Tydzień 10 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 05 Lis 2007, 19:28:21

FK

A w życiu nie powinno być komórki! W dodatku, że ma ona aparat fotograficzny, którego również mieć nie wolno w Domu BB... Tak sądzę - inaczej każdy z mieszkańców uwieczniałby się na tle pomazanych już ścian tego przybytku.

FK

Czy ktoś z Was widział tego newsa..? Pytam, bo ponoć najpierw się na oficjalnej pojawił, potem zniknął. Ktoś inny pisze, że to prowokacja (...)

EDIT:
I sprawa komórek wyjaśniona... Faktycznie, imponujące zadanie dla Mieszkańców  :sciana:

chatiflatt

CytatFK napisał/a:
każdy normalny facet, który wcześniej obmacuje kobietę i włazi Jej do łóżka, nie będzie mówił o zaczerwienionej szyji: to już jest przemoc

marco napisał/a:
ciekawa teoria...już zapiszę sobie ;-)

to była aluzja w ironicznym tonie
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

A dla mnie Marco postąpił prawidłowo, Waszym zdaniem męskość oznacza , że osoba może być poniewierana i nie ma wracać już do tej sytuacji?? Jolka naprawdę nie myśli co mówi i robi i po obejrzeniu dzisiejszego odcinka i całej sytuacji oraz komentarzy dzień po tej sytuacji postąpił bym bardziej stanowczo niż Marco.. Ona myśli, że jeśli jest głupia, to może wszystko robić? Po tej sytuacji moje resztki sympatii do Joli przeminęły. Nie wiem jak można w zabawie obrażać kogoś, walnąć z plaskacza czy kopać... on chciał wyjść, ona nie chciała żeby wyszedł, jej wina.
a teraz ma pretensje do niego, że to jego wina - to nie jego wina, tylko wina KAMER, które są w domu WB :D bo one nagrywają wszystko, a że obowiązuje pewien regulamin to taka jest reakcja. Oby Marco nie był już blisko z Jolką, oby...

chatiflatt

Cytat: Luxispo obejrzeniu dzisiejszego odcinka i całej sytuacji oraz komentarzy dzień po tej sytuacji postąpił bym bardziej stanowczo niż Marco
A prowokowalbyś ją, jak Marco?
Cytat: LuxisNie wiem jak można w zabawie obrażać kogoś, walnąć z plaskacza czy kopać...
A jak można komuś przystawiać szczotkę do sedesu do buzi - jak to ująleś - w zabawie?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Cytat: chatiflattA jak można komuś przystawiać szczotkę do sedesu do buzi - jak to ująleś - w zabawie?

Być może taką zabawę preferują "prawdziwi faceci"..? :terefere:
Może na tym polega męska - męskość..?

chatiflatt

hmm, poludniowoeuropejskie sado-maso? - nie bylo kajdanek, ale byla szczotka do sedesu pod ręką :hahaha:
Barbara Weston

Rosa

Dobrze chociaż że się nie zdecydowali na seks w pluszowym pokoiku. Jeszcze Jolka by go podrapala swoimi pazurkami i wtedy dopiero byłaby tragedia. Widac Marco to bardzo delikatne stworzenie.

marco

chatiflatt :-) widzę że tak jak zawsze czytasz kawałki postów tu i tam i dopiero odpowiadasz nie wiadomo na które z tych postów...polski jest trudny co? ;-) o to że nie była to ironia to mówiłem w innym poscie niż w tym który komentujesz...więc lepiej czytaj i nie gap się bez powodu :-)

prawdopodobnie jestem dzieckiem bo rozmawiam tu z dziecimi ;-) no niech będzie :-)
kto wchodził do pokoju ze szczotką? Jola.
kto chciał tylko wychodzić z pokoju i dlatego się zbliżał do drzwi? Marco
kto wysywał Marco i Czacza od debili i stanał przy drwiach mówiąc żeby się nie zbliżali? Jola (a Marco chciał tylko wyjść)
Kto zaczynał bez powodu udeżyć i jako jedyna uderzyła? Jola
Wszystko widać pokolej (bo kolejność faktów też jest ważna żeby obiektywnie ocenić sytuacje) w materiale video. Wystarczy?

