Błędne numery telefonów

Zaczęty przez gulczas, So, 10 Lis 2007, 09:54:48

gulczas

Zwróćcie uwagę na numery telefonów na "tak" i na "nie".Sytuacja miała miejsce w czwartek.W piątek już poprawili. :D

FK

A faktycznie który z numerow jest na "tak", a który na "nie"..? Ciekawe, jak długo podawano taką opcję  :hmm:

mseptember

całe szczęście to co widać dotyczy wszystkich, a nie jednej osoby, ale i tak może zafałszować wyniki. Z drugiej strony - skoro i tak podobno są fałszowane, to co za różnica :D.

gulczas

Na tak jest numer 7231.Na nie 7232.Nie chodzi mi już nawet o to czy to będzie miało wpływ na wyniki bo zapewne nie będzie miało, gdyż i tak zrobią z nimi co chcą.Chodzi mi o "profesjonalizm" tych ludzi.

Ciekawy post znalazłem na innym forum:

To oczywiście nie musi być prawda.W końcu każdy może napisać co mu ślina na klawiaturę przyniesie. :D

Te zdjęcie z pomyłką wysłałem na notsobb.Napisali o tym :  
LINK

FK

Podejrzewając manipulacje przy głosowaniu sms'owym, wcale mnie gulczas nie zdziwił Twój news. I zakładając, że faktycznie tak się dzieje nie ma mowy, by dziś wypadła Kaśka L. lub Jolka  :kreci:

chatiflatt

wiec co, qwa, wypadnie Izabella, najbardziej wartościowa osoba w tym programie tylko dlatego, że jest najmniej dochodowa???  :?!:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

No przecież o dochodowość właśnie tu chodzi.
Ale Izę w słowa ubrałeś doskonale  :bravo:

Exile

Cytat: chatiflattwypadnie Izabella, najbardziej wartościowa osoba w tym programie tylko dlatego, że jest najmniej dochodowa???

DOKŁADNIE! O to chodzi przecież w tym show!

Luxis

oby nie... :/ a to co zapodał Gulczas wydaje mi się mało prawdziwe, bo osoba, która pracuje w takiej firmie by nie pisała na końcu Pozdro, tylko np. Pozdrawiam, to jakiś nastolatek pisał :devilk: bez tego Pozdro to post całkiem przekonywujący...

Toni

Wracając do pomyłki z numerami to cały czwartek to miało miejsce. :plask: W piątek numery były już poprawne. :zabek: oj no przecież może się zdarzyć nawet i coś takiego  :P
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

arturxd

To nie błędny numer a błędny zapis

Toni

Faktycznie numery są prawidłowe. Ale chyba każdy się już przyzwyczaił że wysyła się inicjały więc MS :zabek: ale fakt,czyżby pomyłka? czy podpucha?
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

FK

Podobna sytuacja miała miejsce wtedy, gdy nominowana była Magda Czmuda. Natomiast zwróćcie uwagę, że na górze, po prawej stronie każdego nazwiska jest napis: WYSYŁAJ INICJAŁY. Więc to zapewne zwykła pomyłka.

Jason

no dzis Klawiter zapowiadal, ze na Mariana trzeba wysylac tresc "Marian" a na Mariusza tresc "Mariusz" a na str głownej jest napisane 'wysylaj inicjaly' a pod spodem dla Mariana: MarianS a dla Mariusza: MS. Teraz to na serio nie wiadomo jak glosowac skoro inicjaly maja takie same, prowadzacy zapowiada zeby wysylac ich imiona a strona glowna tak miesza ze juz kompletnie nie wiemy co i jak. Dobrze, ze ja i tak nie glosuje :D  Ponadto ramka z numerami Mariusza ma inny kolor.

FK

Cytat: www.bb4.tivi.plUWAGA! SPROSTOWANIE!!! 2007-11-30 10:48

MARIUSZ, a nie MS!!!

Z przyczyn technicznych banner z informacją jak głosować za/przeciw Czaczy zawiera mylną informację. Prawidłowa treść SMS-u na zieloną lub czerwoną linię to MARIUSZ, a nie MS!
Wielki Brat serdecznie przeprasza za tę omyłkę. Wkrótce na stronie pojawi się prawidłowy banner!!!

No to szybko zadziałał Wielki Brat - sprostowanie 2 dni po nominacjach i 2 dni przed Ringiem (...)