Tydzień 10 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Rosa, Śr, 07 Lis 2007, 21:59:39

Kto powinien OPUŚCIĆ dom WB?

Izabella Szubarga
5 (13.5%)
Joanna Chmielewska
19 (51.4%)
Jolanta Rutowicz
3 (8.1%)
Katarzyna Lenartowicz
10 (27%)

Głosów w sumie: 20

Głosowanie skończone: Pn, 12 Lis 2007, 21:59:39

Rosa

Goku

Moim zdaniem Joanna... Jej chamstwo przekracza wszystkie granice. Nie chcę jej dłużej oglądać...

Kazuki

Na wyjście Lenartowicz nie ma co liczyć... więc Joanna

Pudelek

Katarzyna Lenartowicz, którą nie lubię od samego początku.

FK

Aśka - jest tak pewna siebie, że czas na Nią.

oli1289

Joanna zdecydowanie powinna opuścić dom bo jest chamska,nie ma szacunku do innych i prowokuje kłotnie.Wogole śmiać mi sie chciało jak mowiła Adrianowi co Marco Jolce szczotką robił a była po drugiej stronie drzwi ale Joanna wszystko widziała:P po prostu żałosne. Zdecydowanie ona , pa , pa , pa

Luxis

Jola, bo Joanna jest jeszcze bardziej kontrowersyjan i niech jeszcze tydzień sobie pobędzie :P chociaż i tak na pewno odpadnie Asia już w tą niedzielę, chyba że będzie jakaś niespodzianka.

Exile

Myślę, że już postanowiono wywalać najmniej barwne osoby, zatem dom opuści Iza :(

FK

No tak - to, czego my byśmy chcieli nie ma nic wspólnego z tym, czego chcą Producenci. Zgadzam się z Exile - wyleci Iza, chociaż chciałabym, by wyleciała Aśka.

Toni

Chciałbym żeby dom opuściła Izabela bądź Kasia. Gdybym miał wskazać ostatecznie jedną z nich no to Kasia OUT! Ale wiem że tak nie będzie chyba...wydaje mi się,że dom opuści Joanna.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

sharkan

Joanna Ch. - ona jest dla omiany fe !

Jack-Dragon

Joanna Chmielewska ona przeciesz wszystko widzi nawet przez drzwi. WB ma chyba konkurencie  :szok: .

Don

A mnie się Iza podoba ! Wypadu życzę idotce Joasi.

joker

Izka! Skoro sama nie może się zdecydować na wyjście to najwyższy czas, żeby ktoś inny podjął za nią tę decyzję...
Swoją drogą - ciekawe kto odpadnie, bo w tym tygodniu nie ma takich pewniaków, jak wcześniej...

Pudelek

Szczerze to Izka rzeczywiście jest najmniej interesująca z tego towarzystwa. Poziomem odstaje tylko trochę od reszty. Ale nie ma aż tylu przeciwników co reszta nominowanych pań. Więc pewnie się ostanie.