Nie, pewnie nie wystarczy...czekam na wasze krzyki :-)

mseptember

to sobie czekaj :D ja uważam, że winna jest cała trójka i wszyscy powinni być nominowani

chatiflatt

Cytatchatiflatt :-) widzę że tak jak zawsze czytasz kawałki postów tu i tam i dopiero odpowiadasz nie wiadomo na które z tych postów...polski jest trudny co? ;-) o to że nie była to ironia to mówiłem w innym poscie niż w tym który komentujesz...więc lepiej czytaj i nie gap się bez powodu :-)
no comment
Cytatkto wchodził do pokoju ze szczotką? Jola.
kto tej szczotki użył? Marco.
Barbara Weston

Lenka186

No tak... nasz gorumowiczu marco. jak zwykle widze że bronisz marco, fakt masz do tego prawo. Ale Ja nadal sadze ze zachowal sie niewporzadku. pzeciez Marco mogł polozyc sie na lozku i przeczekac ta cala sytuacje a nie sie pchal  na chama... Nie sadzisz? tak by o wiele lepiej wygladal w oczach widzów. Hmm czasami Marco znajduje sie w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie. Zdarza się lecz Marco zrobil to specjalnie.

Luxis

Cytat: Lenka186pzeciez Marco mogł polozyc sie na lozku i przeczekac ta cala sytuacje a nie sie pchal na chama... Nie sadzisz?
a Jolanta także mogła wkońcu odejść od tych drzwi i wypuścić Marco, albo jak sugerujesz ona też powinna się położyć na łóżku i dać se na luz... dlaczego tylko Marco mógł odpuścić??? helloł, ona też mogła... :/

Cytat: chatiflatt
Cytat: Luxispo obejrzeniu dzisiejszego odcinka i całej sytuacji oraz komentarzy dzień po tej sytuacji postąpił bym bardziej stanowczo niż Marco
A prowokowalbyś ją, jak Marco?
Cytat: LuxisNie wiem jak można w zabawie obrażać kogoś, walnąć z plaskacza czy kopać...
A jak można komuś przystawiać szczotkę do sedesu do buzi - jak to ująleś - w zabawie?
A ona go nie prowokowała??

Po pierwsze ta szczotka była czysta, po drugie to Jolka ją tam przyniosła, po trzecie kto cały czas obraża w tym programie ludzi? tylko Jola, na live'ach w piątek np. Jolka co chwile ni to żartrem ni to serio obrażała, uczestników - idioci, nic o mnie nie wiecie, a w kłótni z Marco jeszcze bardziej "chamy, debile, idioci", coś tam jeszcze było? a po czwarte w zabawie szczotka przy buzi? były tam robione tysiąckroć gorsze rzeczy, np. upokorzanie uczestników przez Jolką, tzn. jak Jolką była królową, to kazała 3 osobom chodzić na czworaka po ziemi.. dla mnie to jest poniżające, a nie jakaś zabawa ze szczotką... Jolka kompletnie nie mli co robi - ta sytuacja jest tego dowodem.
jesli dla Ciebie zabawa ze szczotką jest gorsza od dostania w policzek, od kopniaków czy nadmiernego obrażania to nie mamy o czym rozmawiać
P.S.Ta sytuacja tej kłótki przypomniała mi trochę kłótnię Frytki z Aldkiem z Baru, Aldek też oberwał od dziewczyny, jak tu Marco, też dostał policzek, też został trzymany przy szyi - lol Tylko, że tam w Barze to była wina alkoholu, a tu chyba nie...

chatiflatt

Cytata po czwarte w zabawie szczotka przy buzi? były tam robione tysiąckroć gorsze rzeczy, np. upokorzanie uczestników przez Jolką, tzn. jak Jolką była królową, to kazała 3 osobom chodzić na czworaka po ziemi.. dla mnie to jest poniżające, a nie jakaś zabawa ze szczotką...
aha, okej. noo, ja robiłem gorsze rzeczy [tak myślę], bo tego wymagała moja praca, więc jakieś chodzenie na czworaka to dla mnie zabawa. Natomiast przystawianie szczotki do sedesu do buzi to brak wychowania i chamstwo. Po prostu.
Cytatjesli dla Ciebie zabawa ze szczotką jest gorsza od dostania w policzek, od kopniaków czy nadmiernego obrażania to nie mamy o czym rozmawiać
no to nie rozmawiajmy :D
Barbara Weston

chatiflatt

no i zrobili z Marco idiotę i gogusia na Ringu :zabek:
Barbara Weston