź gdy miały opuścić dom na krótko przed finałem. Tak więc Marian OUT!
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!