Tydzień 10 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Lis 2007, 19:28:21

Tom Kruz

Chatiflacie nie przesadzaj. Osobiście nie miałbym nic przeciwko takiej opiece pielęgniarskiej, jaką mu zapewniono :zabek:

FK

Myślę, że On sam z siebie zrobił męczennika!

chatiflatt

Tomie Kruzie, zastrzyk w genitalia to już sado-maso!
ale o gustach się nie dyskutuje.. ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflattTomie Kruzie, zastrzyk w genitalia to już sado-maso!

Auuuuć ! Wygląda na to, że coś przeoczyłem ......... ;)
To pewnie teraz Marco dostanie zakaz uprawiania seksu do Bożego Narodzenia. Marco trzymaj się  :zabek:

chatiflatt

Marco powiedział na lajfie że ten program to zabawa..
Ja już rozumiem! On dla żartów i dla zabawy zrobił z siebie ofiarę losu  xD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Ale miał pecha bo jeśli to zdarzenie będa przypominali to straci szanse na zwycięstwo :). Nie warto robic z siebie ofiary losu tylko po to aby pozbyć się Jolki.  :ubaw: szczególnie że mu to nie wyszło.
Zgaduję że gdyby Jolka odpadła to Marco polałyby się krokodyle łzy. :devil:

Toni

A zapowiadał sie taki fajny,miły tydzień a tu proszę. Ta sytuacja zaburzyła to jak w domu miało być fajnie w tym tygodniu,biorąc pod uwagę mega fajne zadanie tygodniowe.Było miło ale niemalże nawet nie do środku tygodnia. :zabek:  Ale to już jest standard że w każdym tygodniu jakieś nie miłe,"nieciekawe" wydarzenie ma miejsce. Aż jestem ciekaw co będzie się działo w ostatnich 35ciu dniach tej edycji. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Showmag

Joanna Chmielewska wyeliminowana
Opublikowano: 2007/11/11 22:55

Dziś, po 29 dniach pobytu, decyzją telewidzów Dom Wielkiego Brata musiała opuścić 22-letnia Joanna Chmielewska.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia nominowani byli Joanna Chmielewska (6 głosów), a także Izabella Szubarga i Katarzyna Lenartowicz (po 4 głosy). Z kolei po raz kolejny karna nominacja dotknęła Jolę Rutowicz. Cała czwórka została poddana osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik. Dziś ogłoszono decyzję telewidzów: Dom Wielkiego Brata musiała opuścić Joanna Chmielewska.

Szczegóły nominacji i wyniki głosowania widzów dostępne są tutaj.