Tydzień 11 - Nominacje #11

Zaczęty przez FK, Pn, 12 Lis 2007, 10:54:10

Kto zostanie nominowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Adrian Nadolski
0 (0%)
Izabella Szubarga
10 (18.5%)
Jolanta Rutowicz
9 (16.7%)
Katarzyna Lenartowicz
7 (13%)
Katarzyna Wiśniewska
8 (14.8%)
Marco Cammi
6 (11.1%)
Marian Szczepaniak
7 (13%)
Mariusz Shulz
2 (3.7%)
Zofia Petka
5 (9.3%)

Głosów w sumie: 14

Głosowanie skończone: Śr, 14 Lis 2007, 19:54:10

FK

Oto miejsce na Wasze spekulacje! Kto zostanie wytypowany do opuszczenia Domu Wielkiego Brata? I czy podjęte przez mieszkańców decyzje okażą się słuszne?

Jedenaste nominacje już w środę o 20:00!

Zapraszam do postowania  

(Uwaga! W powyższej ankiecie można wskazać DWIE osoby, które Waszym zdaniem zostaną nominowane!)

Rosa

Zagłosowałem na Marco i Mariana. Nie dlatego żebym uważał że będą oni nominowani ale CHCIAŁBYM tego :) :zabek:

FK

Chciałam zagłosować identycznie, ale pomyślalam sobie, że mam dość niektórych bab w programie i wybrałam obie "katarzynki".

yago1979

Marco Cammi
Katarzyna Lenartowicz

chatiflatt

Czacza i Lenartowicz - Lenartowicz jak zwykle, Czacza bo kobiety rządzą w tym Domu [a Czacza sie czasem sprzeciwia]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Moje dwa głosy to Katarzyna Lenartowicz oraz Izabela. Powód? Obie osoby są fałszywe. Tak jak powiedział Kasia Wiśniewska w  pokoju zwierzeń co do Izy. Mówi na jednych,mówi na drugich,a z wszystkimi rozmawia,rzekomo lubi itp...??? Kasia L-proste i bez zmian. Fałszywa na maxa. Tu się wiesza Joli na ramionach ciesząc się że zostaje? Rozumie zmienność bo kobieta ale ona za 3 kobiety jest zmienna! A co do nominacji które odbędą się w środę to sądzę że na liście znajdzie się Izabela,Kasia W i sądze że Kasia Wiśniewska też może być nominowana z jednym z panów. Mariusz?
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Tkk_Bolly

Widze, że sporo osób tu głosuje odpowiadając na pytanie kto chcilbys aby byl nominowany?
Ale nie na tym rzecz polega :plask:  Wytypowałem niestety moje faworytki Jolę i Izę , mam nadzieję , że kogoś tylko producenci dokopcują np Wiśniewską

FK

Cytat: Tkk_Bollykto chcilbys aby byl nominowany?
Ale nie na tym rzecz polega
Nie: kto chciałabyś, aby był nominowany, ale kto Twoim zdaniem będzie nominowany. Od początku BB 4.1 treść postu o nominacjach jest taka sama a Ty orientujesz się na 35 dni przed końcem programu?? :plask:

skaty

Myślę, że nominowana będzie na 100% Jola i ... może Iza

Luxis

Zagłosowałem na Jole i Kasie W. Jeśli tak będzie to Kasia W odpadnie na pewno...

Toni

Po obejrzanym wczorajszym odcinku o godz 20:00 myślę sobie Iza i Kasia L OUT!! Lizodupy oby dwie. Przy czym największą jest Izabela. Kasia L to fałszywa na maxa dziewucha. Kasia W też nie jest święta (z kim się zadajesz takim się stajesz) i mam jej także dość. Tak więc reasumując IZABELA i KASIA L nominowane i jedna z nich w końcu OUT!

Lenka186

Hmm ja oddalam glos na Izabele i Na Yo-lante ;]  (biorac pod uwage ze Yo-lanta nie bedzie automatycznie nominowana znowu)

Don

Jolka ! Zgiń, przepadnij nocna zmoro ! + Zosia ... już nic z niej nie będzie.

Goku

Kurcze zapomniałem i nie zagłosowałem... Zagłosowałbym na Lenartowicz i jej klona.

Toni

Wyniki nominacji bardzo mi się podobają. Są ciekawe. Cieszę się,że Jola odpocznie sobie w tym tygodniu. Mam też nadzieję,że nic do niedzieli nie przeskrobie i będzie także wolna od automatycznej nominacji. :zabek: