Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

chatiflatt

Cytat: FKHalo, ale jaki powód może mieć dżentelmen, by nie zareagować na obraźliwe epitety w kierunku kobiety?!
taką by nie dostać nominacji. Lepiej być przyjacielem obydwu stron, niżeli wrogiem jednego z obozów - bez względu na metody posługiwania.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

qrcze, Marco po wyjściu z Domu może się zdziwić że ma aż tylu przyjaciół :kreci:
co się dobrze z kimś pobawi na imprezzce, potańczy, popije - to już ten ktoś zostaje jego przyjacielem. I do tego znają jego gusta...
Git, normalnie git..!
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

gulczas

Cytat: FKHalo, ale jaki powód może mieć dżentelmen, by nie zareagować na obraźliwe epitety w kierunku kobiety?!

Tym bardziej że pcha się tej kobiecie pod kołdrę :D .Powinien  co najmniej dać Kaśce L. do zrozumienia że nie akceptuje takiego zachowanie z jej strony.

FK

Powinien był wielokrotnie zareagować na podobne sytuacje... Ale:
Cytat: chatiflattLepiej być przyjacielem obydwu stron, niżeli wrogiem jednego z obozów

Luxis

Jakieś mam dziwne nieokreślone wrażenie (nie wiem jak sie z tym ustosunkować) co do Marco od tej wizyty w pokoju zwierzeń i rozmowie z Marco i Lucą (wogóle oby dwoje jesteście z BARu, znaliście się przed BARem?) i jakies mam takie mieszane myśli - ale nie wiem dlaczego... hmmm
P.S.Marco  czemu nam nie powiedziałeś, że będziesz na wizji? ;)

marco

Cytat: LuxisJakieś mam dziwne nieokreślone wrażenie ... (wogóle oby dwoje jesteście z BARu, znaliście się przed BARem?) ... P.S.Marco czemu nam nie powiedziałeś, że będziesz na wizji?
co masz na mysli z tymi wrażeniami? :-) proszę nie wymyślać nie wiadomo co! :-) tam byłem dlatego że się znamy, nie ma żadnego kombinowania. Luca poznałem w BARze. A nic nie mówiłem bo nie wiem komu by to interesowało... a było wszystko zimprowizowane, nic pewnego, nic przygotowanego.

Lenka186

witam tym razem wypowiem sie na temat Marco  Cammi. Jak dla mnie to ten uczestnik coraz bardziej traci u mnie w oczach.. :] do tej pory uwazalam go za madrego, i dobrego faceta. Ale przeliczylam sie po tym jak powiedzial ze chce wykorzystac Jolantę. Chce sie z nia przespac i pozniej miec ja gdzies... [po programie].. ale co tu sie dziwic ... Faceci rozwijaja sie do 8 roku zycia a pozniej tylko rosną .. :D oczywiscie są wyjątki :P !!! Pozdro dla tych wyjątkow ;P

Luxis

Cytat: Lenka186Faceci rozwijaja sie do 8 roku zycia a pozniej tylko rosną ..
Helloł! Czyżbyś była feministką?? Jakiś głupi ten żarcik...
Poza tym kiedy Marco powiedział, że chce ją wykorzystać?
Jak dla mnie on jest właśnie lepszy dlatego, że coraz bardziej zdaje sobie z tego sprawę, że Jola jest lekko mówiąc "inna" i zdeczko gupkowata... heh

Lenka186

hmm nie jestem feministka i sie nie zanosi zebym miala nia byc.;] Niestety ale taka jest smutna prawka czy tego chcesz czy nie :) a co do marco toon powiedzial ze sie jolanta bawi. hmm zreszta widac ze ma ochote na sex z Jolanta i Yo-asia. mam nadzieje ze Jolanta sie nie skusi... bo bardzo straci w moich oczach. bo jak sam marco powiedzial to oleje jolante po programie. wiec po co jej to?

chatiflatt

Nie myślałem Lenka że się z Tobą kiedyś zgodze ale zgadzam się - Marco to typ faceta: wykorzystać  porzucić i szukać dalej.

A jak ktoś mi napiszę, że nie znam Marco i nie mam prawa tak pisać - owszem, mam prawo, takie rzeczy się widzi.
Barbara Weston

Luxis

Coś mi się wydaje, że Marco faktycznie taki jest... co nie zmienia faktu, że go lubie ;P

Jason

wkurza mnie, ze tyle lat w Polsce jest i w programie tyle już jest i tyle razy mu zwracali uwagę a on nadal mówi 'uczestniki' zamiast uczestnicy albo 'przyjechałem do niej...' zamiast przyszedłem... Nie cierpię jak ktoś kaleczy nasz język.

marco

co to znaczy wykorzystać? czy on ma dziewczynę na zewnątrz i zdradzi ją w programie? nie. czy on obiecywał miłość dla Joli? nie. czy on kłamał w jakiejś sytuacji? mowi wprost że chce się bawić i tyle, bo nie ma obowiązków wobec nikomu. To nie jest wykorzestaniem, taka moja opinia. Chyba na zwnątrz może inaczej wyglądać, ale jeśli do tej pory nie dostał żadnej nominacji od nikogo (oprócz od kogoś kto go nominował bo i tak nic mu nie grozi...) to coś znaczy.

JASON, gratulujem czi zza tollerancją, dobzie ze nie urudziłaś sien sześdzesiąć lata temó...

Luxis

Cytat: Jasonwkurza mnie, ze tyle lat w Polsce jest i w programie tyle już jest i tyle razy mu zwracali uwagę a on nadal mówi 'uczestniki' zamiast uczestnicy albo 'przyjechałem do niej...' zamiast przyszedłem... Nie cierpię jak ktoś kaleczy nasz język.
yyyy, nie wiem co na ten temat napisać, jest to takie śmieszne, to co piszesz... on robi to bardzo zabawnie i mnie to bawi, znam duzo osób z zagranicy które starają się mówić w naszym języku, a cały czas im to śmiesznie wychodzi :) to jest zabawne, człowieku...
nie cierpisz jak ktoś kaleczy nasz język? to oglądaj TRWAM, słuchaj radia Maryja, tam nie ma ani przkeleńst, ani kaleczenia, ani niczego "złego" (żart :P ) hehe
na jakim świecie Ty żyjesz.. trochę cywilizacji

slawek

Według mnie Marco powinien wygrać ten program, bo jak na dzień dzisiejszy nie ma tam nikogo kto by na to zasługiwał, no może jeszcze Marian i Zosia :)
Sławek